doktorla bi görüşme planlayan var mı yakın zamanda ya? istanbulda görüşme planlayan varsa ben de gitmek istiyorum böyle yalnız yapamicam sanırım.
loreisma dr unu banada yzarmısn özelden yada bş harf ni.
merhababana da gönderir misniz özelden :) ben de hala kararsızım kime gitsem napsam biri beni kaldrsın şu forumun başından yazı okumaktan midem bulandı iyice
loreisma dr unu banada yzarmısn özelden yada bş harf ni.
arkadaşlar bir de morelim çok bozuldu ileri derece kansızlık anemi çıktı tahlil yaptırdım geçen hgb 6 çıktı hematolojiye git dedi aile hekimim haftaya gidecem bakalım nolacak
merhaba
Bacaklarınız dolgu yapılınca oldukça güzel olur eşim ile bakıyorduk sizin bacaklarınız için; senin ( yani benim ) önceki halin gibi düzgün yamuk dedi:) düzgün olması için illa dizlerin birleşmesi gerekmiyor ki özelden gönderiyorum doktorun adını...
hahha düzgün yamuk demek :)) çook teşekkür ederim hemen bakıyorum
hangi doktor kafanı karıştrdı en son kime gittin ki? özelden veya burda baş harfni de yazablrsn.
bn de gidicem de bakalm bana ne dicekler hepsini gezeym ben de sıradan. :)
valla yaptıranlar memnun baksana ya kişiye göre değişiyor bu uygulamalar ya da doktorların bazıları cesaret edemiyor bilemedim şimdi.
Ben yurt dişindayım burda 30 senelık deneyımi olan bir Dr ilk Dr burda gıttim o slikon dedi ömür boyu dedi bayağı umutlanmiştım hayaller bile kurmaya başlamiştım türkıye dekı 6-7 tane Dr resimli emali gönderdim üçü slikon diğeri yağ dedi sende gittiğin Dr görüşlerini paylaşırsan sevinirim
Allah sana da kolaylık versin umarım sen umduğun cevapları alırsınben daha hiç gitmedim doktora. yeni başlıyo benim maceram :)
loresima beni de ekler misin acaba, ben yıllardan beri bu konuyu araştırıyorum, bakacak olursan 2009da bu konuda mesajlarım var, lütfen kabul et ve özelden mesaj atıcam doktorunu yazabilir misin? gerçekten çok muzdaribiz ya, ben ve en yakın arkadaşım kafayı yicek gibiyiz. yaşımız da eşek kadar oldu, böyle geldik böyle gidiyoruz yani.