Bacak dolgusu yaptıran var mı?

muhtemelenide çok güzel yazmışım. özür....tambir teknoloji özürlüyüm zaten

cennetz, benim de biliyorsun karnımdan kesi alınmıştı ama kaslara dokunmamıştı doktorum. evet göbeğim iki boğum iken bir boğum oldu ama yine de sarkık. ödüm kopuyor tekrar kilo alıp o eski halime döneceğim diye. böyle kalsa yine eh işte diyebilirim.
sen hoca ile konuşsan, ben internette gördüm aslında mini karın germede de kasları dikip sıkıştırıyorlar, öyle yaptığıinda iyileşme daha mı zor olur ve acaba daha mı maliyetli olur? sonuçta o işlem için de 1000 tl almıştı ayrıca benden. yani madem karnımızda sezaryen izinden daha büyük bir iz olacak ve o kesinin acısını yaşayacağız, korse giyeceğiz acaba kaslı olsa işlem daha mı iyi olurdu? daha iyi sonuç için bence bir sormalısın. ben herhalde uzun bir süre ameliyat olmam artık:)) senin günün yakın bi soruver de ben de aydınlanayım senin için de belki bir faydası olur arkadaşım. Öptümmmm

selam...
loresima neden bu izleri kafana bu kadar takıyorsun? bacakların gerçekten çok güzel olmuş. hazır yaşın müsaitken fırsatın da varken neden değerlendirmiyorsun? biz yıllarca rahatça etek giyememenin acısını ve eksikliğini yaşamadık mı?
izler için contratubex ve muadili ilaçlar kullanıp onları hafifletebilirsin. ki hafifletmesen ne olur? biri sorarsa benim cildim hassas sinek ısırığında bile böyle oluyor dersin. ben yıllar önce gördüm. bi akrabamın cildi hakikaten hassastı ve en ufak sinek ısırığında bile çok kaşınır, kaşındıkça da koca koca yara izleri olurdu. ama sende öyle koca izler de yok.
bir de şimdi havalar ısınıyor, şort, etek giyelim ki bacaklarımız koyulaşsın, o zaman hiç belli olmaz zaten. Lütfen kıymetini bil bacaklarının...

Teşekkür ederim...fotolardan çok belli değil...Eğer simetrik olmasa idi rahatsız olmazdım ki izler bacaklarımda sırtımda kalçamda hep simetrik nasıl bir sinek bu...:) simetrik ısırmış...))) bakalım peeling yapılıyor kortizonlu iğne yapıldı en son elbet geçecek.....o dediğin ilaçları ve nicelerini bir senedir kullanıyorum hayırlısı... ama genede mutluyum tabiki güzel olduklarını ben biliyorum dar pantolanları rahatça giyebiliyorum çok şükür...Allah herkesin gönlünce versin...kimseyi dermansız bırakmasın, halimize binlerce şükür....

evet kızlarrrrr bende cok ama cok merak edıyorum

tbiki sorarı m ama memnuniyetsizlik hissetim anladığm kadarıyla sizde benim gibi çok kilolu değilsiniz.mini karın germede göbek deliğinin alt kısmı düzeliyor sadece göbek deliğine bile dokunmuyor değilmi.sizde karnınızın yanlarından yağ alındımı.bide önceki asistanı dğal olsun diye biraz bonbeli yapıyor hoca demişti.birde şimdi loresima izlerden bahsedince korktum sizde nasıl inşallah hafiftir.gerçekten sezeryandan büyük iz olacak madem bombe mombe olmasın okadarda para veriyoruz.

yani hayır memnunum aslında ama acaba diyorum bu kadar işlem olmuşken o da olsa mıydı? göbek deliğinin yeri değişmedi evet. o konuyu da hiç araştırmamıştım daha önce de bir tek ameliyata birkaç gün kala internetten bakayım demiştim. onda da kasları dikiyorlardı. eminim ki daha sancılı bir süreçtir. bizimki hafif onun yanında. önceden kot giydiğim zaman yanlarım da göbeğim de fırlardı kemerin üzerine doğru çok kilolu olmamama rağmen. ama şimdi en azından oturduğumda birikme oluyor o da çok değil. ayaktayken de evet asistanın dediği gibi bombe var. yani bildiğin hafif göbekliyim şu anda. ama mekik çekebilsem belki de sıkılaşır o bölüm de.
izler derken bacaktakileri diyorsan az var sayıca teknik farklılığından dolayı sanırım. belirgin olan diz içlerindeki ikişer tane olan onlar da biraz büyük ben gibi duruyor. zaten vücudumda benlerim vardır karışıp gidiyor. sanırım loresimanın cildi de çok hassas. ben beyazımdır ama pek sırıtmıyor o lekeler. zaten kim dikkat edecek o kadar bende başka yere çekerim dikkati:)))

