Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.

Memkocuğum düzelecek hepimiz problemliydik. Doktorun ofisinde çok daha biçimsiz bacaklar var bizimkilerden.

umarım düzelir.benim çok mükemmel bir sonuç beklemiyorum zaten.bundan biraz daha iyi olsa yeter bana.bu haliyle bile diz kapağının azıcık altında etek giyiyorum gerisini siz düşünün artık.

memko loreizma nın süper olmus. seninde bacakların ona benziyor onun dr una muhakkak görün derim. adam yardırmış maşallah süper ya. yazarsa gidicm sormaya. boyun kaç. resim basık çıkmış.

boyum 1.60 arkadaşım.bacak boyum loresimanın ki kadar uzun değil tabi.fakat fotoğrafı telden çekti kızım.düz çekince flaş parlama yapıyordu oyüzden telfn yan tutup çekti .ondan biraz basık çıkmış.

boyum 1.60 arkadaşım.bacak boyum loresimanın ki kadar uzun değil tabi.fakat fotoğrafı telden çekti kızım.düz çekince flaş parlama yapıyordu oyüzden telfn yan tutup çekti .ondan biraz basık çıkmış.

Benimde boyum 163 senin de diz içlerinden yağ alınınca uzun duracak merak etme benimde kısa duruyor idi. Benim üst bacak ve basenler de geniş idi onlarda incelince uzun durdu. Seninde güzel olacak dizlerdeki yağın alınması bile çok fark ettiriyor....

Benimde boyum 163 senin de diz içlerinden yağ alınınca uzun duracak merak etme benimde kısa duruyor idi. Benim üst bacak ve basenler de geniş idi onlarda incelince uzun durdu. Seninde güzel olacak dizlerdeki yağın alınması bile çok fark ettiriyor....

nasıl mutlu oldum bak bunları duyunca ,umut var yani.loresima senin dr dan ve yenidenin dr undan haftaya çrşb günü için randevu aldım.inşallah kaybolmazsak istanbullarda 2 saat arayla ikisininde görüşünü alacağım.hayırlısı inşallah ya.bu arada ben aynadan çok baktımda ,foto olarak hiç karşıdan bakmamıştım bacaklarıma .hakikaten çirkinmiş yahuu:KK9:

nasıl mutlu oldum bak bunları duyunca ,umut var yani.loresima senin dr dan ve yenidenin dr undan haftaya çrşb günü için randevu aldım.inşallah kaybolmazsak istanbullarda 2 saat arayla ikisininde görüşünü alacağım.hayırlısı inşallah ya.bu arada ben aynadan çok baktımda ,foto olarak hiç karşıdan bakmamıştım bacaklarıma .hakikaten çirkinmiş yahuu:KK9:

İşallah hangisi hayırlısı ise o nasip olsun....Niye umut olmasın ya bak ben operasyon öncesi dizlerimi streç ile sıkıca sarmış idim sonra uzun çorap giyip içine vatka gibi birşey koymuş idim baldırlara tabi ben yaptığımda daha kalın olmuş idi :) sen de dene nasıl farkedeceğini görürsün mutlu olacaksın...:)

İşallah hangisi hayırlısı ise o nasip olsun....Niye umut olmasın ya bak ben operasyon öncesi dizlerimi streç ile sıkıca sarmış idim sonra uzun çorap giyip içine vatka gibi birşey koymuş idim baldırlara tabi ben yaptığımda daha kalın olmuş idi :) sen de dene nasıl farkedeceğini görürsün mutlu olacaksın...:)

yanlız şuda varki senin eski bacakların bile burdaki bir çok arkadaşın ancak ameliyat sonrası erişebileceği bacaklar.tabi şekil bozukluğu ne kadar çoksa çözümde o kadar zor olur.senin sıkıntı küçük olunca sonuç mükemmmel olmuş.hep mutlu ol arkadaşım,giymende bir mani yoksa (eş gibi,çevre gibi)taytını ,elbiseni ,eteğini geçen yıllara inat hiç çıkartma.

yanlız şuda varki senin eski bacakların bile burdaki bir çok arkadaşın ancak ameliyat sonrası erişebileceği bacaklar.tabi şekil bozukluğu ne kadar çoksa çözümde o kadar zor olur.senin sıkıntı küçük olunca sonuç mükemmmel olmuş.hep mutlu ol arkadaşım,giymende bir mani yoksa (eş gibi,çevre gibi)taytını ,elbiseni ,eteğini geçen yıllara inat hiç çıkartma.

