Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar, uzun süredir burayı sessiz sessiz takip ederek, sonunda yine buradakilerden cesaret alarak 5 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırmış biriyim ben de. tşk ederim hepinize :). sabırla ve hatta sabırsızlıkla tümüyle iyi olmayı bekliyorum ben de.

hoş geldin selase, geçmiş olsun, hayırlı olsun, güle güle gez güzel bacaklarınla, demek o ziyaretçilerden biri de sendin :)) o zaman fotoğraf da isteriz :)
nasılsın?

selase hoşgeldin aramıza.ne güzel olmuşsun ameliyatını şimdi sıra bacaklarının tadını çıkarmakta.sürecin nasıl geçti doktorun kimdi?biraz bahseder misin?

tşk ederim hopedesire :). gizlice nasıl gidip oldum, şimdi cesaret eder miydim bilmiyorum ama şükür geçti :). bayan doktor tercih etmiştim, bu nedenle pek seçenek yoktu zaten. bir tanesine karar verip çok araştırmadan gittim. araştırmak genelde daha çok kafa karışıklığı yapıyor çünkü, buradakilerden tecrübe ile biliyorum. ben de çok fazla araştırmam, biraz göz kapalı daldım işte. en çok korktuğum enfeksiyon kapmaktı. hele burada dipuka adlı bir arkadaş vardı sanırım, onu öğrenince daha da kötü oldum. doktorumu defalarca bu konuda uyardım. şimdilik bir sorun yok şükür, yarın kontrole gideceğim. bakalım neler diyecek.

hoş geldin selase, geçmiş olsun, hayırlı olsun, güle güle gez güzel bacaklarınla, demek o ziyaretçilerden biri de sendin :)) o zaman fotoğraf da isteriz :)
nasılsın?

tşk ederim yenide, senin de gittiğin sıralar takipçiydim forumda :). ilk sıralar ağrılar falan olunca bacaklarımın şeklini en sona atmıştım, bugün bakmaya başladım açıkcası, öncelik sağlığım. kalın bacaklarım vardı, iyice tombiş olmuşlar :). erimezlerse sevdim bunları. gerçi mükemmel değiller ama mükemmel beklemiyordum zaten. resim de eklerim. :)

kızlar foto nasıl yükleniyor.internet paketim bitmek üzere acele cevappppp.

Son düzenleme:
yanıtt gelmediği için yüklüyemiyicem .paketimde bitmek üzereydi,neyse artık bir kaç gün sonra yeni paket yüklenince öğrenebilirsem eklerim.çokta heveslenmiştim ama ...bir kaç gün görüşemeyebiliriz kendinize iyi bakın....

İnce ve eğri bacakları silikon implant ile kalınlaştırmak, eğrilikleri gidermek ve bacağa doğal kıvrımlar kazandırmak mümkündür. Ben bu ameliyatı (özel silikon bacak implantlarını kullanarak) sıkça yapıyorum ve hastalarım genellikle çok memnun. Yurtdışından yabancı hastalar, yurtiçinden ünlü tv oyuncuları da hastam oldular (calf implant ile bacak estetiği). Bayan vakalar genellikle geç dönem kontrollerine mini etek ile, desenli çorap giyerek geliyorlar. Daha önce giyemedikleri için ameliyattan sonra ilk iş bir seri desenli çorap ve mini etek alıyorlar.
Ameliyat ücreti 5500 YTL dir (hastane, implant gibi ücretler dahildir).. Ücreti hastanede ameliyattan önce almaktayım.. ..Devlet ve özel sigortalar bu ameliyatı karşılamaz..Ücretin yarısını peşin, kalanını kredi kartından alabiliriz (garanti bankasının kartlarına 3 aya kadar taksitte yapabiliyoruz).
Silikondan korkmamalısınız, çünkü günümüzde kullanılan tüm silikon implantlar koheziv; yani akışkan değil, yumuşak silgi yada yumuşak şeker (jelibon) kıvamındadır. Kesilse bile içindeki akmaz.
Ameliyattan sonra sadece 3 gün istirahat etmeniz yeterlidir. Yurtdışından gelen hastalarıma 3. günden sonra İstanbulu gezmeleri için izin veriyorum, 4.-5. gün Topkapı sarayını, yerebatan sarnıcını gezebiliyorlar.. Bir ara gelin, hasta resimlerimi, videolarımı (bazı ameliyatlarımızı videoya alıyoruz) görün; hatta örnek implantları elinize alarak inceleyin. Bu ameliyatı Türkiyede bilerek ve iyi yapan cerrah çok az (bildiğim kadarı ile 3-5 kişi var). Hasta resimlerimi gördüğünüzde ne kadar güzel sonuç aldığımı göreceksiniz. Hatta, başka kliniklerde ameliyat edilmiş ve oldukça kötü sonuç alınmış vakaların resimlerini de görebilirsiniz (bu hastaların sorunlarının giderilmesine de ben yardımcı oldum; örnek bir vakamın resmini de gönderiyorum ekte)..
Size ekte bir iki hasta resmi gönderiyorum..

