çok tşk ederim gerçekten bilmiyorum nasıl yapacak doktor inşallah güzel bişeyler çıkartır.benim okulda giydiğim bir etek boyu var tam diz bitimin yakın biraz üstü giyeyim o zaman rahatsız ediyor.sen nasılsın pişman değilsin umarım bence kendimizle daha barışık olacağız herşey yerine oturunca yani bende ya bacak önemli ya....bazaı kadınlar var bacakları güzel diye sanki güzellermiş gibi geliyor bana ay anlatamadım ama sanki bacakları güzel olmayan güzel kadınlarda okadar güzel değilllermiş gibi geliyor
Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama,bence operasyonu düşünme bile.gereksiz.
bilmiyorum ama karar verdim artık gün bile belli.yinede çok tşk ederim arkadaşım moral oldu sendemi düşünüyorsun
iki fotoğraf daha ekledim bu sefer karşıdan çektirdim bakın gerçekten arası biraz açık ve ince. ya belkide bilmiyorum üstlerimi inceltir altlaramı ekler ama yapsın yani bişeyler
evet ustte arada biraz aciklik var ama hic kotu durmuyor bence.
bilmiyorum ama karar verdim artık gün bile belli.yinede çok tşk ederim arkadaşım moral oldu sendemi düşünüyorsun
amylee ben sizi tanımadan çok sevdim ne kadar sabırlısınız inanın yazarken utanıyorum ama aynnı doktor olunca neyapayım soruyorum ameliyatı bir olayım borcumu öderim ben biraz önce doktor beyin asistanını aradım çok soğuk geliyordu bana ztendoktor asistanıda öyle olmuş bişey soracaktm ama dönmedi henüz.size özendim göğüsleride yapsakmıki dicektim ama sanki parasız yaptırıyoruz binbir nazla cevaplıyor sen üçünü yaptımıştın değilmi
arkadaşlar bnim ameliyatım nisanın ikinci haftası hem karın hem bacak rütuş.keşke şöyle ameliyatlarımızdan sonra bir eğlensek hep beraber ne güzel olurdu sonuçta kimseyle paylaşmıyoruz birbirimizden başka
arkadaşlar bnim ameliyatım nisanın ikinci haftası hem karın hem bacak rütuş.keşke şöyle ameliyatlarımızdan sonra bir eğlensek hep beraber ne güzel olurdu sonuçta kimseyle paylaşmıyoruz birbirimizden başka
keske ayni tarihlere gelse cunku ben tek olucam ne cesaretse,deli cesareti iste bi karar versem.
e.k kim bilmiyorum ama bende biçok doktorla görüştm sanki daha iyileriyle bile ama doktorumda sanki bişeyler var beni çeken işini iyi yapacak gibi göz boyamıyor illa yapalım demiyor
size ne kadar fiyat verdiler bacaklar icin hazirlikli olmak istiyorum,o kadar coook yazi okudum ki beynim sulandiiii haaa haaa kim kim di hatlar karisti.
inan ben senin bin katın okumuşumdur belkide ama en sonunda ilk göz ağrımda karar verdm karnımla beraber doktor 6bin 500 birde hastane masrafı dedi yaklasık 10 bin olur bence
çok tşk ederim amylee gerçekten alt tarafı ince hoca benide çıkardı o pufa.yemin edrim bir kere bile tayt felan giymedim hep dizde etek giydim artık karar verdim zaten gün bile belli.birde bilmiyorum doktor göğüs olmaz dedi aynı gün diabetten dolayı heralde.doktorun asistanı değişmiş buarada.senin bacakların ve karnın nasıl merak ediyorum iz çokmu büyük.sezeryan izini geçiyormu
esimin disin da kimsecikler bilmiyor soylemem de.allah yardimcim olsun