bak şöyle söyleyeyim. eskiden oturduğumda elimle tutup oynatırdım göbeğimi "of bu nedir kardeşimmm" diye. şimdi oturduğumda bile zorla elime geliyor. ha gelmiyor desem de yalan olur şimdi. ama yarı yarıya azaldı tutabildiğim kısım:))))))) ayakta iken zaten problem yok. ayva göbeği ama biraz büyükçe bir ayva::)))

yaa kızlar işte beni sordunuz geldim şimdi yine ben yalnız kaldım kimsecikler yok burada

amyleee hoşgeldinnn.oh oh ne güzel etekleri,taytları giyip geziyorsunn.darısı bizim başımıza inşallah.gez toz ama bizleri de ihmal etme lütfennn

amyle ayvanın büyüğü makbuldur,sıkıntı yapma o kadarını

sana katılıyorum:) bencede cok takmamak gerekiyor.bende hem silikon kesi izi ver (suan baya gecmiş durumda şükür ama yinede belli) hem yağ alınan yerlerdeki izler birde eylül ayında tekrar ufak bi operasyon la dış yanlardan tekrar alındı onlarında delik izi var.ama ilk günden beri bunları hiççç kafama takmadım.zaten cilt yandıkca o izler daha cabuk geciyor.yani o kadar canıma tak etmiş ki heralde ondandır bu umursamayışım:)))

Aynen...:) seviyorum bacaklarımı ben ya. Bir de erimezse aşığım bile diyebilirim. Dizler birleşmiyor ama çarpık değil artık o güzel. Geçen gün etek giydim eşim sütun gibi oldular dedi nasıl hoşuma gitti:))) yaz gelsin şortlar gelsin şimdi. Yine de sütun gibi fikrine tam olarak katılmıyorum ama onun böyle düşünmesi güzeldi:))) hiç mi sütun görmedik canııımmmm ... Ah Özge ah. Neydi kızın soyadı ya. Bugün ne giysemdeki kız

merhaba arkadaşım, birden yeni tecrübeli arkadaşlar eklenince ben de izleyici oldum :)
bir de canım sıkıldı biraz, inceliyor mu ne bacaklar, kontrol günüme de daha var, doktora gitsem dese ki tamamdır artık, rahatlayacağım :)

fotoğraflarımı ekledim bakıp yorum yapabilir misiniz kızlar?

ameliyat oldum iyi olayım diye ama psikolojim bozuldu resmen lütfen yardımcı olun bana (

sertoy, beni de ekler misin? merak ettim, yeni oldun daha ameliyatı, neden bozuldu moralin? belki kuruntu yapıyorsundur,
sen de bana bakarsın, benim de keyfim kaçtı.

yenide boşuna moralini bozma arkadaşım ,bence şişlerintamamen indi.tabi öyle bacaklar balonn gibi şişip birden inince ,sana yağların eridi gibi geldi.aslında bence yağ eklenen yerler ,şimdi ortaya çıkmaya başlamıştır.bundan sonrada çok az bir erime olur oda çok farkedilmez her halde.sonuç olarakta eski hallerinden daha iyi bacaklar kalıcaktır elinde.ara ara eski fotolarına bak ,ordan daha iyi anlaşılır bence.

sertoy, beni de ekler misin? merak ettim, yeni oldun daha ameliyatı, neden bozuldu moralin? belki kuruntu yapıyorsundur,
sen de bana bakarsın, benim de keyfim kaçtı.

canım senin 1 ayı geçti değil mi? kaçıncı hafta erimeye başlıyor bacaklar.benim hala dizlerim ayakta durunca şişiyor.sabah kalkınca iniyor.bu ne kadar devam edecek acaba böyle.bide hala dizlerimin yanlarına dokununca bi hissizlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…