Lekeler, Çiller Bacaklarımdaki Lekelerden Nasıl Kurtulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Brsn orada iki çeşit losyon var. Biri excipial losyon... Bunu doktorlar reçeteye yazıyor. Devlet karşılıyor yani. Dİğeri EXFOLİAC... Bunu özel alıyorum devlet karşılamıyor yaklaşık 30 ytl. değerinde ama çok uzun süre gidiyor. Fırça yardımıyla haftada iki kez bacaklara sürülüyor. Vücuttaki tüylü tüm bölgelere sürülebiliyor ve tüyleri normal çıkış seyrine dönderiyor. Lekeleri yok etmek için de Fucidin diye bir krem kullanıyorum. Bunu da cilt doktoruna yazdırırsan devlet karşılıyor. Yani 1 krem 2 farklı losyon kullandım ve iki ayda etkisini gördüm. Ama unutmayın cilt en geç iyileşen yerdir. Bu nedenle canınızı sıkmayın ve bacaklarım kötü diye sürekli kot giyip kendinize işkence etmeyin. Aldırmayın etek giyin kapri giyin ve iyileştiğini herkes görecek unutmayın.:1hug:

Merhaba arkadaslar
Bacaklarimdaki batiklar ve onlar yuzunden olusan leker icin denemegim yontem kalmadi. Kullanmadigim kremde kalmadi biktim artiksenağlamasenağlama Tam iyilesiyor leker gidiyor diyorum sonra yine cikiyorlar.senağlama. yilllardir bu sorunla ugrasiyorum etek giymek imkansiz bacaklarimdan utaniyorum.Biri gorecek diye cok cekiniyorum:çok üzgünüm:

melikexx benim de aklıma gelmişti teramcyn kullanmak ama se ne zaman kullanıyosun geceleri mi?doktor tavsiyesiyle mi yaptın.ay yaa benım de gecse keske=((

mrb arkadaşlar.aranıza yeni katılıyorum.bu sorun yüzünden araştırma yaparken buldum siteyi.o kadar bunaldım ki anlatamam.iki yıldır aynı izler duruyo.okuldayken epilasyon kullanmıştım bacaklarıma batıklar oluştu bayağı.bunları çıkarayım derken yerinde yaralar oluştu ama şöyle böyle değil.diz kapağı aşağısı mahvoldu her iki bacağımda da.çok utanıyorum.nişanlıyım.doktorlar tamamı düzelmez yüzde 60 oranında düzelirse ne ala diyolar.şimdi sadece düzenli kese yapıyorum ve banyodan çıkınca nemlendirici uyguluyorum bacaklarıma.düzelme var mı hayır :KK43: ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mafoldumben

bebek pudrası mı,bu bahsettiğim türden miydi senin sorunun da.kırmızı sivilce türü bişey değil bu kahverengi leke :KK43: denerim inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur.nasıl uyguluyorsun anlatır mısın cicilibicili87 ?

ıyıce uzat sonra lazer epilasyon yaptır tamamen geçıyor batıklarda kayboluo zamnla

teşekkür ediyorum cevapladığın için.mutlaka deniycem.umarım bende de işe yarar.sağolasın opuyorumnanaktan

Arkadaşlar acnelyse kremini ben kullandım ama alerji yaptı :KK43: diz kapaklarımın arkası kıpkırmızı oldu ve kaşınmaya başladı. Cildim çok hassas galiba ya... :KK43: Hala kurtulamadım ben de lekelerden...

o kadar çok kişide varmış ki bu sorun ben sadece bende var sanıyodum.neden çaresini bulamıyoruz madem bu kadar yaygın bişey.biri de çıksın desinki ben doktora gittim şunu şunu verdi takkkk düzeldi.kurtulan yok mu burlardan yaa :bbo:

kese ve bol bol nemlendirme ile iyileşme gösteriyor..tabi sadece iyileşme...zamanlada geçeceğine inanıyorum

inşallah.artık öyle yapıyorum ben.bol bol kese ve banyo sonrası nemlendirici.inşallah işe yarar gerçekten çok kötü durumdayım :çok üzgünüm:

