Bacak dolgusu yaptıran var mı?

muem geçmiş olsun diycektim ama demeyeyim zaten geçmiş bitmiş sıkıntın süper olmuş

muem geçmiş olsun diycektim ama demeyeyim zaten geçmiş bitmiş sıkıntın süper olmuş

evet geçti bitti çok şükür canım :))) tşkrler bende senin bacaklarını çok beğenmiştim seninkilerde süperler :)))

Son düzenleme:
muem ben de sana arkadaşlık yolladım kabul eder misin? Bende çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim. Okulda zorluk çekiyor musu?

geçmiş olsun sertoy,umarım her şey hayal ettiğin gibi olur.Allah emeklerimizi başa çıkarmasın.ben eminimki eskisinden çok daha iyi durumda olucaktır bacakların.

muem bacakların gerçekten şahane görünüyor.eski halide gayet güzeldi ama şimdi şahane olmuşlar.

Yag enjeksiyonu yaptiran arkadaslar bacaginizda kac cm bir kalinlik oluyor ve operasyon sonrasi kac gun sonra normal yuruyebiliyorsunuz

muem ben de sana arkadaşlık yolladım kabul eder misin? Bende çok merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim. Okulda zorluk çekiyor musu?

kabul ettim canım:))1.hafta raporluydum ve hep yattım.2 hafta okula gitmeye başladım ,arkadaşlarıma ayağımı burktum dedim.çünkü yürüyüşüm normal değildi.özellikle merdiven inerken çıkarken zorlanıyordum ve ayaklarım çok şişti.cuma günü normale dönmeye başladım.şimdi ayaklarımdaki şiş neredeyse tamamen indi ama dizlerim yine hafif sorunlu.yarın okulda ayaklarım tekrar şişermi onu yarın yazarım canım.ilk 1 haftayı gözden çıkar canım.kişiden kişiye değişiyor ama sen kötü ihtimali düşün.yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsın.ben hemen düzeleceğimi sanmıştım ama öyle olmuyormuş :)))

Yag enjeksiyonu yaptiran arkadaslar bacaginizda kac cm bir kalinlik oluyor ve operasyon sonrasi kac gun sonra normal yuruyebiliyorsunuz

canım ben ölçmedim ama tek bacaktan koyulan yağ miktarınada bağlı olarak 2-3 cm fark etse iki bacaktan 4-6 cm fark olur gibi sanki.yürüyüş içinde benim 15 gün oldu bugün ve daha yeni yeni normal yürümeye başladım.ama kişiden kişiye değişiyor bu durum.daha kısa sürede normale dönenlerde vardı

muem senden aldıım cesaretle(resımlerınden) muayene için randevu aldım.

ama tekım dıye korkuorum nasıl olcak yaptım bi delilik bakalım.belliki en az bir hafta herkes problem yasıo.

keske iyilesene kadar bı kac gun hastanede tutsalar.benim bel bölgem okadar yağlıkı onlardan kurtulup ıstedıım bacaklarıma sahıp olmak ruya gıbı olucak

siteden cıkamıorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…