bi doktora danışmıştım bana cevabı bu şekilde olmuş biraz daha cesaretlendim ama hala korkuyorum :))

Vaaaay o ne özgüven o:)) kimmiş ki bu doktor?

yanıtt gelmediği için yüklüyemiyicem .paketimde bitmek üzereydi,neyse artık bir kaç gün sonra yeni paket yüklenince öğrenebilirsem eklerim.çokta heveslenmiştim ama ...bir kaç gün görüşemeyebiliriz kendinize iyi bakın....

memko sanırım yetişemedim sana. ;(

İnce ve eğri bacakları silikon implant ile kalınlaştırmak, eğrilikleri gidermek ve bacağa doğal kıvrımlar kazandırmak mümkündür. Ben bu ameliyatı (özel silikon bacak implantlarını kullanarak) sıkça yapıyorum ve hastalarım genellikle çok memnun. Yurtdışından yabancı hastalar, yurtiçinden ünlü tv oyuncuları da hastam oldular (calf implant ile bacak estetiği). Bayan vakalar genellikle geç dönem kontrollerine mini etek ile, desenli çorap giyerek geliyorlar. Daha önce giyemedikleri için ameliyattan sonra ilk iş bir seri desenli çorap ve mini etek alıyorlar.
Ameliyat ücreti 5500 YTL dir (hastane, implant gibi ücretler dahildir).. Ücreti hastanede ameliyattan önce almaktayım.. ..Devlet ve özel sigortalar bu ameliyatı karşılamaz..Ücretin yarısını peşin, kalanını kredi kartından alabiliriz (garanti bankasının kartlarına 3 aya kadar taksitte yapabiliyoruz).
Silikondan korkmamalısınız, çünkü günümüzde kullanılan tüm silikon implantlar koheziv; yani akışkan değil, yumuşak silgi yada yumuşak şeker (jelibon) kıvamındadır. Kesilse bile içindeki akmaz.
Ameliyattan sonra sadece 3 gün istirahat etmeniz yeterlidir. Yurtdışından gelen hastalarıma 3. günden sonra İstanbulu gezmeleri için izin veriyorum, 4.-5. gün Topkapı sarayını, yerebatan sarnıcını gezebiliyorlar.. Bir ara gelin, hasta resimlerimi, videolarımı (bazı ameliyatlarımızı videoya alıyoruz) görün; hatta örnek implantları elinize alarak inceleyin. Bu ameliyatı Türkiyede bilerek ve iyi yapan cerrah çok az (bildiğim kadarı ile 3-5 kişi var). Hasta resimlerimi gördüğünüzde ne kadar güzel sonuç aldığımı göreceksiniz. Hatta, başka kliniklerde ameliyat edilmiş ve oldukça kötü sonuç alınmış vakaların resimlerini de görebilirsiniz (bu hastaların sorunlarının giderilmesine de ben yardımcı oldum; örnek bir vakamın resmini de gönderiyorum ekte)..
Size ekte bir iki hasta resmi gönderiyorum..

