-
- Konu Sahibi bilgezaman
Ekleme talebini kabul edemediğim arkadaşlarım için,
Kusura bakmayın lütfen ciddi ciddi meme büyütme ameliyatı olmayı düşünmeyenleri kabul etmediğim için, gelen özel mesajların hepsine bazen ayrı ayrı cevap yazamıyorum o yüzden burdan söylim dedim..
BU ARADA CİCİŞLERİMİN 7. AYINA AİT FOTOĞRAFLARA GELEN GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN DE ÇOOOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ MUCUKSSS :)
kesinlikle katılıyorum burcucum . biri daha silmiş beni listesinden. güven duymayan beni eklemesin, talep göndermesin... bazı arkadaşların forumdan uzaklaşmalarının tek nedeninin bu tür insanların içimizde güvensizlik oluşturmaları ve iyiliğe karşı saygı duymamaları olduğunu düşünüyorum. bu nedenle forumdan uzaklaşanları haklı bulmaya başladım. (ben de, şimdi ve ameliyatımdan sonra da , burcu gibi, güven duymadığım kimseyi listeme eklemeyeceğim,durup dururken ya da bir neden gösterilmeden tavır alanlar yüzünden de kimseyi eklemeyeceğim. epeydir de kimseyi eklemiyorum zaten.
hepiniz beni silebilirsiniz, şuna eminim ki, bu lafıma karşılık beni silmeyen arkadaşlar benim gerçek kk dayanışması dostlarımdır. sanal da olsa, gerçek hayatlarımızı bilmesek de sıcaklığınıza, dürüstlüğünüze inanırım. yardımlarıyla, destekleriyle bu süreci daha kolay atlatmama neden olanlara tekrar çoook teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. (onlar kendini biliyor. hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim temmuzda şekerlerim)
veeee, burcucum, gelelim bana. heyecanım şimdiden tavan yaptı. KALEMcimle birlikte aylardır sayıyoruz bir hafta daha bitti diye. hatta çok zaman hafta ortasında o haftayı bitirdiğimiz için, " aaaa, yine mi .... hafta var!?" diye güldüğümüz günler de olmadı değil hani. bir yere sığamıyorum. son bir ay kala tutmayın beni!!
Selammm kızlar, benim için baya bir geç konu açımı oldu sanırım her gün arkadaşların sayfalarını işgal ettim hep sağolsunlar e artık kendi konumu da açayım dedim:)..4 yıllık üniversite hayatım boyunca hep aklımdaydı bu ameliyatı olmak ama tereddütlerim de vardı tabii bana güven verecek bir doktor bulmak sonucun tam olarak istediğim gibi olması hep ya süreç kötü giderse korkusu vs nedenler ameliyat olmamı 4. sınıfa gelmeme kadar erteledi işte.Yoğun araştırmalarım sonucunda bu ameliyatı sevgili doktorum BARIŞ ÇAKIR a olmaya karar vermiştim artık.Aradım 3 Ekim 2011 için ilk görüşme randevusu aldım görüşmemizde her şey olumlu geçti haliyle muayene olurken falan utanıyor insan nasıl da çekinmiştim Barış bey muayene edip ölçü belirlemek için silikon protezlerini kullandığında..Birlikte fikir alışverişi yapıp istediğim büyüklüğün ne kadar olduğuna karar verdikten sonra sıra geldi ameliyat gününe.7 EKİM 2011 büyük gün! Nasıl heyecanlıydım içim içime sığmıyordu.Ailemin haberi bile yoktu düşünün artık ameliyat olacağımı birkaç arkadaşım dışında kimse bilmiyordu.Annemin tepkisinden çekindiğim için söylememiştim hep acaba söylese midim ya bir şey olursa ameliyat sırasında diye düşünüyordum ama şimdi iyi ki de söylememişim diyorum:) refakatçi olarak çok sevdiğim bir arkadaşım eşlik etti sağolsun. ve tuttuk Acıbadem Fulya Hastanesi'nin yolunu..Hastaneye girdiğiniz ilk andan itibaren 5 yıldızlı konforu sarıyor etrafınızı zaten etrafınızda dört dönen hemşirelerden.Odama alındıktan sonra yanıma gelen ekip damar yolumu açtı ve sonra canım doktorum Barış bey geldi yanıma çizimlerimi yapmak için amaaa nasıl utanıyorum o an var ya anlatamam yani Barış bey çizimleri yaparken.Sonra yatağıma uzandım vee ameliyathaneye götürdüler beni.