Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım ben ölçmedim ama tek bacaktan koyulan yağ miktarınada bağlı olarak 2-3 cm fark etse iki bacaktan 4-6 cm fark olur gibi sanki.yürüyüş içinde benim 15 gün oldu bugün ve daha yeni yeni normal yürümeye başladım.ama kişiden kişiye değişiyor bu durum.daha kısa sürede normale dönenlerde vardı

tesekkurler muem bilgi icin 2-3 cm hic fena degil bu banada yeter

resimlerine simdi baktim bacaklarin superin otesinde olmusssss harika allah nazarlardan saklasin bacaklarinda egrilik varmiydi yoksa incelikden dolayi mi yaptirdin umarim hep boyle kalir

merhabalar resimlerine yeni bakabildim seninkide cok guzel olmus Allah bizlerede nasip etsin Allah nazarlardan korusun

İçim bir nebze olsa dahi ferahladı saol loresima. Kök hücreden mi yapılmıştı senin ameliyatın yoksa yağların erimemesi zor değil mi

Bana doktorun söylediği yağı süzüyoruz işe yarayan kısımı enjekte ediyoruz aslında kök hücre ile aynı mantık doktorlar farklı isim koyarak süsledikleri için hepsi aynı posası çöp yani....

resimlerine simdi baktim bacaklarin superin otesinde olmusssss harika allah nazarlardan saklasin bacaklarinda egrilik varmiydi yoksa incelikden dolayi mi yaptirdin umarim hep boyle kalir

tşkrler :))eğrilik yok denecek kadar azdı.bende asıl sorun üstün alta göre çok kalın olmasıydı ve dizlerimdeki aşırı yağlanmaydı.

muem senden aldıım cesaretle(resımlerınden) muayene için randevu aldım.

ama tekım dıye korkuorum nasıl olcak yaptım bi delilik bakalım.belliki en az bir hafta herkes problem yasıo.

keske iyilesene kadar bı kac gun hastanede tutsalar.benim bel bölgem okadar yağlıkı onlardan kurtulup ıstedıım bacaklarıma sahıp olmak ruya gıbı olucak:KK70:

siteden cıkamıorumm:)

hadi bakalım hayırlısı canım :)) ama tek gitme derim ben yanında bir arkadaşın olsun.benim muayenedede ameliyattada arkadaşım vardı yanımda :)) yalnız olmadığını bilmek insana güç veriyor :))

Çok teşekkür ederim Allah sizlere çok daha güzellerini sağlıklı bir şekilde nasip etsin...
arkadaşım teşekkür ederim. kolüpte en cok senin bacakları beyendim. bilek 20 dedin üstler 35 varmı. çok sordum sana kusura bakma yeri nerde dr unun. bırdaha yaptırsammı düşünüyorum.

loresima çok özür dilerim sana yapılan şeyi banada anlatırmısın detaylı aslında senin önceki halinde kusursuzmuş oyüzden dahada güzel olmuş diyecek hiç bişey yok ama diz içlerinden ve diz üstlerinden alındımı yağ.kac cc koyuldu nerelere.aslında bacak boyuda önemli değilmi herkese aynı miktarda olmazki değilmi ayreten doktorunuz a k mi benim ameliyatıma on gün kaldı ön bilgi olsun anlatacaklarınız çok tşk ediyorum şimdiden.

loreisma dr unu uzun süremi araştırdın, ben pat diye karar verdim. keşke biraz daha araştırsaydım.

Selam
Teşekkür ederim...İstediğin kadar sorabilirsin ben de senelerdir araştırıyordum. Sonra eşim yeter artık karar ver dedi bende yaptırdım iyi ki de bu doktoru seçmişim. Doktor kök hücre falan filan hepsi süsleme dedi demek istediğim mantık aynı süzülüp arındırılıp enjekte ediliyor. Benim bilek 20, baldır 33, diz 33 ben daha kalın istiyordum doktor daha kalın olmasını istiyor isen silikon olması lazım dedi. Yağı daha fazla koyar isem fazlası zaten eriyecek tutunabileceği kadar koydum dedi..yeri Ataşehir de

X