Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok tşk ederim gerçekten bilmiyorum nasıl yapacak doktor inşallah güzel bişeyler çıkartır.benim okulda giydiğim bir etek boyu var tam diz bitimin yakın biraz üstü giyeyim o zaman rahatsız ediyor.sen nasılsın pişman değilsin umarım bence kendimizle daha barışık olacağız herşey yerine oturunca yani bende ya bacak önemli ya....bazaı kadınlar var bacakları güzel diye sanki güzellermiş gibi geliyor bana ay anlatamadım ama sanki bacakları güzel olmayan güzel kadınlarda okadar güzel değilllermiş gibi geliyor

Ne kadar ciddisin bilmiyorum ama,bence operasyonu düşünme bile.gereksiz.

Cennetz son eklediğin resimde bacakların daha iyi durumda ilk eklediğinden. Sende takıntı olmuş bu. Bence doktor seni ameliyata alsa hiçbir şey yapmadan çıkarsa ve bunu sana söylemese sen yine bacaklarına güzel oldular diyeceksin. Bu kadar yıl istediğini giymemekle yazık etmişsin kendine. Yağ koyunca daha dolgun görünecek tabi ama böyle de gayet güzel. Ne de olsa vermişsin kararını günü bile almışsın. Artık yaptır gel de tekrar yorumlayalım. Ne zaman olacaksın?

bilmiyorum ama karar verdim artık gün bile belli.yinede çok tşk ederim arkadaşım moral oldu sendemi düşünüyorsun

umarim randevun bu aralardir gorusmenin sonuclarini merakla bekliyorum lutfen beni unutma olur mu, bilgilen dirirsen sevinirim.ben de a.k ve e.k arasinda gidip geliyorum sukur para da hazir sayilir ama dr karar veremedim henuz

arkadaşlar bnim ameliyatım nisanın ikinci haftası hem karın hem bacak rütuş.keşke şöyle ameliyatlarımızdan sonra bir eğlensek hep beraber ne güzel olurdu sonuçta kimseyle paylaşmıyoruz birbirimizden başka

e.k kim bilmiyorum ama bende biçok doktorla görüştm sanki daha iyileriyle bile ama doktorumda sanki bişeyler var beni çeken işini iyi yapacak gibi göz boyamıyor illa yapalım demiyor

amylee ben sizi tanımadan çok sevdim ne kadar sabırlısınız inanın yazarken utanıyorum ama aynnı doktor olunca neyapayım soruyorum ameliyatı bir olayım borcumu öderim ben biraz önce doktor beyin asistanını aradım çok soğuk geliyordu bana ztendoktor asistanıda öyle olmuş bişey soracaktm ama dönmedi henüz.size özendim göğüsleride yapsakmıki dicektim ama sanki parasız yaptırıyoruz binbir nazla cevaplıyor sen üçünü yaptımıştın değilmi

size ne kadar fiyat verdiler bacaklar icin hazirlikli olmak istiyorum,o kadar coook yazi okudum ki beynim sulandiiii haaa haaa kim kim di hatlar karisti.

arkadaşlar bnim ameliyatım nisanın ikinci haftası hem karın hem bacak rütuş.keşke şöyle ameliyatlarımızdan sonra bir eğlensek hep beraber ne güzel olurdu sonuçta kimseyle paylaşmıyoruz birbirimizden başka

vallaaaa hiiic hayir demem,atlarim baliklama mini eteklerle ne guzel olur du

keske ayni tarihlere gelse cunku ben tek olucam ne cesaretse,deli cesareti iste bi karar versem.

size ne kadar fiyat verdiler bacaklar icin hazirlikli olmak istiyorum,o kadar coook yazi okudum ki beynim sulandiiii haaa haaa kim kim di hatlar karisti.

inan ben senin bin katın okumuşumdur belkide ama en sonunda ilk göz ağrımda karar verdm karnımla beraber doktor 6bin 500 birde hastane masrafı dedi yaklasık 10 bin olur bence

inan ben senin bin katın okumuşumdur belkide ama en sonunda ilk göz ağrımda karar verdm karnımla beraber doktor 6bin 500 birde hastane masrafı dedi yaklasık 10 bin olur bence

ooooof cok para,gidip yuz yuze gorusucem ikisin den birine karar vericem.sanirim ben sen den once olurum hepimiz icin hayirlisi olsun arkadasim.

çok tşk ederim amylee gerçekten alt tarafı ince hoca benide çıkardı o pufa.yemin edrim bir kere bile tayt felan giymedim hep dizde etek giydim artık karar verdim zaten gün bile belli.birde bilmiyorum doktor göğüs olmaz dedi aynı gün diabetten dolayı heralde.doktorun asistanı değişmiş buarada.senin bacakların ve karnın nasıl merak ediyorum iz çokmu büyük.sezeryan izini geçiyormu

Günaydın:)))) benim karnımda sezeryan izi yanlara doğru 2-3 cm kadar daha açılmış oldu. Bu günlerde kırmızı. Contratubeks diye bir krem kullanıyorum ama o uzun sürede izleri azaltıyormuş. Bacaklar son resimle aynı sayılır. Sanırım Erime olmuyor artık ama beni rötüş sonrası daha mutlu edecek. Sonuçta o tombişliğin tadını aldık:KK66:)

X