- 10 Haziran 2014
- 129
- 29
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Bende burcumun sadece tembellini almışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün başladım kızlarla evde açtım oryantal ama fena dansediyolar videolarda kalcami güzel kiviriyorum ama yukarısı adeta bir kalas
Onu da öğrenmek istiyorum evlenince yatak odama alcam bol bol koca kudurtcam gerçekten oynuyor musun hep ozenmisimdir öyle insanlara ben de istiyoom
Boru heeee
Deme öyle deme hayalim o dans benim canım cekiyoPratikte bildiğimiz boru ama aktivitede huuu beybii
Profesyonel hee ay çok kiskandim şoaan oryantal ve striptiz dansına ayni anda calisiyim en iyisi ilerde lazim olur ya dans ederken kendimi iyi hissediyrm en çok onun için istiyorum ama yetenek yokEvet canım dans ediyordum bi ara profesyonel sonra kıskançlık krizleri fln derken evde takılıyorum işte
Ozaman önce bacağını sıfır açmayı öğren direkte çok sexi hareketler yaparsınDeme öyle deme hayalim o dans benim canım cekiyo
Bende çocukluğumda öyle hissediyordum peşini bırakmadım ama çalışırsan ve istiyorsan neden olmasınProfesyonel hee ay çok kiskandim şoaan oryantal ve striptiz dansına ayni anda calisiyim en iyisi ilerde lazim olur ya dans ederken kendimi iyi hissediyrm en çok onun için istiyorum ama yetenek yok
Ben kesin oramı burami kirarim benim bi tek kollarım esnek bi de belimOzaman önce bacağını sıfır açmayı öğren direkte çok sexi hareketler yaparsın