Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşım bacaklarinin eski hali nasildi. Çokmu az problem vardida simdi güzel görünüyor. Biraz bilgi verirmisin.

ikicanımvar öyle şey olurmu lütfen özürdiliyorum yinede öyle anlaşıldıysa zaten ben teknoloji özürlüyüm doğru dürüst mesajlarımı bile bulamıyorum arkadaşlar ciddi bir şekilde belkide ben sizinle karar verdim bu forumda.hatta biliyormusunuz keşke hepimiz tanışsaydık hatta ben de ameliyat günü arkadaşlarmla yani sizinle konuşur birazda olsun acımı unuturum demiştim.

Haklısın aslında ama parayı ayarladiktan sonra daha fazla bekleyemem gibi geliyor.

Bu konuda çok haklısın insan hemen yaptırabilme şansı olduğunda nasıl bekleyebilir. Yıllarca bunun sıkıntısını çekip her şey tamamken sırf yaz diye yaptıramamak insanı delirtir. Günler geçmez ki. Sıkıntılarını düşünmez bile insan ancak yaptırınca düşünmeye başlar. :)

amylee nerdesin kızlar ya bu kadar üstüme gelmeyin bana göre sizinkide çok kötü değildi özellikle ikicanımvar

Merhaba cennetz. Şimdi gördüm resmini. Yorumlar bence biraz abartılı olmuş. Evet bacak yapın eğri görünmüyor gerçekten güzel olabilir ama alt taraf yukarıya göre ince yani ortası boş. Bunun daha net görünebilmesi için yukarıdan çekme. Ve bacaklarını sıkma serbest bırak karşındaki kişi çeksin. Bu tür pozlar her zaman yanıltıcı oluyor ve arkadaşlar da pozda görünene yorum yapmışlar haklı olarak.
Bence dediğim gibi fotoğraf çektir net sonucu görelim.
Ben doktorun muayenehanesine gittiğimde puf gibi bir standın üzerine çıktım ve bacaklarımı sıkmadan poz verdirdi hoca.

Bende olmadı. Ben hiç kasmıyorum artık nasıl denk gelirse:))

sen bence bu forumda bu fotoğrafları görerek bacaklarını yaptırmaya değil ancak bacaklarının güzel olduğuna karar verebilirsin :)

çok tşk ederim amylee gerçekten alt tarafı ince hoca benide çıkardı o pufa.yemin edrim bir kere bile tayt felan giymedim hep dizde etek giydim artık karar verdim zaten gün bile belli.birde bilmiyorum doktor göğüs olmaz dedi aynı gün diabetten dolayı heralde.doktorun asistanı değişmiş buarada.senin bacakların ve karnın nasıl merak ediyorum iz çokmu büyük.sezeryan izini geçiyormu

Cennetz bacakların elbette harika kusursuz bacaklar değil. Bizi şaşırtan e haliyle biraz da kızdıran onlardan ümitsiz vaka diye söz etmen oldu. Sonuçta sen de gördün resimlerini diğer arkadaşların bu durumda tutupta kendi bacaklarından ümitsiz vaka diye bahsetmen oldu mu hiç? Ayrıca sen alt tarafı dolduracağına üstten yağ aldır bence daha orantılı ince ve güzel bacakların olur. Çok bir işlem yok ki bacaklarında inşallah çok büyük bir paraya yaptırmıyorsundur. Senin kararın tabi ama bence üstten yağ aldırmaya bak ince bacak ne güzel işte önemli olan düzgün olmaları.

vanillasky,amylee bana fotoğrafı başkasına cektir ozaman daha farklı dedi yükledim şimdi.gerçekten bende bilmiyorum ne yapacağını doktorun acaba üstünde çizim felan mı yoksa bilgisayarda tasarımmı yapacak aslında ne güzel olur yapsa çünkü ayakta farklı uzanınca farklı duruyor değilmi

sen bence bu forumda bu fotoğrafları görerek bacaklarını yaptırmaya değil ancak bacaklarının güzel olduğuna karar verebilirsin :)

çok tşk ederim gerçekten bilmiyorum nasıl yapacak doktor inşallah güzel bişeyler çıkartır.benim okulda giydiğim bir etek boyu var tam diz bitimin yakın biraz üstü giyeyim o zaman rahatsız ediyor.sen nasılsın pişman değilsin umarım bence kendimizle daha barışık olacağız herşey yerine oturunca yani bende ya bacak önemli ya....bazaı kadınlar var bacakları güzel diye sanki güzellermiş gibi geliyor bana ay anlatamadım ama sanki bacakları güzel olmayan güzel kadınlarda okadar güzel değilllermiş gibi geliyor

Elbette her duruş şeklinde farklı görünür. Ama ne bileyim sonuçta öyle büyük bir açıklık yok aralarında tabi diğer arkadaşlar daha iyi bilir ama oraya ne kadar yağ koyabilir ki? Koyduğu da erir herhalde yine eskiye dönersin gibi geldi bana. Ya da basacak yağı bu sefer de çok kalın bacakların olacak. Doktorunla bir daha konuş bence nasıl bir şey tasarladığını iyice anlatsın sana kalınlığı ne kadar olacak falan sor. Bir de kilonda önemli tabi. Kiloluysan belki ona göre bir bacak yapacaktır. Ne diyelim her şey gönlünce olsun inşallah sonuçtan memnun kalırsın. Ama bence sendeki biraz gereksiz takıntı. Fazla takma kafana bacaklarını. Bu arada ikinci bir albüm oluşturmuşsun ama içinde resim yok.

inşallah hep böyle kalırlar.Daha önceki bacaklarının durumu neydi .yani şekil bozukluğumu ,zayıflıkmı

iki fotoğraf daha ekledim bu sefer karşıdan çektirdim bakın gerçekten arası biraz açık ve ince. ya belkide bilmiyorum üstlerimi inceltir altlaramı ekler ama yapsın yani bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…