Bacak dolgusu yaptıran var mı?

şimdilik erken yeni fotoğraf için, pek fark yok, incelme değil de şişliklerin inmesi var, bir hafta sonra kontrole gideceğim, o zaman bir elbise alıp yeni fotoğraflar yüklerim.dikkatli bakınca iki bacak da aynı değil bu arada, biri daha tombik diğeri daha ince ve doğal :)

demekki bacağının biri hala şiş ödemler fazla gitmemiş. Ama diğerini sorarsak memnunsun halinden senin adına çok sevindim. Aslında senin bu cevapların bana çok iyi geliyor çünkü seninle bacaklarımızın ilk hali biraz birbirine benziyor benim doktorumda seninki gibi iyi iş çıkarırsa bende memnun kalırım gibime geliyor. Allahım lütfen o güzel günleri banada göster. (Amin)

demekki bacağının biri hala şiş ödemler fazla gitmemiş. Ama diğerini sorarsak memnunsun halinden senin adına çok sevindim. Aslında senin bu cevapların bana çok iyi geliyor çünkü seninle bacaklarımızın ilk hali biraz birbirine benziyor benim doktorumda seninki gibi iyi iş çıkarırsa bende memnun kalırım gibime geliyor. Allahım lütfen o güzel günleri banada göster. (Amin)

evet, benziyordu, seninki de güzel olur.

ilk gün şişkin olan kısımda sıkı bant vardı, acaba ondan mı o şekilde yerleşti yağlar diye düşünüyorum, şimdi açık zaten, yayılsın eşit biçimde :)
sanki şişkin olan yere daha çok koyulmuş gibi duruyor, ama doktor da öyle bir şey yapmaz herhalde, o daha iyi aslında erirse diye, o daha dolu, öteki de böyle kalsa mesela çok kibar duruyor, ama ince tabii kaslı değil, bakalım bekleyip göreceğiz. yüyürken belli olmaz zaten, kusursuzluk arayamayacağım şu durumda :)

bu arada unutmuşum, senin için amin :))

al bendende o kadar.benimde eşimin dışında kimse bilmiyor kendi annem bile.duyarsya üzülür.anneme kalsa sende bişey yok diyor.anneler hep öyle.,onların gözünde evladının hiç bir kusuru yok.eşim çalıştığı için birde istanbuldan evimiz uzak olduğu için istanbula ameliyata yanlız gidiyorum.refakatçiya ihtiyac oluyormu acaba.walla hayirlisı

evli bayanlar eşinize nasıl açtınız konuyu.ilk kelimeleriniz ne oldu mesela.

çok tşk ederim amylee gerçekten alt tarafı ince hoca benide çıkardı o pufa.yemin edrim bir kere bile tayt felan giymedim hep dizde etek giydim artık karar verdim zaten gün bile belli.birde bilmiyorum doktor göğüs olmaz dedi aynı gün diabetten dolayı heralde.doktorun asistanı değişmiş buarada.senin bacakların ve karnın nasıl merak ediyorum iz çokmu büyük.sezeryan izini geçiyormu

asitan mı değişmiş.şimdi işler karışmış mıdır acaba.ben ataşehirde olmayacaktım ameliyatı.bi sorun olur mu sizce.yoksa arayıp kendimi bi hatırlatayım mı? bu arada bilmeyenler için benim ameliyat 23 martta.fotomda var şuanki hali.üst alta göre bayağı bi kalın.bakalım hayırlısı inş.ama şimdiden bi korku sardı beni.

bide ameliyat olan arkadaşlar morluklar ne kadar sürede geçiyor? geçmesini hızlandırmak için doktor bi krem önerdimi size.

asitan mı değişmiş.şimdi işler karışmış mıdır acaba.ben ataşehirde olmayacaktım ameliyatı.bi sorun olur mu sizce.yoksa arayıp kendimi bi hatırlatayım mı? bu arada bilmeyenler için benim ameliyat 23 martta.fotomda var şuanki hali.üst alta göre bayağı bi kalın.bakalım hayırlısı inş.ama şimdiden bi korku sardı beni.

canım benim bence seninde bacakların çok kötü değil öncelikle.ayreten asistan değişmiş bence önemli değil ah anlatabilsem....bence bu bayan çok hoş

arkadaşım inan benmkiler daha çarpık.seninkiler en azından kalın.benm dizlerde de problem var.içe dönük.parantezin parantezi.hergün dizlerimi birleştirme egzersizi yapıyorum.kemikler çok esnedi.ama şekil değişmiyor tabi.
bir de benmki genetik.annemin sütun gibi ama baba tarafında var.

Kızlar bu eşlere söylemek konusunda bu kadar kasmayın. Tamam kolay değil ama sonuçta eşleriniz her ne kadar hiç dile getirilmiş olmasa da bu durumun farkında. Sadece ikinizinde bilip sustuğu bir şeyi konuşmaya başlayacaksınız. Zor değil az cesaret. Utanmayın zaten farkında bu durumun onlar da.

Kızlar bu eşlere söylemek konusunda bu kadar kasmayın. Tamam kolay değil ama sonuçta eşleriniz her ne kadar hiç dile getirilmiş olmasa da bu durumun farkında. Sadece ikinizinde bilip sustuğu bir şeyi konuşmaya başlayacaksınız. Zor değil az cesaret. Utanmayın zaten farkında bu durumun onlar da.

konu bir açılsa devamı gelicekde,konu açılamıyor işte.

bence arayıp hatırlatmalısın kendini. ne olur ne olmaz.

X