loresima çok özür dilerim sana yapılan şeyi banada anlatırmısın detaylı aslında senin önceki halinde kusursuzmuş oyüzden dahada güzel olmuş diyecek hiç bişey yok ama diz içlerinden ve diz üstlerinden alındımı yağ.kac cc koyuldu nerelere.aslında bacak boyuda önemli değilmi herkese aynı miktarda olmazki değilmi ayreten doktorunuz a k mi benim ameliyatıma on gün kaldı ön bilgi olsun anlatacaklarınız çok tşk ediyorum şimdiden.
muem senden aldıım cesaretle(resımlerınden) muayene için randevu aldım.
ama tekım dıye korkuorum nasıl olcak yaptım bi delilik bakalım.belliki en az bir hafta herkes problem yasıo.
keske iyilesene kadar bı kac gun hastanede tutsalar.benim bel bölgem okadar yağlıkı onlardan kurtulup ıstedıım bacaklarıma sahıp olmak ruya gıbı olucak
siteden cıkamıorumm:)
bende yaptirmak istiyorum kime yaptirabilirim fiyati kac aceba?
umutlus, benim de bel bölgem çok yağlıydı, doktora hepsini alın dedim :), ki öyle de yapmışlar. şimdi göbek ve yan simitlerim tamamen gitmiş. çok ince duruyorlar. dün arkadaşlarımla buluşmam da belimi incittim demiştim ben de, korse takıyorum onun için dedim. ne kadar ince göstermiş korse dediler :). bu konuda bir taşla iki kuş vuruluyor cidden.
Merhaba çok geçmiş olsun.
Size bir sorum olacaktı aceba yağ dolgusu için doktor sizden toplamda ne kadar yağ alıp onun kök hücresini enjekte etti.
Aslında benim derdim doktorun yeterince yag alıp beni fazlaliklarimdan kurtarıp kurtaramayacagi :) )
tşk ederim ikicanımvar. doktor bacaklarıma sanırım 140 cc enjekte etti, ben yeni ayılırken söylediği için emin değilim. kontrole gidince de aceleye gelince sormayı unuttum. ama alabileceği kadar ekledim, derin çok gerildi, daha fazlasını alamazdı zaten dedi. anladığım kadarıyla benim fazlalıklarım bacaklarım için fazla bile geldi. ben ameliyata girmeden önce özellikle söylemiştim, tüm bunları da alın ki incelsin belim demiştim. bacaklarım için kullanmamış olsa da belim için gerekli düzeltmeyi yapmış.
hani iki işlem gibi oluyor, hem bacağa yaj enjektesi, hem de liposuction.
yani uyarırsan sanırım seni fazlalıklarından da kurtaracaktır :)
Aceba biraz fazlasını almak için ek ücret talep ederlermiki. Offf ya benim canım çok sıkılıyor çünkü boyum 1.57 kilom 64
şimdi bir türlü zayiflayamiyorumda ameliyattan sonrada diyet falan yapmak istemem bacaklarimdaki yağlar erimesin diye ne yapacağımı bilmiyorum...
merhaba arkadaşlar, uzun süredir burayı sessiz sessiz takip ederek, sonunda yine buradakilerden cesaret alarak 5 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırmış biriyim ben de. tşk ederim hepinize :). sabırla ve hatta sabırsızlıkla tümüyle iyi olmayı bekliyorum ben de.
loreizma benim 22,5 bilek 36,5 baldır 38 diz. boyum 1.66 herşey normal. ancak şekil olarak girinti çıkıntı sevmiyorum. alt dişlar çıkıntılı diz içleri dolgsu dümdüzdü eridi.
ben spor yapıyodum, 2 sene önce, 62 kiloydum bacaklarıma birine 210 birine 230 koydu. göbek ve yanlardan aldı hala çok memnunum aldığı yerler için. fakat diz iç alt oyuntular ve bilek arka üstler eridi. ekiye göre memnunum fakat şekli için yaptırmıştım. anlayan dr a rastlayamadım.koni gibi düz istedim, aynı ameliyat sıkıntılarını göze amak zor geliyor. eşime varis demiştim. para sorunu da cabası. değermi acaba. senin dr a bi grünmeyi dşünüyorum.
daha önce a.k yı düşümüyodum ama muayeneden ücret alıyo birde eriyen tekrar yaptıranları çok oldu. bazılarına büyük silikon koydu tekrar yağa döndüler. oyuncak gibi, dr lar ne yaparsam ne kalır yadar silikon yaptıranlara büyük durur küçük durur diyebilmeleri gerekir diye düşünüyorm.
birde ikinciye para almalarıda kötü, canınamı yanasın paranamı.
muem seni arkadaş olarak ekledim.bir bacak mağduru olarak ben de fotoğraflarını görmek isterim izin verirsen:)
öncesini görmedim ama canım bacakların harika olmuş.allah nazarlardan saklasın.o kadar çok sayfa var ki dönüp okuyamıyorum.vaktim yok çok fazla.senin bacaklarınla ilgili sorunun neydi?hangi işlemler yapıldı?ekledim canım:)
öncesini görmedim ama canım bacakların harika olmuş.allah nazarlardan saklasın.o kadar çok sayfa var ki dönüp okuyamıyorum.vaktim yok çok fazla.senin bacaklarınla ilgili sorunun neydi?hangi işlemler yapıldı?
kızlar ben bugün ist.naci çelikle görüştüm oda yağ transferi yapıyomuş ama fiyatı çok tuzlu 3 500 euro
indirim felanda yapmıyo.
ha bide bişi sorcam taksit imkanı var mı bülent bey yapıor mu?yoksa tek seferde nakit mi vermek gerekiyor parayı leydicim?
tşkrler canım :) aslında bacaklarımın eski hali var albümde.resmin altında '' bacaklarımın eski hali'' yazıyor.siyah çoraplı olan.alt üst uyumsuzluğu vardı doktorumun deyimiyle.yani üst alta göre bayağı bi kalındı ve dizlerim bayağı bi yağlıydı