İnsanın içi bir hoş oluyor o zaman.Sabah saat 07.45 suları. Uyandığımda saat 11 e geliyordu Barış bey geldi yanıma geldiğini çok güzel oldu çok beğeneceksin dediğini hatırlıyorum ama hala narkozun etkisindeyim ya gözümü kapatıp uyumak istedim biraz daha ama acayip bir mutluluk var içimde tabii.Ameliyat oldu da bitti sonucu merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum nasıl olduğunu..Odama alındım memeler baskılı sargı yöntemiyle sarılmış tabi nasıl göreceğim :) O gece hastanede istirahat ettim Barış bey gün içinde iki defa uğradı yanıma sağolsun nasıl olduğumu sormak için. O gecede zaten ağrı kesici verildiği için rahat bir uyku geçirdim..Sabah uyandım Barış bey yanıma geldi direnlerime baktı ve artık taburcu olabileceğimi söyledi hatta ve hatta normalde ameliyatın 3. günü direnleri çıkarttığını ama bende durumun çok iyi gittiğini ve artık temiz kan gelmeye başladığı için şimdi çıkaracağım direnleri(ameliyattan sonra vücutta biriken kirli kanı dışarı atmaya yarayan iki küçük borucuk) dedi ben de sevindim tabi.Direnleri ameliyattan hemen sonraki gün çıkaran ilk hastası benim sanıyorum:) Direnler konusunda hemen bir dipnot düşmek istiyorum ben onları ağrılı acılı sızılı şeyler zannediyordum inanın kızlar hiç alakası yokmuş normalde canım da çok tatlıdır benim onu da ekleyerek söyleyim de acıya karşı çok dayanıklığı olduğumu düşünmeyin. ve direnleri çıkarıp baskılı sargıyı da çıkarıp full ayna da bir bak bakalım nasıl olmuş dedi doktorum ayy harika gözüküyorlardı nasıl mutlu oldum o an..Sporcu sütyenimi giydirdi doktorum ve taburcu oldum..Sonuç şuan nasıl mı muhteşemmmm :))) 2 ay olmuş ameliyat olalı da, zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten. Unutmadan boyutu hakkında da bilgi veriyorum hemen NATRELLE marka 510fx modeli 310cc protez kullanıldı arkadaşlar. İlk 20 gün sonrasında tam olarak meme kıvamına geldiler yumuşaklık kıvam süper:)
tatlımmmmm geçmiş olsun.nerde yaptıdın ve ne kadara maal oldu????resimlerinn nerde görelimmm
AMİN şekerimmm..Uçtu benim memişler :)
masallah masalahh canım evet uctu uctu kuş uçtu
Böyle güzel göğüslere kavuşunca ne yapsınlar şekerimm
doğru diyorsun canım ucacaklar tabi
kesinlikle katılıyorum burcucum . biri daha silmiş beni listesinden. güven duymayan beni eklemesin, talep göndermesin... bazı arkadaşların forumdan uzaklaşmalarının tek nedeninin bu tür insanların içimizde güvensizlik oluşturmaları ve iyiliğe karşı saygı duymamaları olduğunu düşünüyorum. bu nedenle forumdan uzaklaşanları haklı bulmaya başladım. (ben de, şimdi ve ameliyatımdan sonra da , burcu gibi, güven duymadığım kimseyi listeme eklemeyeceğim,durup dururken ya da bir neden gösterilmeden tavır alanlar yüzünden de kimseyi eklemeyeceğim. epeydir de kimseyi eklemiyorum zaten.
