Arkadaşlar forumun neredeyse hepsini okudum,okuduklarımdan anladığım kadarıyla kafası karışık olanlara naçizane fikrimi söylemek isterim;
zayıfsanız ve iç bacaklarda çok boşluk varsa asla sadece yağ enjeksiyonu düşünmeyin,en iyi çözüm silikon + yağ enjeksiyonu olacaktır,en önemlisi
bacak ameliyatlarında tecrübeli doktor bulmalı ve ne istediğinizi net bi şekilde elinizde örnek resimlerle anlatmalısınız, silikonu koyacağı yer ve silikonun
büyüklüğü de çok önemli, sanırım en iyisi kas arasına yerleştirmekmiş,bir de büyük boy silikon taktıranların çoğu memnun olmamış,çok kaslı durduğunu söylemişler..
ameliyat 5000-10000 TL arası iyileşme süresi ortalama 2 hafta,büyük paralar verip bu ameliyatı olacaksınız,sonradan pişman olmamak için eğer doktorunuz gerçekten tecrübeli ise
sırf silikonun ameliyat sonrası ağrılarından dolayı vazgeçilmemeli bence.. birinde 2 gün ötekinde 3-4 gün ağrı çekilecek sonuçta..
Eğer vücutta yeterli yağ varsa ve iç bacakta boşluk azsa,dizlerdeki fazlalıkları aldırıp dizin alt kısmında baldıra yağ enjeksiyonu mantıklı ama ameliyattan sonra gördüğünüz şeklin biraz değişeceği
garanti ,yağın iç bacakta kalıcılık oranı%50-70..yine de hem diz çıkıntısı gittiği için,hem de baldırdaki boşluk biraz doldurduğu için biraz erime olsa bile yaptıranlar memnun kalmış..yağ enjeksiyonunda çoğunluk 2.kez rötuş yaptırmış..
Bu işe ödeyeceğiniz para bence sadece yağ enjeksiyonu ise yağ konulacak bölge genişse 5000-6000 tl , yağ + silikon ise 7500 TL yi geçmemeli......ama asla daha ucuza yapıyor diye vasat doktor seçilmemeli..ben pazarlık açısından rakam yazdım..
En zor gruptakilerden biri benim çünkü bileklerim çok ince, kemiklerim çok çıkık-bileğe konulan yağın nerdeyse tatamı eriyor,dış bacaklar kalın ve biraz parantez - o kısımda alınacak pek yağ yok..sadece dizlerimden yağ
aldırıp biraz olsun görüntüyü düzeltebilirim(nisana gün aldım) ama dışa doğru eğrilik hep olucak..ben bileğe dolgu yaptırtmaya karar vermiştim ancak macrolane vücut dolgusunun Türkiyeye girişi yokmuş artık..
Şu forumu okuduğum kadar kitap okusaydım alim olurdum:)