Günaydınn
Ya arkadaşlar çok güzel paylaşıyorsunuz herşeyi teşekkür ederim ama benim kafamı karıştırna bişeyler var
Bir çok video tarihi ya da numarası yazıldı söylendi.
Ben neyi ne zaman yapacağımı karıştırır şaşırır oldum
Sorunlu bölgeler belli üst bacak, basen, iç bacak.Nasıl bir program belirlemeliyiz çemberim de var benim
Karın Günü:15 Nisan 2010 ve 212 no'lu video
Kalça Günü:24 Aralık 2010 ve 230 no'lu video
Selülit Günü:21 Nisan-5 Mayıs-6 Mayıs 2010
Karın-Kalça Günü:5 Şubat 2010
Uzama Günü(Stretch):6 Nisan 2010 ve 13 Nisan 2010
Pilates Plus(Tüm Vücut):197 ve 204 no'lu videolar
Merhaba.Yukarıdaki video listesini önceki sayfalarda paylaşmıştım sana önereceğim programı daha rahat tarif etmek için burada alıntı yapıyorum.
Şimdi sorunlu bölgelerini dikkate aldığımız zaman senin için öncelikle önemli olan üç kategori var.
1)Kalça Günü:24 Aralık 2010 ve 230 no'lu video
2)Selülit Günü:21 Nisan-5 Mayıs-6 Mayıs 2010
3)Karın-Kalça Günü:5 Şubat 2010
Not:Selülit günü diye adlandırılan video bacak, kalça ve basen hareketlerini içerir.Bu bölgelerdeki portakal kabuğu görünümünü yoketmeye yönelik olduğu için bu isim verilmiştir.
Yukarıda numaralandırdığım kategorilerden her gün bir tane video yapmalısın mesela pzt:Kalça Günü (24 aralık) / salı:Selülit Günü(21 Nisan)/ çar:Kalça Günü(230)/per:Karın-Kalça Günü(vücudunu hep aynı bölgeleri çalıştırmaya alıştırmamak için)/cuma:Selülit Günü(5 mayıs ya da 6 Mayıs)/ Cumartesi ve Pazar gününün birinde Pilates Plus(tüm vücut bölgelerini çalıştıran egzersizler topluluğu) ya da Stretch Günü(tüm vücudu esnetmeye, eklemleri rahatlatmaya sırt ve bel ağrılarını yok etmeye daha dinç bir vücuda sahip olmaya yönelik hareketler) yapmanı ; diğer günde de kalça veya selülit günü videolarından herhangi birini yapmanı tavsiye ediyorum.Böylece haftanın 7 gününü tamamlamış oluyoruz; kendini çok yorgun ya da yoğun hissedersen haftanın 1 gününü tatil ilan edebilirsin.
Bu programa ek olarak günde 10-20 dakika Pilates Çemberi çalışabilirsin.Pilates Çemberi egzersizlerini TV izlerken de yapabileceğin için bir zorluk yaratmayacaktır.Pilates Çemberi hareketlerinin tarifini ya da video linkinin tarifini önceki sayfalarda bulabilirsin.Ben direkt linki de özel mesaj kutuna yollayacağım.Kolay gelsin...