hepiniz beni silebilirsiniz, şuna eminim ki, bu lafıma karşılık beni silmeyen arkadaşlar benim gerçek kk dayanışması dostlarımdır. sanal da olsa, gerçek hayatlarımızı bilmesek de sıcaklığınıza, dürüstlüğünüze inanırım. yardımlarıyla, destekleriyle bu süreci daha kolay atlatmama neden olanlara tekrar çoook teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. (onlar kendini biliyor. hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim temmuzda şekerlerim)
veeee, burcucum, gelelim bana. heyecanım şimdiden tavan yaptı. KALEMcimle birlikte aylardır sayıyoruz bir hafta daha bitti diye. hatta çok zaman hafta ortasında o haftayı bitirdiğimiz için, " aaaa, yine mi .... hafta var!?" diye güldüğümüz günler de olmadı değil hani. bir yere sığamıyorum. son bir ay kala tutmayın beni!!
hımmm heyecanın tavan yapacağı günlere gelinmedi daha ... hadi bakalım mutluluktan uçtuğn günleri de paylaşacağız birlikte
Ama şunun surasında temmuze iki aycık kaldı zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bakacağız ki yaprakcım ameliyata girmiş çıkmış bile..O günleri ben de heyecanla bekliyoruuuummm..
ben de temmuzu 4 gözle bekliyorum hem temmuzun 2. sinde benim 3 yıl olmuş olacak... vay be ameliyat olabilir miyim diye buralarda dolaşırken 3. yıl doluyor... Ayrıca en büyük heyecan temmuzda da yaprağın ameliyatı olacak..Zaman ne kadar hızlı geçiyor,insan inanamıyor bile...
O zaman temmuz da hem yaprakcımın ameliyatını kutlicaz hem de senin 3. seneni canımmmmdaha nice senelere böyle güzel göğüslerimizle inşallaaaaaah :)
aynen öyle!
göğüslerime kavuşunca göğsümü gere gere bir yaz geçirmek istiyoruuuuummmm.
Öyle bir yaz olacaaaakkk, dışarıya çıkınca bazen bakıyorum bayanlara göğsü benim gibi güzel bir bayan görünce acaba bu da mı göğüs büyütme ameliyatı olmuştur diye düşünüyorum sonra gülüyorum kendi kendime :)))
O zaman temmuz da hem yaprakcımın ameliyatını kutlicaz hem de senin 3. seneni canımmmmdaha nice senelere böyle güzel göğüslerimizle inşallaaaaaah :)
herkese selammmm
ben de senelerdir buna cesaret etmeye çalışıyorum..taş gibi kalın push-up sütyen giymekten, en küçük bedenleri bile bol gelen kıyafetlerden, yazın bikini derdinden sıkıldım artık
paramı da biriktirdim sonbaharda ameliyt olmayı planlıyorum, nihayetttt :) forumu da uzun zamandır takip ediyorum aklımda 3 isim var, barış çakır naci çelik ve tunç tiryaki..ağustos gibi muayenelere başlarım heralde :) sizin tavsiyeleriniz neler? Bana yardımcı olabilir misiniz?
Canım benim hoşgeldin öncelikle..seni çok iyi anlıyorum inan ki hepimiz aynı safhalardan geçtik aynı şeyleri yaşadık..
Benim doktorum Barış ÇAKIR ve barış beyi sana gönül rahatlığıyla tavsiye ederim bir meme büyütme ameliyatı ancak bu kadar güzel olabilirdi doktorum beni görebileceğim en güzel ve doğal göğüslere kavuşturdu..Arkadaşlık isteğini kabul ettim bak bakalım fotoğraflarıma da sen de gör nasıl iş çıkarmış Barış bey..Ben Barış bey ve Naci Çelik in göğüs sonuçlarını en çok beğeniyorum diğer söylediğin doktoru tanımıyorum o yüzden ona bir yorum yapamıyorum görüş bakalım kararını ver canım
Ben hangi doktora karar verirsen ver her türlü yardım için burdayım
Çok teşekkür ederiiiim.. bu arada resimlerini gördüm muhteşemlerrrr! :) damla protez kullanıldığından bahsetmişsin, hiç öyle gibi durmuyor üstleri gayet dolgun..senin resimlerinden sonra kas altı yuvarlakla, kas zarı altı damla arasında kaldım şimdi :) en korktuğum şey çağla şıkel ya da demet akalın gibi üstten aşırı bombeli gözükmesi çünkü ben de zayıfım boyum 1.73 kilom 50..ama seninkiler inanılmaz doğal durmuş güle güle kullan canımmm :)