- 10 Haziran 2012
- 99
- 2
bende yaptirmak istiyorum kime yaptirabilirim fiyati kac aceba?
herkesin dr u farklı fıyat canım ben ankaradayım 4.500 5 bin ıstedıler kücük sehırlerde daha uygunmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yaptirmak istiyorum kime yaptirabilirim fiyati kac aceba?
benim ameliyatım 17 sinde.bir kurtulsaydım artık
sen nerde yaptırıyorsun canım amelıyatını bende arastırma evresındeyım fiyatlar baya yuksek buyuk sehırlerde
Bence git bir görüş para için yapacak birisi değil neyse onu söylüyor....bu arada loreizma ney....loresima...:)))
herkesin dr u farklı fıyat canım ben ankaradayım 4.500 5 bin ıstedıler kücük sehırlerde daha uygunmuş
loresima kusura bakma yaş 45 gözler gidik, ben bacakla uğraşıyorum. yaşda geçti denebilir de doğan grnmde şahin olunca bacak konusundada hevesleniyosun. kasti bişey deyil kırıldınsa özür dilerim. yardımlarn için çok teşekkürler arkadaşım.
loresima günaydın bende akşam fotoğraf yüklesem bakıp yorum yazarmısın.ne gerekiyor diye lütfen
Günaydın elbette yorum yaparım ama ne gerekiyor bilemem ki... sadece gördüğümü şöyle olur ise daha güzel olur diyebilirim...
olsun oda yeter bir hafta kaldı bitsin artık seninki kadar güzel olmaz zaten de idare atsin.sizinki gibi bacaklara herşey yakısır bol kloş elbiseler etekler şortlar ama ben sadece diz ortasında dar etek giyiyorum.benimde mini abdominoplasti de olacak malum çocuklardan sonra sarkma oldu.eskiden böylemiydiiiiim her geçen yıl insan nasıl değişiyor değilmi yüz ifadeniz bile.gerçi siz benden gençsinizdir muhtemele. Bacaklardan anlaşılıyor.
amylee bişey yok değilmi sağlığn iyi?ben siziçok seviyordum nerelerdesiniz.sizin burda olmanız bile bana bir güven veriyordu düşünün internetten bile.
canım ben 12.günüme kadar korse giydim.2 gündürde düşük basınçlı çorap giyiyorum ve inan korseden sonra çorap beni hiç rahatsız etmiyor. o yüzdende 1 ay geçene kadar giymeyi düşünüyorum ben.bacaklarımın bugünkü halinin fotosunu koydum arkadaş olarak ekleyeyim seni bakıp kendin gör ve kendi bacağınla kıyasla.aralık kapandı benim ama yağlar erir mi açılır mı yine bunu zaman gösterecek
sütün gibi düz bacaklar yapabiliyorlarmı