bi doktora danışmıştım bana cevabı bu şekilde olmuş biraz daha cesaretlendim ama hala korkuyorum :))

yok böyle birşey yaa nasıl bir rahatlık bu. Beyefendi bacağa slikon koyuyor hastası 3 günde iyileşiyor 4. gün topkapıyı geziyor sonra birde o enerjiyle hızını alamayıp yerebatan sarnıcınıda ihmal etmeyip orayıda geziyor oh oh ne güzelmiş valla. Demekki bizim kızlar çok dayanıksızmış sadece yağ transferiyle 2 hafta kendilerine gelemiyorlar. Bu arada kızlarrrr gelin bende size birçok fotoğraf göstereyim. Elimizin altında internet olduktan sonra fotoğrafları indirip göstermekten daha kolay nevarki??? Sinir oldum yaa!!!

Ben pek bu forumu kullanmayı öğrenemedim. 1 inde özel mesaj atmışsın, bugün gördüm tesadüf eseri. Cevap yazayım dedim ama 100 mesaj yazmam lazımmış. O yüzden yollayamadım yazdıklarımı. Doktor ismi yazmak yasakmış galiba ama doktorum İzmir'den onu söyleyeyim. Hoşçakalın...

arkadaşlar resim yükledim...Bir tanesi eski diğerleri yeni...bir sene oldu

Loresima, cok guzel olmus bacaklarin, eskisi de iyiymiş ama, patantezlik yok, beklentiler kişiye göre degisiyor, pek cok kişi senin ilk halin gibi oldugunda memnun olurdu, ben de oyle. güzellikle kal :))

Loresima, cok guzel olmus bacaklarin, eskisi de iyiymiş ama, patantezlik yok, beklentiler kişiye göre degisiyor, pek cok kişi senin ilk halin gibi oldugunda memnun olurdu, ben de oyle. güzellikle kal :))

Çok teşekkür ederim bir tane daha yükleyeceğim orda parantezliği daha belli...eklediğim fotoğraf bitişik olduğu için çok belli olmuyor...Senin resimlerine yorum yapmış idim. Seninkilerde oldukça güzel maaşallah çok beğendim....Mesela bende daha kalın olmasını isterdim...Bacakların gayet dolgun duruyor....Dediğin gibi beklentiler....

merhaba arkadaşlar, uzun süredir burayı sessiz sessiz takip ederek, sonunda yine buradakilerden cesaret alarak 5 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırmış biriyim ben de. tşk ederim hepinize :). sabırla ve hatta sabırsızlıkla tümüyle iyi olmayı bekliyorum ben de.

merhaba.. bende cumartesi günü yaptırdım yağ enjeksiyonu. acı ve morluk çok varmı sende? ikincisi yapılacakmı peki?

çok geçmiş olsun inşallah morluklarımızdan kurtuluruz en yakın zamanda da yazı geçirene kadar erimez yağlarımız.

teşekkür ederim...Evet yağ dolgusu.

loresima bacakların gerçekten kusursuz.bacak boyun uzun,vede çok problemli olmayınca ortaya çıkan sonuç harika olmuş.arkadaşım dünden beri cevap veren olmadı foto yüklüyücem ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ,sana zahmet tarifffff istiyorum.dünde söylediğim gibi intrnt paketim her an bitebilir o yüzden hemen yazarsan yükleyebilirim.

loresima bacakların gerçekten kusursuz.bacak boyun uzun,vede çok problemli olmayınca ortaya çıkan sonuç harika olmuş.arkadaşım dünden beri cevap veren olmadı foto yüklüyücem ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ,sana zahmet tarifffff istiyorum.dünde söylediğim gibi intrnt paketim her an bitebilir o yüzden hemen yazarsan yükleyebilirim.

Nasıl yükleneceğini bilmiyordum şimdi baktım profilinde aşağıya doğru in solda albümler yazan yer var ordan albüm ekleye tıkla. almüm ismi yaz albümü kaydet sonra resim ekle de çıkan ekrandan dosya ekleye bas yine küçük bir pencere çıkacak oradan da dosyaları seç de ve yükle istediğin resmi. Resimleri seçtikten sonra upload files de yüklensinler. Sonra da değişiklikleri kaydet de tamamdır.

Son düzenleme:
X