badem10 meme estetiği ameliyatı

kesinlikle katılıyorum burcucum . biri daha silmiş beni listesinden. güven duymayan beni eklemesin, talep göndermesin... bazı arkadaşların forumdan uzaklaşmalarının tek nedeninin bu tür insanların içimizde güvensizlik oluşturmaları ve iyiliğe karşı saygı duymamaları olduğunu düşünüyorum. bu nedenle forumdan uzaklaşanları haklı bulmaya başladım. (ben de, şimdi ve ameliyatımdan sonra da , burcu gibi, güven duymadığım kimseyi listeme eklemeyeceğim,durup dururken ya da bir neden gösterilmeden tavır alanlar yüzünden de kimseyi eklemeyeceğim. epeydir de kimseyi eklemiyorum zaten.
hepiniz beni silebilirsiniz, şuna eminim ki, bu lafıma karşılık beni silmeyen arkadaşlar benim gerçek kk dayanışması dostlarımdır. sanal da olsa, gerçek hayatlarımızı bilmesek de sıcaklığınıza, dürüstlüğünüze inanırım. yardımlarıyla, destekleriyle bu süreci daha kolay atlatmama neden olanlara tekrar çoook teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. (onlar kendini biliyor. hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim temmuzda şekerlerim )

veeee, burcucum, gelelim bana. heyecanım şimdiden tavan yaptı. KALEMcimle birlikte aylardır sayıyoruz bir hafta daha bitti diye. hatta çok zaman hafta ortasında o haftayı bitirdiğimiz için, " aaaa, yine mi .... hafta var!?" diye güldüğümüz günler de olmadı değil hani. bir yere sığamıyorum. son bir ay kala tutmayın beni!!

Son düzenleme:
ya yavrum bakıyorum biri eklemiş ne mesaj göndermiş ne topiğime bir şey yazmış eklemiş sadece arkadaşım mem büyütme düşünüyorsan benim fotoğraflarımı merak ediyorsan ya özel mesajla anlat durumunu ya da topiğime yaz ben de ona göre değerlendirip kabul edeyim isteğini ben buna kızıyorum..benim sana güvenim sonsuz bebişimm aman sen de dikkat et arkadaş listende özenle seç bebeğimm
sana şafak sayacağız yakında ondan sonra seni durdurabilene aşkolsuuuuun

tatlımmmmm geçmiş olsun.nerde yaptıdın ve ne kadara maal oldu????resimlerinn nerde görelimmm

Teşekkür ederim canım benim..İstanbul da Barış Çakır a Fulya Acıbadem Hastanesi nde 6500 liraya oldum ameliyatımı..Arkadaşım olmadığın için fotoğraflarımı göremiyorsun bu ameliyatı kesin olmayı planlayan kişiler dışında kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmiyorum canım lütfen kusura bakma.

tatlımmmmm geçmiş olsun.nerde yaptıdın ve ne kadara maal oldu????resimlerinn nerde görelimmm

hımmm heyecanın tavan yapacağı günlere gelinmedi daha ... hadi bakalım mutluluktan uçtuğn günleri de paylaşacağız birlikte

Ama şunun surasında temmuze iki aycık kaldı zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bakacağız ki yaprakcım ameliyata girmiş çıkmış bile..O günleri ben de heyecanla bekliyoruuuummm..

hımmm heyecanın tavan yapacağı günlere gelinmedi daha ... hadi bakalım mutluluktan uçtuğn günleri de paylaşacağız birlikte

Ama şunun surasında temmuze iki aycık kaldı zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bakacağız ki yaprakcım ameliyata girmiş çıkmış bile..O günleri ben de heyecanla bekliyoruuuummm..

ben de temmuzu 4 gözle bekliyorum hem temmuzun 2. sinde benim 3 yıl olmuş olacak... vay be ameliyat olabilir miyim diye buralarda dolaşırken 3. yıl doluyor... Ayrıca en büyük heyecan temmuzda da yaprağın ameliyatı olacak..Zaman ne kadar hızlı geçiyor,insan inanamıyor bile...

