Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nerde ve kime olmak istiyorsun ameliyatını ben de senin gibiyim

şimdi bakıyorum zahidenin bacakları normal görünüyor en azndan herkesin farkedebileceği kdr değillerdir çarpıksa bile. ben çıksam herkes aa bu çarpık derdi hemen mesela çarpık var çarpık var

şimdi bakıyorum zahidenin bacakları normal görünüyor en azndan herkesin farkedebileceği kdr değillerdir çarpıksa bile. ben çıksam herkes aa bu çarpık derdi hemen mesela çarpık var çarpık var

zahidenin bacakları gayet düzgün. baldırların birbirini öpmesine gerek yok sonuçta :) parantez değil, dümdüz bacaklar işte.

bu arada benim baldırlar da uzaklaşıyor birbirinden çaktırmadan :)

Merhaba bir kere yapıldı geçen sene...Bana ikisine toplam 180 cc yağ enjekte edildi...morluklarımın tamamen geçmesi 3 atı buldu...

Yok canım ben özel bir araştırma içinde değilim henüz buradaki bilgilerle yetiniyorum çünkü ancak bir dahaki kışa kalacak benim işim. Bunakın doktoru olsa bu yaz yaptırabilirdim ama bunak şehrin ve doktorun adını vermedi. Önümde uzuun bir zaman var bol bol buradakilerin tecrübelerinden yararlanacam. :)

loresima gerçektekten herkesin bayıldığı gibi ben de çok beğendim dr.un döktürmüş valla gerçi eskiler de fena değil ama bunlar süper olmuş. Senin dr.un kimdi ki
Yenide senin de süper olmuş. Ben de bişey dicem esra erolun da bacakları çok yamuktu şimdi düzeldi. 1 haftadır da varis ameliyatı oldum diyor ama ben inanmıyorum.siz diikat ettiniz mi? Doğru gülşenin de yamuk, sabah alişanla program yapan bir türkücü kız vardı onun da yamuk. ivana sert in de eğri, birkaç tane daha var ama aklıma gelince yazarım esra erolda1 haftadır düz babet giyiyor ve kalın çorap giyiyor.

arkadaşlar bir de morelim çok bozuldu ileri derece kansızlık anemi çıktı tahlil yaptırdım geçen hgb 6 çıktı hematolojiye git dedi aile hekimim haftaya gidecem bakalım nolacak

umarım düzelir mendis, üzüldüm senin adına.

genel olarak yağlar eriyormuş, ameliyat olmadan önce okurdum, olanlar yağlar eriyecek mi diye tedirgin bir bekleyiş içinde olurlardı. olayım da iş beklemeye kalsın derdim. şimdi yazık ki aynı tedirgin bekleyiş başladı bende de. bu da çok zormuş ya, ha eridi ha eriyecek diye diye sinirli bir zaman geçirmeye başladım. şimdiki hallerini seviyorum oysa ki

sag ol mendis, erimesin, lütfen böyle kalsın, Ben iki gun önce baktımesra erola, babetle daha belliydi, bence aynı, değişiklik yok, ivana sert silikonlu gibi dolu dolu,ama gülşen kesinlikle silikon yaptırmış, ilk çıktığı halini cok net hatırlıyorum, ilk klibinde dizleri birlesmiyordu.
Onların da hepsi mi sanki analarından guzel doğuyor, yaptırirlar tabii, biz durmuyoruz da onlar mı kalacak :))

arkadaşlar bir de morelim çok bozuldu ileri derece kansızlık anemi çıktı tahlil yaptırdım geçen hgb 6 çıktı hematolojiye git dedi aile hekimim haftaya gidecem bakalım nolacak

Cok geçmis oldun mendis, ilaç tedavisiyle çözülür herhalde, bu arada yemene de moraline de dikkat et bence :)

doktorla bi görüşme planlayan var mı yakın zamanda ya? istanbulda görüşme planlayan varsa ben de gitmek istiyorum böyle yalnız yapamicam sanırım.

Çok sağol....doktorun adını özelden yazarım

bana da gönderir misniz özelden :) ben de hala kararsızım kime gitsem napsam biri beni kaldrsın şu forumun başından yazı okumaktan midem bulandı iyice

mendis geçmiş olsun ,her şeyin başı sağlık.kullanıcağın ilaçlar ve yeni bir beslenme şekliyle kısa sürede olması gereken düzeye ulaşır,endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…