ben cevap vereyim amylee yerine, dedim ama özelden düzelttim mesajı, sanırım önceki hali, kapaktakii yani, özür :))[/QUOTE
bayağı düzgünmüş aslında önceki hali.bana göre çok çok düzgün.
Teşekkür ederim. Ama kötüydü ya:)) yeni hâli güzel oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cevap vereyim amylee yerine, dedim ama özelden düzelttim mesajı, sanırım önceki hali, kapaktakii yani, özür :))[/QUOTE
bayağı düzgünmüş aslında önceki hali.bana göre çok çok düzgün.
Teşekkür ederim. Ama kötüydü ya:)) yeni hâli güzel oldu
hos geldin memko.
canım sıkıldı şimdi yaaaa... neyse cuma sorarım, ne zaman durur erime diye
Bir de doktorların yağ enjeksiyonunda yaptıkları uygulamalarla ilgili çok dürüst olduklarına inanmıyorum malesef..biri kendi yöntemim diyo,öteki kök hücre diyo falan..biz baygınken ne yapıldığını nerden bilicez..kök hücre dedikleri de zaten aslında alınan yağın kan ve sıvıdan ayrışıp saflaşması ki geriye kalan çok az oluyor bacağı doldurması imkansız ayrıca sadece o saflaştırma işlemi 1,5 saat sürüyor yani yağı alıp saflaştırıp sonra ameliyata devam mı edicek bence aynı gün yapılamaz ..bir tanesi de yine kendi yöntemim dedi ve bana 1 sene sonraki resimleri gösterdi gerçekten erime yoktu,sanırım kanı santrifujdan geçirip yağa trombosit ekliyo(PRP denilen jel elde ediliyor)..Özetle ; sorun büyükse garanti doktor+garanti yöntem seçilmeli...daha hafif sorunlar için yağ enjeksiyonu ile şansımızı deneyebiliriz.
yenide,cooook gecmis olsun,darisi bana ve bizlere insallah
yenide iç bacakta birazı erise bile yağın tutma oranının iyi olduğunu söylemiş çoğunluk,inşallah onlardan biri olursun..umarım hepimiz 1 seferde yaptırıp kurtuluruz..
yenide iç bacakta birazı erise bile yağın tutma oranının iyi olduğunu söylemiş çoğunluk,inşallah onlardan biri olursun..umarım hepimiz 1 seferde yaptırıp kurtuluruz..
vaaaaavvv... diyorum. madame harikasın. Ben bundan sonra bana bir soru soran olursa senin yazıyı gösteririm, ne güzel özetlemişsin.
ben ve bilmemkaç kişi bunu beğendi:)))))
Sağol amylee,kendimden biliyorum okurken o kadar kafa karışıyor ki , 1780 sayfaya dağılmış tecrübeleri biraraya getirip ortalamasını aldım:) inşallah birilerine faydası olur...
Olur olur ellerine sağlık
canım bacaklarında daha fazla erime oldu mu? yoksa son koyduğun fotodaki gibi mi hala.bide ameliyattan önce asistan beni arar mı yoksa benim mi onu aramam gerekiyor
arkadaşlar dün akşam haberlerde ürdün kralının eşini gördüm.bacakları baya çarpıktı,ama tam dizde biten bir elbise giymişti. vay be kraliçe bile çarpıkmış deyip biraz teselli ettim kendimi.
evet, kötü değil, açıklık var. bendeki açıklık çok daha fazlaydı, bakalım kalan da idare etsin de..
senin bacaklarının şekli nasıl?
benim aradaki açıklık çok fazla.gördüğüm kadarıyla seninkiler birleşmiş.benim diz kapaklarımın arasındaki boşluk 6-7 cm.((
:)) bana da gösteriyorlar, bak bu da carpık vs. Bakiyorum keşke benim de oyle olsa diyecegim bacaklar çoğu, daha da moralim bozuluyor,ben sütun istemiyorum zaten artık, erimeden bana kalan parantez olarak dikkat çekmesin yeter :)
benim aradaki açıklık çok fazla.gördüğüm kadarıyla seninkiler birleşmiş.benim diz kapaklarımın arasındaki boşluk 6-7 cm.((
Benim diz kapaklarım birleşiyordu, hatta içe dogru çıkık olduğu icin önce onlar birleşiyordu, o zaman da baldır boş olduğundan alt taraf parantez oluyor,sen de aynı bolgeden mi bahsediyorsun? Oyle degilse de seninkine de çözüm bulur doktorlar merak etme :)