Onun jelini önce sürüyoruz demi?Ağda dan neden vazgeciyosunuz ki bende hep ağda yaptiriyorum jiletle çok çabuk çıkıyor kökten alınmadığı için ama biraz bastırarak alırsanız jilet venusle pürüzsüz oluyor
Onun jelini önce sürüyoruz demi?
Kızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?
Bunun için öneriniz var mıı.
Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.
Bu konuda tecrübeleirniz var mı?
Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.Ağdadan sonra jilete geçmenizin sebebi nedir?
Jilet yerine agdayi tercih ederim. Jiletle basedebilecekmisin. 2 3 gunde bir belirir.Kızlar bacaklarınızı jiletle nasıl pürüzsüz yapıyorsunuz?
Bunun için öneriniz var mıı.
Ağdadan vazgeçiyorum su dakika. Bugün jiletle aldım. Ama sanki elediğimde eliyor gibi özellikle baldır kısımı. Ve baktığımda yakından oradaki tüyllerin başı belli oluyor gibii.
Bu konuda tecrübeleirniz var mı?
Canım ağda setleri var makine ve kartuş şeklinde onlardan alsan evde yapamaz mısın? Set olanlar şu an 35 lira falan, kartuşlar da sesu 5 lira civarı. Bir denesen? Lazere geçeceğinde yine jilete dönersin.Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.
Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Kendim ağdayla sağlıklı sonuç alamam, özellikle genital ve arka bacakta :/ bana ağda yapabilcek bir arkadasımda yok. Suan en makülü jilet sanırım..Canım ağda setleri var makine ve kartuş şeklinde onlardan alsan evde yapamaz mısın? Set olanlar şu an 35 lira falan, kartuşlar da sesu 5 lira civarı. Bir denesen? Lazere geçeceğinde yine jilete dönersin.
Suan çalışmıyorum masraflarımı kıstım, ağda yaptırmak için 100 tl gidiyordu her ay.
Evde belki jiletlede bir çözümü vardır diye düşündüm. Kısa süreli olsada. Çalışınca lazerde düşünüyorum o yüzdende
Ahahaha benim gibi beceriksiz bile becerdiyse becerirsin aslında ama nasıl rahat olacaksan öyle devam o halde tatlım. Yalnız traş köpüğü falan kullan ve fazla bastırma işlemden sonra da muhakkak krem sür.Kendim ağdayla sağlıklı sonuç alamam, özellikle genital ve arka bacakta :/ bana ağda yapabilcek bir arkadasımda yok. Suan en makülü jilet sanırım..
Teşekkür ederm canım.. :) ay senin çok tüyün yoktur hatta sen tüy ben kıl o yüzden hayatta temizlenmez benim ki:))Ahahaha benim gibi beceriksiz bile becerdiyse becerirsin aslında ama nasıl rahat olacaksan öyle devam o halde tatlım. Yalnız traş köpüğü falan kullan ve fazla bastırma işlemden sonra da muhakkak krem sür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?