Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İnce ve eğri bacakları silikon implant ile kalınlaştırmak, eğrilikleri gidermek ve bacağa doğal kıvrımlar kazandırmak mümkündür. Ben bu ameliyatı (özel silikon bacak implantlarını kullanarak) sıkça yapıyorum ve hastalarım genellikle çok memnun. Yurtdışından yabancı hastalar, yurtiçinden ünlü tv oyuncuları da hastam oldular (calf implant ile bacak estetiği). Bayan vakalar genellikle geç dönem kontrollerine mini etek ile, desenli çorap giyerek geliyorlar. Daha önce giyemedikleri için ameliyattan sonra ilk iş bir seri desenli çorap ve mini etek alıyorlar.
Ameliyat ücreti 5500 YTL dir (hastane, implant gibi ücretler dahildir).. Ücreti hastanede ameliyattan önce almaktayım.. ..Devlet ve özel sigortalar bu ameliyatı karşılamaz..Ücretin yarısını peşin, kalanını kredi kartından alabiliriz (garanti bankasının kartlarına 3 aya kadar taksitte yapabiliyoruz).
Silikondan korkmamalısınız, çünkü günümüzde kullanılan tüm silikon implantlar koheziv; yani akışkan değil, yumuşak silgi yada yumuşak şeker (jelibon) kıvamındadır. Kesilse bile içindeki akmaz.
Ameliyattan sonra sadece 3 gün istirahat etmeniz yeterlidir. Yurtdışından gelen hastalarıma 3. günden sonra İstanbulu gezmeleri için izin veriyorum, 4.-5. gün Topkapı sarayını, yerebatan sarnıcını gezebiliyorlar.. Bir ara gelin, hasta resimlerimi, videolarımı (bazı ameliyatlarımızı videoya alıyoruz) görün; hatta örnek implantları elinize alarak inceleyin. Bu ameliyatı Türkiyede bilerek ve iyi yapan cerrah çok az (bildiğim kadarı ile 3-5 kişi var). Hasta resimlerimi gördüğünüzde ne kadar güzel sonuç aldığımı göreceksiniz. Hatta, başka kliniklerde ameliyat edilmiş ve oldukça kötü sonuç alınmış vakaların resimlerini de görebilirsiniz (bu hastaların sorunlarının giderilmesine de ben yardımcı oldum; örnek bir vakamın resmini de gönderiyorum ekte)..
Size ekte bir iki hasta resmi gönderiyorum..

bi doktora danışmıştım bana cevabı bu şekilde olmuş biraz daha cesaretlendim ama hala korkuyorum :))

doktorun adının baş harflerini yazabilirmisin arkadaşım samiminin drmu

Resimler nasıldı peki? Biz de göremez miyiz?

hoşbulduk.. foruma baktım ama kafam iyice karıştı bende güvendiğim methini duyduğum doktora emanet ettm kendimi.

izmir karşıyakada bi hastanede ameliyat oldum(isim vermek yasakmı bilmiyorum) hem doktorum prof hemde fiyatı uygun denilebilir.

kök hücreden zenginleştirerek yağ enjeksiyonu yaptı. ama ikinci ameliyat gerekecek diye korkuyorum açıkçası.

bir defada kalıcı olan yokmu acaba.

Bende bu doktorla görüşmüştüm geçen sene, hatta bana da aynı maili göndermişti:)) Aslında görüşmeden de olumlu ayrılmıştım ama eşimi ikna edemedim ve vazgeçtim. Umarım bu ameliyatı olacaklardan güzel haberler alıırız:)

benim bildiğim blomma ve güzelderyanın silikonları 140cc idi yapay durdukları için çıkarttırmışlardı

benim bildiğim blomma ve güzelderyanın silikonları 140cc idi yapay durdukları için çıkarttırmışlardı

evet canım aslında onlar silikonun büyüklüğünden sikayetcilerdi.

bşver maili o halde Outlook.zip - Speedy Share - upload your files here brdan da bakablrsnz linkleri de vereym
Avrupa sağlık dergisinde çıkan haberimin yazısını da şuradan indirebilirsiniz (.pdf formatındadır, okumak için Adobe reader yüklü olmalıdır):
http://www.kozmetikcerrahi.com/files/calf_implant.pdf
Bu konuda daha da ayrıntılı bir web sitesi hazırlıyorum ama henüz bitmedi: http://www.bacakestetigi.com
Ameliyatlarımda çekilmiş videolar da var, ama dosya boyutları çok büyük, e-mailile gönderemiyorum. Kliniğimize uğradığınızda size gösterebilirim..
Gelip muayene olmak isterseniz mutlaka gelmeden önce arayarak randevu alınız. Bazı günler ameliyatlarım çok uzun sürdüğünden muayenehaneye gidemiyorum. Habersiz gelirseniz beni bulamama ihtimali var; o yüzden mutlaka randevu alarak geliniz. Muayene için ücret almıyoruz..
Görüşmek dileğiyle..

Son düzenleme:
yada özelden gönderebilirmisin ben bu bilgisayar işlerini çok bilmiyorumda

canım benim mesaj sayım 10u daha yeni geçiyor özelden yazamıyorum yoksa mail vermezdim. reklam olmasın burdan diye mail atacaktım öyle düşünmüştüm birine gönderdim hatta. ama sonra sen sorun yaşayınca şifre istedi falan deyince direkt paylaşmaya çalıştım. umarım yine de reklam olmamştr :)
valla kafam karışık nereye çekseler o tarafa gidecek gibiyim bu yüzden az temkinli olayım diyorum 5.500 uygun geldi ama uygun diye de kendimi harcamak istemem ooof off

merhaba arkadaşlar, uzun süredir burayı sessiz sessiz takip ederek, sonunda yine buradakilerden cesaret alarak 5 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırmış biriyim ben de. tşk ederim hepinize :). sabırla ve hatta sabırsızlıkla tümüyle iyi olmayı bekliyorum ben de.

selase hoşgeldin aramıza.ne güzel olmuşsun ameliyatını şimdi sıra bacaklarının tadını çıkarmakta.sürecin nasıl geçti doktorun kimdi?biraz bahseder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…