Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenideeeeeeeeeeee aman allahım çok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşş.bayıldım.maaşallah(41 kere)

arkaaşlar ben bi 3 4 ayı doldurayım eğer geriye yağ kalırsa sizi burdaki doktora yönlendireceğim benimki klasik yağ enjeksiyonu ve sizler kadar para vermedim tabi ama amylee ile kıyaslıyorum aynı bacaklar sadece benim üst bölgem çok şişman olduğu için bacaklar hala zayıf duruyor o yüzden ikinciyi olucam .bi arkadaş vardı borcumuz çokmuş diyen kim bilmiyorum,bende kalıcılık olursa özellikle ona tavsiye edicem ,üzüldüm çünkü.ben ulaşılması çok zor bi ücret vermedim,kimseyide heveslendirmek istemiyorum,sadece diz kapağındaki yağların alınması bile çarpıklığı ciddi anlamda düzeltiyor bacaklarınız hasretle birbirine kavuşuyor.sütun gibi bacaklar ümidiniz varsa hiç başına geçmeyin bu işin hayal kırıklığı yaşarsınız sadece kötünün iyisi oluyor

bunak kaç liraya olmuştun ameliyatı.bana 7000 lira bu işlem için çok gibi geldi.

amylee senine yenideninde bilek kemikleri çıkık çıkık belli olmuyor oyüzden çok hoş duruyor benim bileklerimin üstü çok ince (20 cm)o yüzden biraz iyimi değilmi gibi tereddütdeydim ama gamze karamanda benim gibi çarpıkmış benim içler dolunca iyi olmuş

bunak kaç liraya olmuştun ameliyatı.bana 7000 lira bu işlem için çok gibi geldi.

özelden yazmayı öğreneyim yazarım ama benimki klasik yani göbekten alıp bacağa direkt konulandan fakültedeki profa sormuştum onlar hikaye arada bir fark yok demişti gerçi(benide psikiyatriste yönlendirmişti ben onu yaparım ama senin isteğini karşılamaz erir ve tutmazda zaten demişti)

yani klasik işlemle bursadaki doktorun yaptığı arasında fark yok dedi ama ben hiçbir doktora güvenmiyorum ben şansımı denedim eğer tutarsa .Birbuçuk ayım kaldı eskiye dönmezse tavsiye edicem dönerse birkez daha artık napalım

.
yani klasik işlemle bursadaki doktorun yaptığı arasında fark yok dedi ama ben hiçbir doktora güvenmiyorum ben şansımı denedim eğer tutarsa .Birbuçuk ayım kaldı eskiye dönmezse tavsiye edicem dönerse birkez daha artık napalım

iyi haberlerini bekliyoruz o zaman.Ben habire doktor araştırıyorum ama daha eşime bile açılamadım bu konuda.Hele bu uçuk fiyatları duyunca açılmam daha uzun zaman alıcak sanırım

koymayı becerebilsem resim koycam ama.sadece yenidee nin resimlerini görebildim.onun da eski hali yok.yeni hali süper..kendimle kıyaslıyacağım.ama sanki benmki okadar düzgün olamazmış gibi geliyor bana.forumdaki herkes kendini tek zannediyor ya benim gibi:)))

aynı gün bu doktora gittim başka dr araştırmadım biri tutmaz dedi biride belli olmaz tutabilirde tutmayabilire dedi bende şansımı denedim hemen ameliyat oldum keşke dememek için

aynı gün bu doktora gittim başka dr araştırmadım biri tutmaz dedi biride belli olmaz tutabilirde tutmayabilire dedi bende şansımı denedim hemen ameliyat oldum keşke dememek için[/QU sanırım o ihtimal yaptıran herkes için geçerli.Boyunu ve kilonu öğrenebilirmiyim .

