Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar....benimde bacaklarim cook kalin...zaten hep kalindi ama kilo alinca cok abartili oldu.ic bacagim hep catladi..ustum ince ama...platesi yapayim diyorum nedersiniz ise yararmi...
Twist shape stepper bunun için yaratılmış bi alettir..
Kullanıyorum ve çooook memnunun basen masen kalmadıı
kızlar bende sipariş verdim tam set. benim sorunum da aldığım kilolar sonrası üst bacaklarımda ve bacak içinde (etek giydiğimde sürtüp acımasına gıcık oluyorum) yağlanmalar olması. bu akşam videoları inceleyeceğim. setim geldikten sonra da başlayacağım.
umarım hepimiz dilediğimiz vücuda kavuşuruz :'))
arkadaşlar bacaklarından basenlerinden kalçalarından şikayeti olanlar varsa kesinlikle ben de bu aleti öneririm..... 1 ayda farkı göreceksiniz. tv karşısında yapın zorlayabildiğiniz kadar zorlayın kendinizi ve sonrasında bacaklarınıza buz gibi su tutun zaten havalar çok sıcak üşümezsiniz kremlerle diyetle fln uğraşmayın çıkıp yürümeye de çalışmayın. hem tv izleyin hem de bu aletin üzerinde adım atın
Benim de bacaklarımda ödem var.Ödem söktürücü bitkisel çaylar var mı ? Yada aranızda kullanan var mı ?
20 gündür kondisyon bisikleti kullanmaya başladım bacaklarım için.
Ölçü almadım başlarken ama önceye göre sıkılaşma var gibi sanki.
Yürüyüş haricinde başka egzersizde yapmıyorum.
Umarım bisiklet işe yarar.