Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.
Memkocuğum düzelecek hepimiz problemliydik. Doktorun ofisinde çok daha biçimsiz bacaklar var bizimkilerden.
memko loreizma nın süper olmus. seninde bacakların ona benziyor onun dr una muhakkak görün derim. adam yardırmış maşallah süper ya. yazarsa gidicm sormaya. boyun kaç. resim basık çıkmış.
boyum 1.60 arkadaşım.bacak boyum loresimanın ki kadar uzun değil tabi.fakat fotoğrafı telden çekti kızım.düz çekince flaş parlama yapıyordu oyüzden telfn yan tutup çekti .ondan biraz basık çıkmış.
Benimde boyum 163 senin de diz içlerinden yağ alınınca uzun duracak merak etme benimde kısa duruyor idi. Benim üst bacak ve basenler de geniş idi onlarda incelince uzun durdu. Seninde güzel olacak dizlerdeki yağın alınması bile çok fark ettiriyor....
nasıl mutlu oldum bak bunları duyunca ,umut var yani.loresima senin dr dan ve yenidenin dr undan haftaya çrşb günü için randevu aldım.inşallah kaybolmazsak istanbullarda 2 saat arayla ikisininde görüşünü alacağım.hayırlısı inşallah ya.bu arada ben aynadan çok baktımda ,foto olarak hiç karşıdan bakmamıştım bacaklarıma .hakikaten çirkinmiş yahuu
İşallah hangisi hayırlısı ise o nasip olsun....Niye umut olmasın ya bak ben operasyon öncesi dizlerimi streç ile sıkıca sarmış idim sonra uzun çorap giyip içine vatka gibi birşey koymuş idim baldırlara tabi ben yaptığımda daha kalın olmuş idi :) sen de dene nasıl farkedeceğini görürsün mutlu olacaksın...:)
yanlız şuda varki senin eski bacakların bile burdaki bir çok arkadaşın ancak ameliyat sonrası erişebileceği bacaklar.tabi şekil bozukluğu ne kadar çoksa çözümde o kadar zor olur.senin sıkıntı küçük olunca sonuç mükemmmel olmuş.hep mutlu ol arkadaşım,giymende bir mani yoksa (eş gibi,çevre gibi)taytını ,elbiseni ,eteğini geçen yıllara inat hiç çıkartma.
loresima hangisi yeni hangisi eski diye epey aradım sonra buldum senin zaten güzelmiş mükemmel olmuş
memko sen benim resimlerimi görmüşmüydün benim eski halimin fotosu yok ama sana çok benziyordu yeni halim diz kapağından itibaren süper ama ben kiloluyum bütüne bakınca yan basenler göbek kalça oooofki of 50 kilo olsaydım bütün harika olurdu ama kilo 63 zannedersem sende benle hemen hemen aynı kilodasın o yüzden yağ transferi herhalde senide tatmin etmez
Slm loresima rica etsem béni de arkadas olarak eklermisî Ben de bacaklarini Merak ettim
İşte insan kusur bulacak yer arıyor eşim annem hiç gerek olmadığını söylerler idi...Ben ise takıtı yapmış, yıllarca tatil dışında etek giymemiş idim. Evet çarpıklık fazla yok idi ince orantısız idi diz içlerim kalın ve üstlerim yağlı idi...Yaptırdıktan sonra annem iyiki yaptırmışsın dedi...)
Loresima bayıldım bacaklarına. Kesinlikle işlem görmüş demesen doğal sütun gibi derdim... Erimemesi süper olmuş.
Çok teşekkür ederim amylee...evet erime olmadı neredeyse doktorun koyduğu gibi kaldı diyebilirim....Seninkiler de çok güzeller maaşallah...Seninkilerde de hiç ereme olmaz umarım...
Arkadaşım nekadar güzel olmuş bacaklarııınnn bayıldım doğrusu binlerce kez maşallahhh.....:)
Eski resim nerde diye bakınıp durdum altına eski yazmasan hayatta anlamazdım. Gayet iyiymiş bacakların ne yaptırmıştın sen yağ dolgusu mu?