çok teşekkür ederim arkadaşım, uykusuzluk çok, korseden mi bilmiyorum midemde yanma var. bacakların şekli şimdilik çok güzel de bakalım, bu sargılar ne kadar kalacak, sonra ortaya ne çıkacak? bugün kontrole gidiyorum, görüntü değiştikçe paylaşırım ama evime döneceğim için eşime fotoğraf çektirmek zor olabilir (burada annem çekiyordu) herkesin bacağının ihtiyacı farklı tabii ama yine de insan değişimi merak ediyor :)

tekrar gecmis olsun arkadasim.insallah en kisa zamanda bütün sikintilarindan kurtulursun.ameliyat oldugun gün aklim hep sendeydi,neyseki atlattin.eminim cok güzel olmustur.resimlerini cok merak ediyorum.benide arkadas olarak eklermisin.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.Sizlerle aynı dertten muzdaripim bende bacaklarrrr.inşallah eşime açılabilirsem,yağ dolgusu yaptırmak istiyorum bende.Benim 1 yıl yada daha önce yaptıran arkadaşlara bir kaç sorum olucaktı.Cevaplarlarsa çok sevinirim.Konulan yağların büyük bir kısmı eridikten sonra ,kalan yağlar zamanla bezeleşiyormu.Küçük yağ bezeleri olup elleyince elinize geliyormu.Yanıtlarsanız çok sevinirim.Bu arada yağ dolgusu yapan arkadaşların hepsine dua ediyorum inşallah istediğiniz gibi olur bacaklarınız.

hos geldin memko.

merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlardan hatırlarsanız eşimle konuştuğumu söylemiştim oda ameliyatı kabul etmişti. Artık para ayarlayıp haziranda ameliyat olacaktım. Maalesef dün öğrendimki maddi sıkıntımız varmış eşimin işyeri var ve piyasadaki alacaklarını toplayamadığı için mal aldığı yerlere ödemesini yapamamış şimdi yüklü bir miktarda kredi çekip borcunu kapatacakmış. Anlayacağınız benim hayalimde suya düşmüş oldu. Aslında ben çok bişey istememiştimki bu hayattan sadece arzum biraz kadına benzemekti. Bu bacaklar ne kadar değişirdi bilmiyorum ama bu halinden iyi olacağı kesindi şuan bunları ağlayarak yazıyorum inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. İnanın şuan içimde olan bitenleri tarif edememkarmakarışığım. Belkide bazılarınız abarttığımı düşünüyor ama öyle değil. Benim çevremdeki herkez çok güzel fiziğe sahip o kadar kişinin içinde tek olmak öyle zorki. Düğünlerde bayramlarda herkez prenses gibi olurken ben sadece onlara bakıp kıskançlık hissettim. Ben niye böyleyim diye belliki bundan sonrada hep böyle olacak...

ikicanimvar,üzülme ne olur.sadece biraz ertelende.hayal kirikligina ugramak cok kötü tabi ama allah baska dert vermesin yeterki.umarim en kisa zamanda isleriniz yoluna girer sende hayalini gerceklestirirsin.

yanarim yanarim,hala ameliyat olamadigima ynarim.ama yakinda olucam ins.ameliyat olan herkesin tüm yaglari kalici olsun insaallah,bir zamanlar SILASI vardi kizlar,ben uzun süre giremedigimden kacirmisim,acaba ameliyat oldumu,ismide yok artik,umarim olmustur ve her sey gönlüncedir..takipteyim yakinda olucam ama kizlar yasiniz genc iken yaptirin kurtulun ben 40 oldum,keske önceden olsaydi böyle imkanlar...selamlar sevgiler herkese

aysenazli,bende keskelerle doluyum.ben 42 yasima girdim ve acaba artik gecmi kaldim diyorum.ama birde düsünüyorumda 50 yasimada girsem (allah ömür verirse) giydigim etegin yakismasini isterim.benim derdim simdiden sonra mini eteklerle sortlarla dolasmak degil ama insan genede giydigi seylerin yakismasini istiyor.yani bence gec kalmis degiliz:KK66:

X