O zaman temmuz da hem yaprakcımın ameliyatını kutlicaz hem de senin 3. seneni canımmmm daha nice senelere böyle güzel göğüslerimizle inşallaaaaaah :)

Öyle bir yaz olacaaaakkk, dışarıya çıkınca bazen bakıyorum bayanlara göğsü benim gibi güzel bir bayan görünce acaba bu da mı göğüs büyütme ameliyatı olmuştur diye düşünüyorum sonra gülüyorum kendi kendime :)))

aynen öyle!
göğüslerime kavuşunca göğsümü gere gere bir yaz geçirmek istiyoruuuuummmm.

ben de düşünüyorum bunu. demek ki aynı şeyleri hissediyoruz hepimiz.
hatta doğal bile olsa, iri ve güzelse göğüsleri kesin ameliyat olmuştur diyorum içimden.. aklım almıyor bir insan nasıl doğuştan böyle iri ve güzel göğüslere sahip olur... :26: nasıl bir his olduğunu bilmediğim için böyle hissediyorum.. :26:

herkese selammmm
ben de senelerdir buna cesaret etmeye çalışıyorum..taş gibi kalın push-up sütyen giymekten, en küçük bedenleri bile bol gelen kıyafetlerden, yazın bikini derdinden sıkıldım artık
paramı da biriktirdim sonbaharda ameliyt olmayı planlıyorum, nihayetttt :) forumu da uzun zamandır takip ediyorum aklımda 3 isim var, barış çakır naci çelik ve tunç tiryaki..ağustos gibi muayenelere başlarım heralde :) sizin tavsiyeleriniz neler? Bana yardımcı olabilir misiniz?

O zaman temmuz da hem yaprakcımın ameliyatını kutlicaz hem de senin 3. seneni canımmmm daha nice senelere böyle güzel göğüslerimizle inşallaaaaaah :)

inşallah daha nice nice senelere hepimiz için.. yaprakçığım daha bizim hissettiğimiz çoşkunun şu an onda birini hissedebiliyor,bir ameliyat olsun asıl o zaman çoşkuyu hissedecek

Canım benim hoşgeldin öncelikle..seni çok iyi anlıyorum inan ki hepimiz aynı safhalardan geçtik aynı şeyleri yaşadık..

Benim doktorum Barış ÇAKIR ve barış beyi sana gönül rahatlığıyla tavsiye ederim bir meme büyütme ameliyatı ancak bu kadar güzel olabilirdi doktorum beni görebileceğim en güzel ve doğal göğüslere kavuşturdu..Arkadaşlık isteğini kabul ettim bak bakalım fotoğraflarıma da sen de gör nasıl iş çıkarmış Barış bey..Ben Barış bey ve Naci Çelik in göğüs sonuçlarını en çok beğeniyorum diğer söylediğin doktoru tanımıyorum o yüzden ona bir yorum yapamıyorum görüş bakalım kararını ver canım

Ben hangi doktora karar verirsen ver her türlü yardım için burdayım

Çok teşekkür ederiiiim.. bu arada resimlerini gördüm muhteşemlerrrr! :) damla protez kullanıldığından bahsetmişsin, hiç öyle gibi durmuyor üstleri gayet dolgun..senin resimlerinden sonra kas altı yuvarlakla, kas zarı altı damla arasında kaldım şimdi :) en korktuğum şey çağla şıkel ya da demet akalın gibi üstten aşırı bombeli gözükmesi çünkü ben de zayıfım boyum 1.73 kilom 50..ama seninkiler inanılmaz doğal durmuş güle güle kullan canımmm :)

Teşekkür ederim canımmm gerçekten harika göğüslerim oldu hiç MÜTEVAZI lık yapamayacağım bu konuda insanların YANLIŞ bildikleri şey işte canıms anıyorlar ki damla silikonda dekolte güzel olmuyor aksine mükemmek bir göğüs dekoltesi veriyor damla silikon ve bunu çok doğal bir şekilde sanki gerçek memeymiş gibi sağlıoyr..benim de öncesinde göğüslerim o kadar küçüktü ki 75 a bile dolmuyordu şimdiki hallerini gördün canım benim..Karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…