Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlarrr mesajımı okumadan önce lütfennnn Maşşşalllaaahh diyinn olurmu,,şuanlıkk çok fazla erime yok doktorum zaten kontrolden sonraaa artık erime olmz dedi 15 gün çok ıyı korudugumu söledi(halbukı ben 5.günümden sonra ne yürüyüşler yaptım ne merdivenler cıktım doktor kontrolunee gıderken ne yollar yürürüdüm zaten 20dk hergun kesın yuru demıstı doktorum))

nasıl korudun arkadaşım, hele bir söyle, benim 9. günüm. yarın işe giderken pantolonun altına kilotlu çorap giyeyim mi, bacakları salayım mı rahat?

bana özelden mesaj attan rakadaslara cevap veremeıyorum mesaj sayım 100 e ulaşmadıgı iiçin,,lütfen kusurabakmayınn..burdan bu sekılde sorun ıstedıgınızı yardımcı olıyım..buarada YENİDE arkadasım aynı doktora amelıyat olmana sevındım amleıyatın ve yasadıgın surecten daha detaylı bılgı verebıırmısın

amylee nerdesin kızlar ya bu kadar üstüme gelmeyin bana göre sizinkide çok kötü değildi özellikle ikicanımvar

canım etek giyeceksen normal kılotlu corabı gıy cık,,pantolan altınaaa bısey gıymene ınan gerek yok 9.gunun olmuş

Kızlarrr mesajımı okumadan önce lütfennnn Maşşşalllaaahh diyinn olurmu,,şuanlıkk çok fazla erime yok doktorum zaten kontrolden sonraaa artık erime olmz dedi 15 gün çok ıyı korudugumu söledi(halbukı ben 5.günümden sonra ne yürüyüşler yaptım ne merdivenler cıktım doktor kontrolunee gıderken ne yollar yürürüdüm zaten 20dk hergun kesın yuru demıstı doktorum))

Maasallah darısı başımıza. Fotograflarini bekliyoruz.

Son düzenleme:
yalnız kızlar bısey sorcam benım bacaklarımdaaa kıl dönmelerı oluştu sanırım bu gıydıgımız sıkı taytlardan mı acaba,,amleıyat olan arkadaslarda varmı böle problemler??ve uyurken nasıl uyuyorsunuz bacaklarınızı nasıl yerlestırıyorsunuz

yalnız kızlar bısey sorcam benım bacaklarımdaaa kıl dönmelerı oluştu sanırım bu gıydıgımız sıkı taytlardan mı acaba,,amleıyat olan arkadaslarda varmı böle problemler??ve uyurken nasıl uyuyorsunuz bacaklarınızı nasıl yerlestırıyorsunuz

yok bende olmadı.

uyurken yan döneceksem -ki yağ alınan yerlerin acısından dönebilirsem- araya yastık koyuyorum, üst üste getirmiyorum, gerçi sana göre çok yeniyim, faydam olur mu ki. ya da sırt üstü yatıyorum.

yenide özeldekı mesajına cevap veremıyorum canım malesef....istersen bana özelde adresını att facebooktan eklıyım sana hem problemımız aynı hem doktorumuz:))

yenide sana nekadar yag enjeksıyonu oldu??erime hakkındaa hasan bey sana neler söledii

miktarını sormadım, sadece çok çok koyun dedim, eriyeceğini hesaplayarak çok koyacağını söyledi. çok fazla yağ çıktığını zannetmiyorum, alabileceği her yerden almış çünkü. bir de öncesinde başka bir doktora gitmiştim, yeterli yağ yok, yapamayız demişti,

hım banada aynısın sölemişti erise bıle 2.ye gerek duymayacagın mıktarda kalacak sana yetecek kadar koycam demıstı..zaten mınyon tıplı oluncaaa çok kalın bacak sana zaten gıtmez demıstı

X