canım ben ölçmedim ama tek bacaktan koyulan yağ miktarınada bağlı olarak 2-3 cm fark etse iki bacaktan 4-6 cm fark olur gibi sanki.yürüyüş içinde benim 15 gün oldu bugün ve daha yeni yeni normal yürümeye başladım.ama kişiden kişiye değişiyor bu durum.daha kısa sürede normale dönenlerde vardı
İçim bir nebze olsa dahi ferahladı saol loresima. Kök hücreden mi yapılmıştı senin ameliyatın yoksa yağların erimemesi zor değil mi
merhabalar resimlerine yeni bakabildim seninkide cok guzel olmus Allah bizlerede nasip etsin Allah nazarlardan korusun
Arkadasim nerelerdesin günlerdir sesin çıkmıyor.
resimlerine simdi baktim bacaklarin superin otesinde olmusssss harika allah nazarlardan saklasin bacaklarinda egrilik varmiydi yoksa incelikden dolayi mi yaptirdin umarim hep boyle kalir
muem senden aldıım cesaretle(resımlerınden) muayene için randevu aldım.
ama tekım dıye korkuorum nasıl olcak yaptım bi delilik bakalım.belliki en az bir hafta herkes problem yasıo.
keske iyilesene kadar bı kac gun hastanede tutsalar.benim bel bölgem okadar yağlıkı onlardan kurtulup ıstedıım bacaklarıma sahıp olmak ruya gıbı olucak
siteden cıkamıorumm:)
arkadaşım teşekkür ederim. kolüpte en cok senin bacakları beyendim. bilek 20 dedin üstler 35 varmı. çok sordum sana kusura bakma yeri nerde dr unun. bırdaha yaptırsammı düşünüyorum.Çok teşekkür ederim Allah sizlere çok daha güzellerini sağlıklı bir şekilde nasip etsin...
Bana doktorun söylediği yağı süzüyoruz işe yarayan kısımı enjekte ediyoruz aslında kök hücre ile aynı mantık doktorlar farklı isim koyarak süsledikleri için hepsi aynı posası çöp yani....
benim ameliyatım 17 sinde.bir kurtulsaydım artık
loreisma dr unu uzun süremi araştırdın, ben pat diye karar verdim. keşke biraz daha araştırsaydım.