Bacak dolgusu yaptıran var mı?

loresima mükemmel olmuş bacakların,maşallah.doktorunun uyguladığı özel bi yöntem var mıydı?yaptıralı ne kadar oldu?

loresima mükemmel olmuş bacakların,maşallah.doktorunun uyguladığı özel bi yöntem var mıydı?yaptıralı ne kadar oldu?

Çok teşekkür ederim. Doktor mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntem ile dolgu yaptı kat kat yağ koymuş ve bir bölgeye öbek olarak değilde alt bacağın geneline o yağı yaymış o yüzden resimlerime dikkatli bakılınca fazlaca kanül izi var

loresima,rica etsem benide eklermisin arkds olarak.fazla giremiyorum foruma,ama bacaklarini cok merak ettim.eklersen sevinirim

canim,bildgim kadariyla silikonun yer degistirme yada kayma rizki var ama yüzde yüz öyle olacak diye birsey yok galiba.yag enjeksiyonunda erime rizki zaten var,ama bunu yaptiranlar göze alipta yaptiriyorlar.türkiyedeki doktorlar galiba yag enj konusunda daha deneyimliler gibi gelliyor bana.imkanim olsa istanbulda yaptirirdim bende.hangi dr sana en cok güven verdiyse bence ona karar ver derim yani birazde his meselesi bana göre.

umarım düzelir.benim çok mükemmel bir sonuç beklemiyorum zaten.bundan biraz daha iyi olsa yeter bana.bu haliyle bile diz kapağının azıcık altında etek giyiyorum gerisini siz düşünün artık.
sekerim boşuna ümitsizliğe kapılma senin bacakların benim bacakların eski haline benziyor.ama bir kerede kurtulmak istersen silikon şart dr umda bana öle demişti yoksa 2-3 kere ameliyat gerekiyor.

canım benim eğer gerekirse dr unla konuş bitim yerine biraz yağ enjekte eder o zaman belli olmaz daha öncede dediğim gibi benim bacaklarım kalın olduğu için dışlardan baya inceltildi o yüzden silikon öncesi vr sonrası kalınlık değişmedi dr um özellikle öle ayarladı büyük silikonlar doğal durmuyor o yüzden mutlaka kime ameliyat olursan ol eski hastaların resimlerini iste ( 3 aylık 6 aylık ve 1 yıllık resimleri)cünkü sadece ilk resimleri yani ameliyattan hemen sonraki resimlerli görürsen beğenmeye bilirsin çünkü silikon zaman gectikce oturur.

canım benim dr umun silikonu bende dr uma sormuştum kas arasına yerleştirdikleri için kayma olmaz demişti. birde yerleştirdikleri yer nasıl desem yuva gibi yani silikon kas arasına sıkışıp kalmıyor içeride 1-2 cm oynaya biliyor.mesela cizme giydiğim zaman sanki silikon biraz içeri giriyo cıkarında doğal halini alıyor yani bu daha güzel bişey yuvada olduğu için kayma yapmıyo ve sıkışıpta kalmıyo.umarım anlata bilmişimdir:))))

samimi benide eklermisin,sana arkadaslik istegi gönderdim:)

ben aslinda implanta kesinlikle hayir diyordum.ama senin yazdiklarini okuduktan sonra sicak bakmaya basladim.bakalim doktor ne diyecek.

loresima cok güzel olmuş bacaklarınız.öncesinde de güzeldir böyle bacaklar mutlaka ama cok sevindim inşallah benimkide güzel olur

Samimi ve bibi71 yazdıklarınız için çok teşekkürler su an izmirden bir Prof Dr görüştüm sağolsun tel doğru slikon hakkında beni bayağı aydınlattı içim biraz rahatladı

loresima cok güzel olmuş bacaklarınız.öncesinde de güzeldir böyle bacaklar mutlaka ama cok sevindim inşallah benimkide güzel olur

Çok teşekkür ederim öncesi resimleri de var albümde ince idi ve kaval kemiğim çok belirgin idi doktor oraya da yağ koydu...diz içlerimde de yağ vardı onlarda gidince iyi oldu...Sizin çok daha güzel olur umarım...

Son düzenleme:

Loresima merhaba arkadaşlık isteği yolladım çok merak ettim çünkü bende aynı dr a farklı işlemler yaptırdım bacak sonucunu merak ettim neredeyse tüm yaptığı operasyonlardan canlı sonuç gördüm bir bacak göremedim :) hiç şüphem yok eminim her işi gibi mükemmel yapmış sanatını konuşturmuştur müsade edersen görmek isterim :)

Loresima benide arkadaşın olarak eklersen çok sevinirim. Senin doktorun kim baş harflerini göndermen mümkünmü?
Bende Temmuz da yaptırmayı planlıyorum. Seninkisi yağ enjeksiyonu değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…