çok merak ediyorum.amylee , yenide eski hallerini.
Kızlarrr mesajımı okumadan önce lütfennnn Maşşşalllaaahh diyinn olurmu,,şuanlıkk çok fazla erime yok doktorum zaten kontrolden sonraaa artık erime olmz dedi 15 gün çok ıyı korudugumu söledi(halbukı ben 5.günümden sonra ne yürüyüşler yaptım ne merdivenler cıktım doktor kontrolunee gıderken ne yollar yürürüdüm zaten 20dk hergun kesın yuru demıstı doktorum))
Kızlarrr mesajımı okumadan önce lütfennnn Maşşşalllaaahh diyinn olurmu,,şuanlıkk çok fazla erime yok doktorum zaten kontrolden sonraaa artık erime olmz dedi 15 gün çok ıyı korudugumu söledi(halbukı ben 5.günümden sonra ne yürüyüşler yaptım ne merdivenler cıktım doktor kontrolunee gıderken ne yollar yürürüdüm zaten 20dk hergun kesın yuru demıstı doktorum))
amylee nerdesin kızlar ya bu kadar üstüme gelmeyin bana göre sizinkide çok kötü değildi özellikle ikicanımvar
canım etek giyeceksen normal kılotlu corabı gıy cık,,pantolan altınaaa bısey gıymene ınan gerek yok 9.gunun olmuş
yalnız kızlar bısey sorcam benım bacaklarımdaaa kıl dönmelerı oluştu sanırım bu gıydıgımız sıkı taytlardan mı acaba,,amleıyat olan arkadaslarda varmı böle problemler??ve uyurken nasıl uyuyorsunuz bacaklarınızı nasıl yerlestırıyorsunuz
yenide sana nekadar yag enjeksıyonu oldu??erime hakkındaa hasan bey sana neler söledii
Artık sana yazacak hiç bişey bulamıyorum. Suan direk benimle dalga geçiyorsun gibime geliyor...
bacaklarım yüzünden tatilde bile kot pantolon giymişliğim var Ankarada çorap giymekte ne varki :))
ikicanımvar, ben senin fotoğrafını götürmüştüm değil mi doktora?
hım banada aynısın sölemişti erise bıle 2.ye gerek duymayacagın mıktarda kalacak sana yetecek kadar koycam demıstı..zaten mınyon tıplı oluncaaa çok kalın bacak sana zaten gıtmez demıstı[/QUOTE
umuyorum öyle olacak :)
Doğru söylüyorsun da pişmesin bacaklar dedim
çok merak ediyorum.amylee , yenide eski hallerini.