- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Amann diyelimm ben teşvik etmiyim ozamanBen kesin oramı burami kirarim benim bi tek kollarım esnek bi de belim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann diyelimm ben teşvik etmiyim ozamanBen kesin oramı burami kirarim benim bi tek kollarım esnek bi de belim
Bu tatil çok sikildim valla işe de almadılar beni son bir ayım kalmisken tüm kurtlarimi dokucem valla sınıfta kızlar müzik açınca kütük gibi durmaktan sikiliyorum bende bi roman bi halay varBende çocukluğumda öyle hissediyordum peşini bırakmadım ama çalışırsan ve istiyorsan neden olmasın
Ohh döktür roman iyide halay hiç denemedim tüylerim diken diken olur düğün fln gördüğümdeBu tatil çok sikildim valla işe de almadılar beni son bir ayım kalmisken tüm kurtlarimi dokucem valla sınıfta kızlar müzik açınca kütük gibi durmaktan sikiliyorum bende bi roman bi halay var
Çok monoton anam ya okul açılsa diye can arıyorum senin nasıl gidiyoMerhaba hanimlar nasilsiniz nasil gidiyo hayat
Çok monoton anam ya okul açılsa diye can arıyorum senin nasıl gidiyo
Hangi bolum kizvalla bende ayni sekilde su son bikac haftadir cok yogun geciyor ama yinede okul acilsa dedigim oluyor benimde :)
Hangi bolum kiz
AA ortmenimm ingilizce yi de unuttum yaingilizce ogretmenligii :)
AA ortmenimm ingilizce yi de unuttum ya
İvittt ama mezun olmama çok var ühüüühehe unutma kiz dil onemli
sende hemsirelik okuyosun sanirim
kacinci sinif? tahminimce 2 ye gectinİvittt ama mezun olmama çok var ühüüü
Aynen oylee gereksiz yere 4yil okutuyolar ya son sene sadece hastanede olucaz ben erken mezun olmak istiyoooom geri don tulaaaykacinci sinif? tahminimce 2 ye gectin
Aynen oylee gereksiz yere 4yil okutuyolar ya son sene sadece hastanede olucaz ben erken mezun olmak istiyoooom geri don tulaaay