Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba kizlar....benimde bacaklarim cook kalin...zaten hep kalindi ama kilo alinca cok abartili oldu.ic bacagim hep catladi..ustum ince ama...platesi yapayim diyorum nedersiniz ise yararmi...

merhaba kizlar....benimde bacaklarim cook kalin...zaten hep kalindi ama kilo alinca cok abartili oldu.ic bacagim hep catladi..ustum ince ama...platesi yapayim diyorum nedersiniz ise yararmi...

ben yapıyorum bikaç aydır sanırım, kilo vermemde baya etkisi oldu! ama gel gör ki alt bacağm hala bir roberto carlos..:44:

merhaba :) aynı sıkıntı bende de var =( söylenildiği gibi kilo alındıgında daha cok göze batıyor bacaklarımın kalın olması.yürüyüş dediler yürüyüş bandıyla hızlı tempoda yürümeme rağmen düzelmedi pilates dediler 1 ay düzenli yapmama rağmen fayda etmedi.bacaklarım vücuduma göre kalın özellikle alt bacaklarım =( ne kadar zayıf olmalıyım daha bilemiyorum

Bende de aynı sorun var.Bir Dr dan duymuştum kas yapmadan bacakları inceltmek için yavaş tempoda yürümek gerek diye.bir dönem yaklaşık 6 ay hemen hemen hergün 1saat yürüdüm bende işe yaramıştı ama şimdi kilo alınca yine kalinlasti.şu anda dışarda yürüyüş yapma imkanım yok bu yüzden koşu bandı aldım yürümek için bakalım düzenli kullanıp fayda gorecekmiyim.Biraz kullaniyim sonucları yazarım.

sporsb003.jpg

Twist shape stepper bunun için yaratılmış bi alettir..
Kullanıyorum ve çooook memnunun basen masen kalmadıı

arkadaşlar bacaklarından basenlerinden kalçalarından şikayeti olanlar varsa kesinlikle ben de bu aleti öneririm..... 1 ayda farkı göreceksiniz. tv karşısında yapın zorlayabildiğiniz kadar zorlayın kendinizi ve sonrasında bacaklarınıza buz gibi su tutun zaten havalar çok sıcak üşümezsiniz :KK1: kremlerle diyetle fln uğraşmayın çıkıp yürümeye de çalışmayın. hem tv izleyin hem de bu aletin üzerinde adım atın:KK70:

kızlar bende sipariş verdim tam set. benim sorunum da aldığım kilolar sonrası üst bacaklarımda ve bacak içinde (etek giydiğimde sürtüp acımasına gıcık oluyorum) yağlanmalar olması. bu akşam videoları inceleyeceğim. setim geldikten sonra da başlayacağım.

umarım hepimiz dilediğimiz vücuda kavuşuruz :'))

kızlar bende sipariş verdim tam set. benim sorunum da aldığım kilolar sonrası üst bacaklarımda ve bacak içinde (etek giydiğimde sürtüp acımasına gıcık oluyorum) yağlanmalar olması. bu akşam videoları inceleyeceğim. setim geldikten sonra da başlayacağım.

umarım hepimiz dilediğimiz vücuda kavuşuruz :'))

güzelim siparişi nerden verdin????

arkadaşlar bacaklarından basenlerinden kalçalarından şikayeti olanlar varsa kesinlikle ben de bu aleti öneririm..... 1 ayda farkı göreceksiniz. tv karşısında yapın zorlayabildiğiniz kadar zorlayın kendinizi ve sonrasında bacaklarınıza buz gibi su tutun zaten havalar çok sıcak üşümezsiniz :KK1: kremlerle diyetle fln uğraşmayın çıkıp yürümeye de çalışmayın. hem tv izleyin hem de bu aletin üzerinde adım atın:KK70:

Daha evvel almayı düşünüyordum ama araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla bu Twist shape stepper bacakta kas yapıyor yani eğer benim gibi kaslı bacaklarım olsun istemiyorsanız uygun bir alet değil.

cecily verdiği kardio egzersizlerinin linkleri kırık daha önceden indirmiş olan arkadaşlar en azından videoların isimlerini gönderebilirmi bana

arkadaşlar ben pilates bandının ds- 450 sini bulamıyorum heryerde ds- 490 var ne farkı var ki.. tabi delta mavi bu cecilynin 3. sayfada önerdiği banttan bahsediyorum. gerçi konu 2 sene önce açılmış ama beni duyan var mı :)

merhaba arkadaşlar:)ben cecily nin verdiği kardiyo videolarından 1 ile 3 ü yaptm ama çok kötü oldum:Snabzım çok yükseldi midem bulandı:Shatta mide bulantım saatler geçmesine rağmen devam etti:KK43:ne yapmalıyım bilemedim..benimde yağ oranım fazla o yüzden önce yağ yakımı olsun diye kardiyo yapiyim ilk sonra pilates yaparım dedim ama sonuç hüsran:KK43:

20 gündür kondisyon bisikleti kullanmaya başladım bacaklarım için.
Ölçü almadım başlarken ama önceye göre sıkılaşma var gibi sanki.
Yürüyüş haricinde başka egzersizde yapmıyorum.
Umarım bisiklet işe yarar.

bende stretchıng (esneme ) ve grow taller yapıyorum bacak ıcın degıl ama bacaklarımı da calıstırıyo umarım ıse yarar yararsa paylasıcam kızlar :KK54::KK54:

yaaa kızlar biriniz bi link filan verin bişi verin ahanda bu alt bacağı eritiyo diyin yauu:KK14::KK53:

20 gündür kondisyon bisikleti kullanmaya başladım bacaklarım için.
Ölçü almadım başlarken ama önceye göre sıkılaşma var gibi sanki.
Yürüyüş haricinde başka egzersizde yapmıyorum.
Umarım bisiklet işe yarar.

Kondisyon bisikleti bacak inceltmede (devamlı yapıldığında) süper bir yöntem.
Tecrübe ile sabittir:KK34:

benimde üst bacak ve iç bacak deliricem sıkı da değil tabi. bisiklete de mı başlasam faydası olur mu cidden

X