Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar forumun neredeyse hepsini okudum,okuduklarımdan anladığım kadarıyla kafası karışık olanlara naçizane fikrimi söylemek isterim;

zayıfsanız ve iç bacaklarda çok boşluk varsa asla sadece yağ enjeksiyonu düşünmeyin,en iyi çözüm silikon + yağ enjeksiyonu olacaktır,en önemlisi
bacak ameliyatlarında tecrübeli doktor bulmalı ve ne istediğinizi net bi şekilde elinizde örnek resimlerle anlatmalısınız, silikonu koyacağı yer ve silikonun
büyüklüğü de çok önemli, sanırım en iyisi kas arasına yerleştirmekmiş,bir de büyük boy silikon taktıranların çoğu memnun olmamış,çok kaslı durduğunu söylemişler..
ameliyat 5000-10000 TL arası iyileşme süresi ortalama 2 hafta,büyük paralar verip bu ameliyatı olacaksınız,sonradan pişman olmamak için eğer doktorunuz gerçekten tecrübeli ise
sırf silikonun ameliyat sonrası ağrılarından dolayı vazgeçilmemeli bence.. birinde 2 gün ötekinde 3-4 gün ağrı çekilecek sonuçta..

Eğer vücutta yeterli yağ varsa ve iç bacakta boşluk azsa,dizlerdeki fazlalıkları aldırıp dizin alt kısmında baldıra yağ enjeksiyonu mantıklı ama ameliyattan sonra gördüğünüz şeklin biraz değişeceği
garanti ,yağın iç bacakta kalıcılık oranı%50-70..yine de hem diz çıkıntısı gittiği için,hem de baldırdaki boşluk biraz doldurduğu için biraz erime olsa bile yaptıranlar memnun kalmış..yağ enjeksiyonunda çoğunluk 2.kez rötuş yaptırmış..

Bu işe ödeyeceğiniz para bence sadece yağ enjeksiyonu ise yağ konulacak bölge genişse 5000-6000 tl , yağ + silikon ise 7500 TL yi geçmemeli......ama asla daha ucuza yapıyor diye vasat doktor seçilmemeli..ben pazarlık açısından rakam yazdım..

En zor gruptakilerden biri benim çünkü bileklerim çok ince, kemiklerim çok çıkık-bileğe konulan yağın nerdeyse tatamı eriyor,dış bacaklar kalın ve biraz parantez - o kısımda alınacak pek yağ yok..sadece dizlerimden yağ
aldırıp biraz olsun görüntüyü düzeltebilirim(nisana gün aldım) ama dışa doğru eğrilik hep olucak..ben bileğe dolgu yaptırtmaya karar vermiştim ancak macrolane vücut dolgusunun Türkiyeye girişi yokmuş artık..

Şu forumu okuduğum kadar kitap okusaydım alim olurdum:)

Bir de doktorların yağ enjeksiyonunda yaptıkları uygulamalarla ilgili çok dürüst olduklarına inanmıyorum malesef..biri kendi yöntemim diyo,öteki kök hücre diyo falan..biz baygınken ne yapıldığını nerden bilicez..kök hücre dedikleri de zaten aslında alınan yağın kan ve sıvıdan ayrışıp saflaşması ki geriye kalan çok az oluyor bacağı doldurması imkansız ayrıca sadece o saflaştırma işlemi 1,5 saat sürüyor yani yağı alıp saflaştırıp sonra ameliyata devam mı edicek bence aynı gün yapılamaz ..bir tanesi de yine kendi yöntemim dedi ve bana 1 sene sonraki resimleri gösterdi gerçekten erime yoktu,sanırım kanı santrifujdan geçirip yağa trombosit ekliyo(PRP denilen jel elde ediliyor)..Özetle ; sorun büyükse garanti doktor+garanti yöntem seçilmeli...daha hafif sorunlar için yağ enjeksiyonu ile şansımızı deneyebiliriz.

yöntemler konusunda doktorların abarttığı konusuna katılıyorum

yenide iç bacakta birazı erise bile yağın tutma oranının iyi olduğunu söylemiş çoğunluk,inşallah onlardan biri olursun..umarım hepimiz 1 seferde yaptırıp kurtuluruz..

yenide iç bacakta birazı erise bile yağın tutma oranının iyi olduğunu söylemiş çoğunluk,inşallah onlardan biri olursun..umarım hepimiz 1 seferde yaptırıp kurtuluruz..

vaaaaavvv... diyorum. madame harikasın. Ben bundan sonra bana bir soru soran olursa senin yazıyı gösteririm, ne güzel özetlemişsin.
ben ve bilmemkaç kişi bunu beğendi:)))))

inşallah arkadaşım, vallahi yaptırmadan önce düşünürken ayrı yoruldum, yaptırdım beklerken ayrı yoruluyorum, senin iyi haberlerini bekleyeceğiz şimdi :)

vaaaaavvv... diyorum. madame harikasın. Ben bundan sonra bana bir soru soran olursa senin yazıyı gösteririm, ne güzel özetlemişsin.
ben ve bilmemkaç kişi bunu beğendi:)))))

Sağol amylee,kendimden biliyorum okurken o kadar kafa karışıyor ki , 1780 sayfaya dağılmış tecrübeleri biraraya getirip ortalamasını aldım:) inşallah birilerine faydası olur...

canım bacaklarında daha fazla erime oldu mu? yoksa son koyduğun fotodaki gibi mi hala.bide ameliyattan önce asistan beni arar mı yoksa benim mi onu aramam gerekiyor

Don fotoğrafla aynı sanırım az önce baktım kötü görünmüyor:)) bence ara ayrıntıları sor. Onlar bir gün önce arıyor ama biletini almadan net ayrıntı öğren. Benim o yüzden biletim yandı. Cuma operasyon olacak diye cuma sabaha almıştım bileti:))

arkadaşlar dün akşam haberlerde ürdün kralının eşini gördüm.bacakları baya çarpıktı,ama tam dizde biten bir elbise giymişti. vay be kraliçe bile çarpıkmış deyip biraz teselli ettim kendimi.

arkadaşlar dün akşam haberlerde ürdün kralının eşini gördüm.bacakları baya çarpıktı,ama tam dizde biten bir elbise giymişti. vay be kraliçe bile çarpıkmış deyip biraz teselli ettim kendimi.

:)) bana da gösteriyorlar, bak bu da carpık vs. Bakiyorum keşke benim de oyle olsa diyecegim bacaklar çoğu, daha da moralim bozuluyor,ben sütun istemiyorum zaten artık, erimeden bana kalan parantez olarak dikkat çekmesin yeter :)

inşallah erimiyicek canım.sizlerin durumu bizler içinde ümit olucak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…