- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
şimdilik erken yeni fotoğraf için, pek fark yok, incelme değil de şişliklerin inmesi var, bir hafta sonra kontrole gideceğim, o zaman bir elbise alıp yeni fotoğraflar yüklerim.dikkatli bakınca iki bacak da aynı değil bu arada, biri daha tombik diğeri daha ince ve doğal :)
demekki bacağının biri hala şiş ödemler fazla gitmemiş. Ama diğerini sorarsak memnunsun halinden senin adına çok sevindim. Aslında senin bu cevapların bana çok iyi geliyor çünkü seninle bacaklarımızın ilk hali biraz birbirine benziyor benim doktorumda seninki gibi iyi iş çıkarırsa bende memnun kalırım gibime geliyor. Allahım lütfen o güzel günleri banada göster. (Amin)
demekki bacağının biri hala şiş ödemler fazla gitmemiş. Ama diğerini sorarsak memnunsun halinden senin adına çok sevindim. Aslında senin bu cevapların bana çok iyi geliyor çünkü seninle bacaklarımızın ilk hali biraz birbirine benziyor benim doktorumda seninki gibi iyi iş çıkarırsa bende memnun kalırım gibime geliyor. Allahım lütfen o güzel günleri banada göster. (Amin)
arkadaşlar ben resim koyduğumda hepiniz şükredeceksiniz.
al bendende o kadar.benimde eşimin dışında kimse bilmiyor kendi annem bile.duyarsya üzülür.anneme kalsa sende bişey yok diyor.anneler hep öyle.,onların gözünde evladının hiç bir kusuru yok.eşim çalıştığı için birde istanbuldan evimiz uzak olduğu için istanbula ameliyata yanlız gidiyorum.refakatçiya ihtiyac oluyormu acaba.walla hayirlisı
herkez böyle söylüyor ama kimse fotoğraf koymuyor.
çok tşk ederim amylee gerçekten alt tarafı ince hoca benide çıkardı o pufa.yemin edrim bir kere bile tayt felan giymedim hep dizde etek giydim artık karar verdim zaten gün bile belli.birde bilmiyorum doktor göğüs olmaz dedi aynı gün diabetten dolayı heralde.doktorun asistanı değişmiş buarada.senin bacakların ve karnın nasıl merak ediyorum iz çokmu büyük.sezeryan izini geçiyormu
bence resim koymayanlar, resim koymaya bile cesaret edemeyenler.mesela ben.
sen benim fotoğrafımı görmedin galiba görsen emin ol kendin için böyle düşünmezdin.
nerde senin resmin.sayfandakileri doktorun gönderdiğini söylemişsin.
evli bayanlar eşinize nasıl açtınız konuyu.ilk kelimeleriniz ne oldu mesela.
asitan mı değişmiş.şimdi işler karışmış mıdır acaba.ben ataşehirde olmayacaktım ameliyatı.bi sorun olur mu sizce.yoksa arayıp kendimi bi hatırlatayım mı? bu arada bilmeyenler için benim ameliyat 23 martta.fotomda var şuanki hali.üst alta göre bayağı bi kalın.bakalım hayırlısı inş.ama şimdiden bi korku sardı beni.
benimki çok zor oldu 12 senenin sonunda konuşabildim. Gecenin bir yarısı konuyu açıverdim.
Kızlar bu eşlere söylemek konusunda bu kadar kasmayın. Tamam kolay değil ama sonuçta eşleriniz her ne kadar hiç dile getirilmiş olmasa da bu durumun farkında. Sadece ikinizinde bilip sustuğu bir şeyi konuşmaya başlayacaksınız. Zor değil az cesaret. Utanmayın zaten farkında bu durumun onlar da.
asitan mı değişmiş.şimdi işler karışmış mıdır acaba.ben ataşehirde olmayacaktım ameliyatı.bi sorun olur mu sizce.yoksa arayıp kendimi bi hatırlatayım mı? bu arada bilmeyenler için benim ameliyat 23 martta.fotomda var şuanki hali.üst alta göre bayağı bi kalın.bakalım hayırlısı inş.ama şimdiden bi korku sardı beni.
bide ameliyat olan arkadaşlar morluklar ne kadar sürede geçiyor? geçmesini hızlandırmak için doktor bi krem önerdimi size.