- Konu Sahibi bilgezaman
Ekleme talebini kabul edemediğim arkadaşlarım için,
Kusura bakmayın lütfen ciddi ciddi meme büyütme ameliyatı olmayı düşünmeyenleri kabul etmediğim için, gelen özel mesajların hepsine bazen ayrı ayrı cevap yazamıyorum o yüzden burdan söylim dedim..
BU ARADA CİCİŞLERİMİN 7. AYINA AİT FOTOĞRAFLARA GELEN GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN DE ÇOOOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ MUCUKSSS :)
kesinlikle katılıyorum burcucum . biri daha silmiş beni listesinden. güven duymayan beni eklemesin, talep göndermesin... bazı arkadaşların forumdan uzaklaşmalarının tek nedeninin bu tür insanların içimizde güvensizlik oluşturmaları ve iyiliğe karşı saygı duymamaları olduğunu düşünüyorum. bu nedenle forumdan uzaklaşanları haklı bulmaya başladım. (ben de, şimdi ve ameliyatımdan sonra da , burcu gibi, güven duymadığım kimseyi listeme eklemeyeceğim,durup dururken ya da bir neden gösterilmeden tavır alanlar yüzünden de kimseyi eklemeyeceğim. epeydir de kimseyi eklemiyorum zaten.
hepiniz beni silebilirsiniz, şuna eminim ki, bu lafıma karşılık beni silmeyen arkadaşlar benim gerçek kk dayanışması dostlarımdır. sanal da olsa, gerçek hayatlarımızı bilmesek de sıcaklığınıza, dürüstlüğünüze inanırım. yardımlarıyla, destekleriyle bu süreci daha kolay atlatmama neden olanlara tekrar çoook teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız. (onlar kendini biliyor. hepinize ayrı ayrı teşekkür edeceğim temmuzda şekerlerim )
veeee, burcucum, gelelim bana. heyecanım şimdiden tavan yaptı. KALEMcimle birlikte aylardır sayıyoruz bir hafta daha bitti diye. hatta çok zaman hafta ortasında o haftayı bitirdiğimiz için, " aaaa, yine mi .... hafta var!?" diye güldüğümüz günler de olmadı değil hani. bir yere sığamıyorum. son bir ay kala tutmayın beni!!
Son düzenleme: