arkadaşlar resim yükledim...Bir tanesi eski diğerleri yeni...bir sene oldu
kızlar nihayet foto yükledim.güzel bacaklarıma yorumlarınızı bekliyorum.yanlız sizden bir ricam var yorumlarınızı buraya yazın çünkü bir kaç gün telefondan giricem foruma telden kendi profilimi göremiyorum yorum yazamıyorum.bu arada haftaya çrşb günü için randevu aldım bakalım ne diyicek dr.
muemmmm nerelerdesin?uğramadın bugün nasıldı okul?şişliklerin ne durumda?
loreizma bacak bilek kalınlığın birde boyun kaç. kusura bakma çok soru srdum. insallah seneyede kalır benim çok kalmadı. yada gzüm alıştı.
loresima bacakların gerçekten kusursuz.bacak boyun uzun,vede çok problemli olmayınca ortaya çıkan sonuç harika olmuş.arkadaşım dünden beri cevap veren olmadı foto yüklüyücem ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ,sana zahmet tarifffff istiyorum.dünde söylediğim gibi intrnt paketim her an bitebilir o yüzden hemen yazarsan yükleyebilirim.
arkadaşım dr un muhteşem ince ayrıntılardan puan toplamış.tek kelimeyle muhteşem. bacakların kötü diilmiş ama ince işçilik yapmış. gerçekten 10 numara. peki senin duyguların nasıl memnunmusun etek giyyosundr heralde. dr trun kim, nerde kaça yaptı. benim ikinci yılım başa dndüm gibi. çok topukluda eritiyomu acaba.kaslar yağa nasıl etki ediyo. ondan olabilirmi diyorum.
loresima ve memko arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz sevinirim :)
canım bacaklarımız benziyor gibi ama inan bendeki açıklık senden daha fazla.senin üst baldırlar ve dizler birleşiyor en azından ayakları yanyan koyunca.benim açıklık taaa üst bacaktan başlıyo. ve bnm kemik yamukluğu seninkinden daha çok.fırsatın olursa bnm bacaklara bak bi. ben de kara kara düşünmekteyim acaba bu bacakların birleşme ihtimali var mı diye(
sen yağ enj.mu düşünüyosun peki?
loresima gercekten çok güzel olmuş bacaklarınız ,teşekkür ederim ark.isteğini kabul ettiğinz için
Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.
Çok teşekkür ederim amylee...evet erime olmadı neredeyse doktorun koyduğu gibi kaldı diyebilirim....Seninkiler de çok güzeller maaşallah...Seninkilerde de hiç ereme olmaz umarım...