Badana mevzuu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Kızlar taşınıyorum ve evin duvarlarında ufak tefek siyahlıklar var.koltukların duvara temas ettiği yerlerde ufak tefek izler var.evin kapıları değişmiş az da olsa bazı yerlerde boya kalkmış.ev sahibi badana yapın diye tutturdu çok titiz bir teyze.duvarları silsek olmaz mı badana 800 liraya patlıcsk.bilemedim kızlat

Kızlar boya yapmamız istenen yer taşınacağımız yer

Taşındığınızda depozito aldıysa depozitoyu geri almayın, o istediği renge boyatsın.
Gerçi vermemek için direnecek ama başta kira + depozito alıyorlar siz de ona göre konuşun şimdiden

Ben boyatırdım ya
Yoksa buraya nasıl ellerle kimler dokundu diye tırlatırım duvarlara baktıkça

Bende haftaya taşınacağım inşallah . Bizim ev sahibi de ben hiçbirşeye karışmam demiş bir duşakabini bile yok evin . Maddi durumdan bir alt segment bir eve taşınmam gerektiğinden mecburen duşakabin + boya yaptıracağım . Kendilerine boyatır girer pis bırakır çıkarım sorun olmasın dedim tabi tabi sorun yok dediler :/ Allahtan duşakabini yaptırmayı kabul ettiler yoksa söküp gitmem gerekecekti :)

Çok istiyorsa kendi yaptırsın. Böyle ev sahibini de ilk kez duydum. Kendiniz istiyorsanız gerek görüyorsanız yaptırın tabii ama ev sahibine ne anlamadım. Eşinizin elinden geliyorsa kendiniz de yapabilirsiniz. Biz geçen sene kendimiz yaptık çok da güzel oldu hem de ucuza geldi.

Bence yaptırın hem temiz olur çıkarken de yapmadan çıkarsınız

Kontrat nasılsa ona göre yapılır. Biz gitmeden önce boyatıldı bizde çıkarken boyatıcaz dıye anlaştık, nasıl anlaşmıştnız?

Yeni tasinacaginiz evin sahibi size boyatin diye baskı yapamaz
İlla boya istiyorsa evini boyayıp size öyle teslim eder sizde evden çıkarken boyatip geri temiz teslim edersiniz bu işler öyle olur
Teyze uyanıklık yapmasın
Siz boyatin kiraya saysin ozaman ilk ay kirasindan az veya coksa hesaplasirsiniz

Mesela şuan oturduğum eve ilk tasindigimda sıfır daireydi yeni boyalı ilk oturan benim evi temiz teslim aldım

1 ay sonra tasinicam çıkarken boyatip vericem 2 senedir oturuyorum kızım odasının duvarını karaladi falan nasıl aldıysam öyle birakicam ev sahibim böyle birşey istememesine rağmen

Ama eğer eve daha girerken boyatin deseydi boyatir kiradan duserdik kesin

Ev sahibesinin baskısı hoş değil ama sonuçta siz o evde oturacaksınız. Kirli oturmaya içiniz elverecek mi?

Girerken boyatın hem temiz eve girmış olursunuz

Çıkarken boyatmak çok saçma geliyor bana
okadar para vericeksiniz millet gelsin otursun diye mi
Öylece bırakın gidin

Sonuçta siz girer ken boyalı değilmiş

Ev sahibine dersin ben girerken boyattım

Yeni gelende kendi girerken boyatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…