keske ayni tarihlere gelse cunku ben tek olucam ne cesaretse,deli cesareti iste bi karar versem.
esimin disin da kimsecikler bilmiyor soylemem de.allah yardimcim olsun
al bendende o kadar.benimde eşimin dışında kimse bilmiyor kendi annem bile.duyarsya üzülür.anneme kalsa sende bişey yok diyor.anneler hep öyle.,onların gözünde evladının hiç bir kusuru yok.eşim çalıştığı için birde istanbuldan evimiz uzak olduğu için istanbula ameliyata yanlız gidiyorum.refakatçiya ihtiyac oluyormu acaba.walla hayirlisı
ercan karacaoglu
Günaydın:)))) benim karnımda sezeryan izi yanlara doğru 2-3 cm kadar daha açılmış oldu. Bu günlerde kırmızı. Contratubeks diye bir krem kullanıyorum ama o uzun sürede izleri azaltıyormuş. Bacaklar son resimle aynı sayılır. Sanırım Erime olmuyor artık ama beni rötüş sonrası daha mutlu edecek. Sonuçta o tombişliğin tadını aldık)
kızlar ya ben ameliyat olucam ya acaip yiyorum nasıl olsa karnım alınacak diye her saniye yiyesim geliyor
al bendende o kadar.benimde eşimin dışında kimse bilmiyor kendi annem bile.duyarsya üzülür.anneme kalsa sende bişey yok diyor.anneler hep öyle.,onların gözünde evladının hiç bir kusuru yok.eşim çalıştığı için birde istanbuldan evimiz uzak olduğu için istanbula ameliyata yanlız gidiyorum.refakatçiya ihtiyac oluyormu acaba.walla hayirlisı
tamam beraber olalım sen nezaman gideceksin
Merhaba cennetz. Şimdi gördüm resmini. Yorumlar bence biraz abartılı olmuş. Evet bacak yapın eğri görünmüyor gerçekten güzel olabilir ama alt taraf yukarıya göre ince yani ortası boş. Bunun daha net görünebilmesi için yukarıdan çekme. Ve bacaklarını sıkma serbest bırak karşındaki kişi çeksin. Bu tür pozlar her zaman yanıltıcı oluyor ve arkadaşlar da pozda görünene yorum yapmışlar haklı olarak.
Bence dediğim gibi fotoğraf çektir net sonucu görelim.
Ben doktorun muayenehanesine gittiğimde puf gibi bir standın üzerine çıktım ve bacaklarımı sıkmadan poz verdirdi hoca.
öğretmenim ve etek giyemiyorum((( Allah tan etek giyme zorunluluğu kalktı da, rahatladım yahu.
e.k kim bilmiyorum ama bende biçok doktorla görüştm sanki daha iyileriyle bile ama doktorumda sanki bişeyler var beni çeken işini iyi yapacak gibi göz boyamıyor illa yapalım demiyor
canım bizimle yeni fotoğraflarını paylaşırmısın? Birde sana göre önceki haline göre bacaklarında incelme falan varmı?
öğretmenim ve etek giyemiyorum((( Allah tan etek giyme zorunluluğu kalktı da, rahatladım yahu.