- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
Arkadaşım bacaklarinin eski hali nasildi. Çokmu az problem vardida simdi güzel görünüyor. Biraz bilgi verirmisin.Kızlarrr mesajımı okumadan önce lütfennnn Maşşşalllaaahh diyinn olurmu,,şuanlıkk çok fazla erime yok doktorum zaten kontrolden sonraaa artık erime olmz dedi 15 gün çok ıyı korudugumu söledi(halbukı ben 5.günümden sonra ne yürüyüşler yaptım ne merdivenler cıktım doktor kontrolunee gıderken ne yollar yürürüdüm zaten 20dk hergun kesın yuru demıstı doktorum))
Haklısın aslında ama parayı ayarladiktan sonra daha fazla bekleyemem gibi geliyor.
Haklısın aslında ama parayı ayarladiktan sonra daha fazla bekleyemem gibi geliyor.
amylee nerdesin kızlar ya bu kadar üstüme gelmeyin bana göre sizinkide çok kötü değildi özellikle ikicanımvar
yalnız kızlar bısey sorcam benım bacaklarımdaaa kıl dönmelerı oluştu sanırım bu gıydıgımız sıkı taytlardan mı acaba,,amleıyat olan arkadaslarda varmı böle problemler??ve uyurken nasıl uyuyorsunuz bacaklarınızı nasıl yerlestırıyorsunuz
ikicanımvar öyle şey olurmu lütfen özürdiliyorum yinede öyle anlaşıldıysa zaten ben teknoloji özürlüyüm doğru dürüst mesajlarımı bile bulamıyorum arkadaşlar ciddi bir şekilde belkide ben sizinle karar verdim bu forumda.hatta biliyormusunuz keşke hepimiz tanışsaydık hatta ben de ameliyat günü arkadaşlarmla yani sizinle konuşur birazda olsun acımı unuturum demiştim.
çorap dışında morlukları da unutmayın derim ama tabii tek bir yerde bolca yağınız varsa daha kolay olabilir
İyi geceler arkadaşlar.
Vallahi dalga geçiyorsun.
sen bence bu forumda bu fotoğrafları görerek bacaklarını yaptırmaya değil ancak bacaklarının güzel olduğuna karar verebilirsin :)
vanillasky,amylee bana fotoğrafı başkasına cektir ozaman daha farklı dedi yükledim şimdi.gerçekten bende bilmiyorum ne yapacağını doktorun acaba üstünde çizim felan mı yoksa bilgisayarda tasarımmı yapacak aslında ne güzel olur yapsa çünkü ayakta farklı uzanınca farklı duruyor değilmi
kusurabakmayın kızlar ama resımlerı görebılmek adına 15 tane mesaj yazıcam benı bagıslayın yer işgalı için...buarada benım 40.günüm...şimdilik hersey yolunda...ama hala topuklu ayakkabı gıymeye cesaret edemedım..bacaklarım yorulurda yaglarım erırı dıyee(