ah canım düşünmem mi hem de nasıl düşünüyorum 7/24.. ben silikon istiyorum fakat tek sorun ameliyatta yardım edecek kimsem yok.tek başıma olmam imkansız ama kimseye de söyleyemiyorum işte çok kompleksliyim bu konudaöyle kalakaldım işin içinden çıkamıyorum ben. her günüm düşünmekle geçiyo çaresizim elimden bişey gelmiyo
senin fotoğrafın varmıydı cnm ya dur bi bakıyım.
Kızlar şu doktorum programindaki zahideninde bacaklarinin arası cok acik. Kendisininki cok düzgün gibi programa katılan çarpık bacakli kadına acayip üzülmustu. Birde muhteşem yüzyıldaki mihrimah sultanin bacaklari çarpık ama okadar cok özgüveni varki kavak yellerinde hep kısa etek giyiyordu. Bu kişilere sizde bi dikkat edin olurmu. Yaa bu arada ben sadece bende bu problemin olduğunu saniyordum ama ne kadar kalabalikmisiz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim valla...
saddy aynı sorun bende de var.açıklık taaa yukardan başlıyor.kemikler tam parantez yani.diz kapaklarımı birleştirmek için egzersiz yapıyorum.bayağı esnedi ama,birleşmesi imkansız.
şimdi bakıyorum zahidenin bacakları normal görünüyor en azndan herkesin farkedebileceği kdr değillerdir çarpıksa bile. ben çıksam herkes aa bu çarpık derdi hemen meselaçarpık var çarpık var
loresima merhaba. kaç defa yaptırdın yağ enjeksiyonunu bu hale gelebilmek için. gecen cumartesi bende yaptırdım şimdi kalıcı olup olmayacağını düşünüp stres yapıyorum.
ve morluklar ne kadar sonra geçiyor cevabın için şimdiden tşk ederim.
Arkadaşım nekadar güzel olmuş bacaklarııınnn bayıldım doğrusu binlerce kez maşallahhh.....:)
Çok teşekkür ederim. Umarım isteyen, dileyen herkesin bacakları çok çok daha güzel olur....
Çok teşekkür ederim. Umarım isteyen, dileyen herkesin bacakları çok çok daha güzel olur....
Aminn canım sağol
Sen nasılsın arkadasım neyaptın araştırmaya devam edıyormusun varmı extra bi gelişme dr fikri hakkında ?Ben Ankara olayını bitirdim artık yazın Balıkesire gidiyorum yani memleketim BLKESR orda arastıracağım birde , zaten mukemmelı yakalamak zor etek giyebilecegım kadar olsun yeter bacaklarım çok iyi değil ama diz içlerinden yag aldırmayla yetınecek gibiyim mecburen...
loresima gerçektekten herkesin bayıldığı gibi ben de çok beğendim dr.un döktürmüş valla gerçi eskiler de fena değil ama bunlar süper olmuş. Senin dr.un kimdi ki
Yenide senin de süper olmuş. Ben de bişey dicem esra erolun da bacakları çok yamuktu şimdi düzeldi. 1 haftadır da varis ameliyatı oldum diyor ama ben inanmıyorum.siz diikat ettiniz mi? Doğru gülşenin de yamuk, sabah alişanla program yapan bir türkücü kız vardı onun da yamuk. ivana sert in de eğri, birkaç tane daha var ama aklıma gelince yazarım esra erolda1 haftadır düz babet giyiyor ve kalın çorap giyiyor.
arkadaşlar bir de morelim çok bozuldu ileri derece kansızlık anemi çıktı tahlil yaptırdım geçen hgb 6 çıktı hematolojiye git dedi aile hekimim haftaya gidecem bakalım nolacak
loresima gerçektekten herkesin bayıldığı gibi ben de çok beğendim dr.un döktürmüş valla gerçi eskiler de fena değil ama bunlar süper olmuş. Senin dr.un kimdi ki
Yenide senin de süper olmuş. Ben de bişey dicem esra erolun da bacakları çok yamuktu şimdi düzeldi. 1 haftadır da varis ameliyatı oldum diyor ama ben inanmıyorum.siz diikat ettiniz mi? Doğru gülşenin de yamuk, sabah alişanla program yapan bir türkücü kız vardı onun da yamuk. ivana sert in de eğri, birkaç tane daha var ama aklıma gelince yazarım esra erolda1 haftadır düz babet giyiyor ve kalın çorap giyiyor.
arkadaşlar bir de morelim çok bozuldu ileri derece kansızlık anemi çıktı tahlil yaptırdım geçen hgb 6 çıktı hematolojiye git dedi aile hekimim haftaya gidecem bakalım nolacak