arkadaşlar uzun suredır yazılmamıs bu baslıga ama ben hepsını okudum bastan sona... çogu benımde kullanıp fayda goremedıgım seyler ya yaz gelıcek dıye korkuyorum resmen:gitme: napıcam bılmıyorum herseyı denedım

arkadaşlar bence yazdıgınız seylerin cogu çözüm değil aynı sorun bendede var biliyorum. bence bunu kafanıza fazla takmayın takılmicak gibi degil biliyorum ama taktıkca daha kötü oluyo sürekli oynuosunuz sıkıyosunuz yara oluyo ...bacaktaki yaralar kan dolaşımı fazla olmadıgı için cok gec iyileşiyo daha kötü bir görünüm alıyo nasılsa yara bere içinde diyip daha cok oynuyosunuz bence bu tamamen psikolojik bi durum ben öyle düşünüyorum cünkü eskiden bende hiç yoktu ne zamanki stresli zamanlarımda oynamaya basladım batıklar cogalmaya basladı çünkü cildin dengesi bozuluyor oynadıkca yayılıyor.. cok zor biliyorum ama oynamayın sıkmayın kaşımayın iğneyle cıkartmayın sir agda yaptırmayın artırıyo normal annelerimizin çam sakızıyla alın tabi bundan önce su anki yaralarınızın iyileşmesini ve tüylerin iyice uzamasını bekleyin dar pantalon giymeyin agdadan sonrada bacaklarınızı inceleyip durmayın etek giymekten de kaçmayın gerekirse iki kat ten corap giyin mini etek giyin lekeler görünmez kendinize güveniniz gelsin aptalca gelebilir ama ben böyle düşünüyorum bunu kafaya taktıkça iyileşmiyo nasılsa die daha berbat edioruz bi günde iyileşcek diil ama hazır kış aylarındayken bırakın hiç degilse yaza kadar iyileşebildigi kadar iyileşsin sakın jiletle almayın tekrar söylüyorum sir agdanında sebep oldugunu düşünüyorum ,gerekirse iyi geldigini düşündügünüz bi krem uygulayın aklınıza geldikce, cildinizi fazla alıştırmayın o tür şeylere ben kafama estikçe bişeler sürüyorum ama iyi geliomu gelmiomu bilmiyorum sadece tatmin olmak için sürüyorum hem böylece krem var die oynamıyorum da:) off ne bilim ya böle işte ama baska çözümü oldugunu sanmıyorum

slm ben zeynep ya benim büyük bir sorunum var bacaklarımda yaralardan oluşan kahverengi leker var ve neyapdıysam bir türlü geçmiyor moralim çok bozuluyor onları gördükçe lütfen bana yardım edin :KK43:

Galiba bu sorunun çözümü yok, yani batıklar geçse bile lekeler baki gibi.. :KK14:

Yaklaşık 2 yıl sonra kendi yazdığımı yalanlıyorum :)) yok öyle birşey hanımlar, geçiyor hepsi hiçbir şey kalmıyor. Sadece oynamayı bırakın ve ancak 1-2 yıllık bir süreçte geçebileceğini kabul edin.

Gece gece moral vermeye geldim, hiç üzülmeyin. Azmedin geçiyor.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım sorunum kıl batıkları bacaklarımda zaten yeterince vardı şimdide yüzümde oldu horman problemim nedeniyle yüzümde kıllanma vardı ağda yapıyorum arada iple aldırıyorum çenemde 3üde hemen hemen aynı yerden 3 tane batığım oluştu 2sini çıkardım çok uğraştım iğneyle kanatıncaya kadar 3. duruyo daha uğraşmakta istemiyorum korkuyorum ne olur yardım edin bana ne yapmalıyım

merhaba kızlar ben batıklar ve kıl dönmeleri için fucidin krem var eczanelerde onu sürüyorum, bir kez sürsen bile fayda ediyor, süper oldu bacaklarım :), çok kötüydü

koluma agda yaptım ıkı gun sonra sivilcelenmeye başladı 1 aya yakın oldu nerdeyse gecmedı biraz kızarıklıgı gectı ama ne yapabilirim. fucidin diye bi krem var onu sürüyorum sizce faydası olurmu yardımm edinn cok kötü duruyolarr :KK43:

X