İşte insan kusur bulacak yer arıyor eşim annem hiç gerek olmadığını söylerler idi...Ben ise takıtı yapmış, yıllarca tatil dışında etek giymemiş idim. Evet çarpıklık fazla yok idi ince orantısız idi diz içlerim kalın ve üstlerim yağlı idi...Yaptırdıktan sonra annem iyiki yaptırmışsın dedi...)

samimi yabancı sitelere baktım 110cc taktıranların hep güzel olmuş ama benim bilekler ince ondan korkuyorum belli olursa bitim yeri diye bacağa kaç cmlik hacim sağladı acaba birde uzunluğu 22 cm demişsin bana uyuyor herhalde(bilek 20 cm)

loresima hangisi yeni hangisi eski diye epey aradım sonra buldum senin zaten güzelmiş mükemmel olmuş

memko sen benim resimlerimi görmüşmüydün benim eski halimin fotosu yok ama sana çok benziyordu yeni halim diz kapağından itibaren süper ama ben kiloluyum bütüne bakınca yan basenler göbek kalça oooofki of 50 kilo olsaydım bütün harika olurdu ama kilo 63 zannedersem sende benle hemen hemen aynı kilodasın o yüzden yağ transferi herhalde senide tatmin etmez

bu arada hepinizin olduğu bir zaman yeni resim koydurucam kızıma ama benden bıktı o yüzden biraz uğraştırıyor beni kızlar etek giysem bana gülerlermi acaba etrafımda çok acımasız insanlar var işyeri ortamını çalışanlar bilir gülerlerse pancar gibi olurum cevapda veremem ben

memko sen benim resimlerimi görmüşmüydün benim eski halimin fotosu yok ama sana çok benziyordu yeni halim diz kapağından itibaren süper ama ben kiloluyum bütüne bakınca yan basenler göbek kalça oooofki of 50 kilo olsaydım bütün harika olurdu ama kilo 63 zannedersem sende benle hemen hemen aynı kilodasın o yüzden yağ transferi herhalde senide tatmin etmez

hadi ya bak şimdi canım sıkıldı.ama ben senin bacaklarını çok beğenmiştim.eski fotolarını görmedim.ama benim bacaklarım zaten tombiş silikonla iyice tombiş olmazmı.bakalım dr neyi tavsiye edicek.

Slm loresima rica etsem béni de arkadas olarak eklermisî Ben de bacaklarini Merak ettim

kızlar sanatçı gülşen varya,şimdi magazin prgramında gösterdiler.bacakları o kadar değişmişki sanırım silikon taktırmış,çünkü ben bir kaç yıl önce konserine gitmiştim,acayip çarpıktı.şimdi tv de mini elbiseyle gösterdiler bacak ortasında boşluk kalmamış.yüzde yüz silikon taktırmış.

Kızlar şu doktorum programindaki zahideninde bacaklarinin arası cok acik. Kendisininki cok düzgün gibi programa katılan çarpık bacakli kadına acayip üzülmustu. Birde muhteşem yüzyıldaki mihrimah sultanin bacaklari çarpık ama okadar cok özgüveni varki kavak yellerinde hep kısa etek giyiyordu. Bu kişilere sizde bi dikkat edin olurmu. Yaa bu arada ben sadece bende bu problemin olduğunu saniyordum ama ne kadar kalabalikmisiz uzulsemmi sevinsemmi bilemedim valla...

İşte insan kusur bulacak yer arıyor eşim annem hiç gerek olmadığını söylerler idi...Ben ise takıtı yapmış, yıllarca tatil dışında etek giymemiş idim. Evet çarpıklık fazla yok idi ince orantısız idi diz içlerim kalın ve üstlerim yağlı idi...Yaptırdıktan sonra annem iyiki yaptırmışsın dedi...)

loresima merhaba. kaç defa yaptırdın yağ enjeksiyonunu bu hale gelebilmek için. gecen cumartesi bende yaptırdım şimdi kalıcı olup olmayacağını düşünüp stres yapıyorum.
ve morluklar ne kadar sonra geçiyor cevabın için şimdiden tşk ederim.

Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.

Çok teşekkür ederim amylee...evet erime olmadı neredeyse doktorun koyduğu gibi kaldı diyebilirim....Seninkiler de çok güzeller maaşallah...Seninkilerde de hiç ereme olmaz umarım...

Arkadaşım nekadar güzel olmuş bacaklarııınnn bayıldım doğrusu binlerce kez maşallahhh.....:)

Eski resim nerde diye bakınıp durdum altına eski yazmasan hayatta anlamazdım. Gayet iyiymiş bacakların ne yaptırmıştın sen yağ dolgusu mu?

Sen nasılsın arkadasım neyaptın araştırmaya devam edıyormusun varmı extra bi gelişme dr fikri hakkında ?Ben Ankara olayını bitirdim artık yazın Balıkesire gidiyorum yani memleketim BLKESR orda arastıracağım birde , zaten mukemmelı yakalamak zor etek giyebilecegım kadar olsun yeter bacaklarım çok iyi değil ama diz içlerinden yag aldırmayla yetınecek gibiyim mecburen...

X