Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Salesa isallh yolunda gider hersey belin incelmesi cokk ii :)) doktorum bayan demissin m .ç mi ya hala kararsizm a dan randevu aldim cokmu pahali benim hic fikrim asistani bise solemedi :/

Bence git bir görüş para için yapacak birisi değil neyse onu söylüyor....bu arada loreizma ney....loresima...:)))

loresima kusura bakma yaş 45 gözler gidik, ben bacakla uğraşıyorum. yaşda geçti denebilir de doğan grnmde şahin olunca bacak konusundada hevesleniyosun. kasti bişey deyil kırıldınsa özür dilerim. yardımlarn için çok teşekkürler arkadaşım.

amylee nerelerdesin özledik seni.ıssız kaldı buralar eskisi gibi uzun uzun kalll lütfennn.

arkadaşlar foto eklicem şimdi dediğim gibi arası kapanmadı benim ameliyattan sonra. doktor nereye ne yapmalı bir dahakinde fikir verir misiniz bana??

birşeyler biliyor bu kız ona göre ilgileneyim desin doktorum.off yaa bi daha çekçem o acıları:KK43:((

fotoğraflarımı ekledim bakıp yorum yapabilir misiniz kızlar?

ameliyat oldum iyi olayım diye ama psikolojim bozuldu resmen lütfen yardımcı olun bana :KK43:(

loresima kusura bakma yaş 45 gözler gidik, ben bacakla uğraşıyorum. yaşda geçti denebilir de doğan grnmde şahin olunca bacak konusundada hevesleniyosun. kasti bişey deyil kırıldınsa özür dilerim. yardımlarn için çok teşekkürler arkadaşım.

Yok yahu neden kırılayım hiç sorun değil sadece merak ettim. Rica ederim her zaman....

amylee bişey yok değilmi sağlığn iyi?ben siziçok seviyordum nerelerdesiniz.sizin burda olmanız bile bana bir güven veriyordu düşünün internetten bile.

Günaydın elbette yorum yaparım ama ne gerekiyor bilemem ki... sadece gördüğümü şöyle olur ise daha güzel olur diyebilirim...

olsun oda yeter bir hafta kaldı bitsin artık seninki kadar güzel olmaz zaten de idare atsin.sizinki gibi bacaklara herşey yakısır bol kloş elbiseler etekler şortlar ama ben sadece diz ortasında dar etek giyiyorum.benimde mini abdominoplasti de olacak malum çocuklardan sonra sarkma oldu.eskiden böylemiydiiiiim her geçen yıl insan nasıl değişiyor değilmi yüz ifadeniz bile.gerçi siz benden gençsinizdir muhtemele. Bacaklardan anlaşılıyor.

olsun oda yeter bir hafta kaldı bitsin artık seninki kadar güzel olmaz zaten de idare atsin.sizinki gibi bacaklara herşey yakısır bol kloş elbiseler etekler şortlar ama ben sadece diz ortasında dar etek giyiyorum.benimde mini abdominoplasti de olacak malum çocuklardan sonra sarkma oldu.eskiden böylemiydiiiiim her geçen yıl insan nasıl değişiyor değilmi yüz ifadeniz bile.gerçi siz benden gençsinizdir muhtemele. Bacaklardan anlaşılıyor.

Neden güzel olmasım işallah çok daha güzel olur...Ben öncesinde zaten giymiyor idim şimdide izlerden giymiyorum...fotolarda çok belli olmuyor ama bayağı izim var hem alınan hem konulan yerlerde...Koyu renk çorap ile giyebilirim belki ama henüz hazır hissetmiyorum nedense şimdiye kadar giymeyince dikkat çekip sonra çorapsız falan görmek isteyen arkadaşlarım olur ise ne yaparım, ne derim diye düşünüyorum izler yüzünden...İşallah bacakların çok güzel olur sorunsuz geçer operasyonun ve hiç izin kalmaz....

amylee bişey yok değilmi sağlığn iyi?ben siziçok seviyordum nerelerdesiniz.sizin burda olmanız bile bana bir güven veriyordu düşünün internetten bile.

selam kızlarrr... yaz geldi benim gezmelerim başladı:)) taytlı etekli ve skinny kotlu tabii:) iyiyim çok iyiyim Allahıma şükür. arada girip bakıyorum da ders de çalışıyorum aynı zamanda çok vakit ayıramıyorum ama inanın meraktan da ölüyorum. seninki 17 sindeydi değil mi? bakalım hayırlısı:)))

canım ben 12.günüme kadar korse giydim.2 gündürde düşük basınçlı çorap giyiyorum ve inan korseden sonra çorap beni hiç rahatsız etmiyor. o yüzdende 1 ay geçene kadar giymeyi düşünüyorum ben.bacaklarımın bugünkü halinin fotosunu koydum arkadaş olarak ekleyeyim seni bakıp kendin gör ve kendi bacağınla kıyasla.aralık kapandı benim ama yağlar erir mi açılır mı yine bunu zaman gösterecek

muem , e olmuş işte...çok güzel oldu bacakların. çok da fazla eriyeceğini düşünmüyorum. tabii ki o ortadaki şişkinlik azalıyor ama yine de ben eskisine oranla çok mutlu olacağını düşünüyorum. en azından benim şimdilik öyle bakalım. son 1 ayda hiç erimedi diyebilirim. geçen gün yüksek topuklu ile dizde etek giydim, çok şeker oldu. yani bilmesen anlamazsın estetikli olduğunu:))

X