merhaba arkadaşlar,
ameliyatımın 9.günü çok şükür çok iyiyim,işe başladım akşamları ayaklarımda zonklamalar oluyor fakat bunlarda geçicek sanırım.bugun akşam kontrolüm var.
biliyorsunuz silikonlar çıkıp kökhücre olmuştu şimdilik gayet iyi görünüyor bacaklarım.
darısı tüm isteyenlerin başına.sormak istediğiniz birşey olursa cvp veremeye çalışırım.
herekeze iyi günler..
Buarada PALMADORO senin için çooook sevindimm bende elbise giymek için morluklarımın geçmesini bekliyorum sabırsızlıklaa:)
Ben daha önce de yazmıştım şimdi konusu açılınca aklıma geldi tekrar yazayım; burada (antalya) yurtdışından birçok hastanın gelip burun, meme vs yaptırdığı Dr a gitmiştim. Mart ayıydi sanırım. Bana normal yağ dolgusu önerdi o da 1 seneye erir tekrar etmek gerekir dedi. Silikonu hiç yapmamış yapılmasını yurtdisinda katıldığı bir toplantıda onermiyorlarmis.
(Ben buna rağmen silikonu düşündüm bu arada)
canım benle kralkayanın doktoru aynı ben geçen hafta ameliyat olmuştum benim hiç kan gelmedi bacaklarımdan pansuman olayı da olmadı sadece 4 gün sonra banyo yaptığım zaman bezler çıkarıldı küçük bantlar konuldu korse olayı da hiç gündeme gelmedi ameliyat sonrası kilotlu varis çorabı giydirmişlerdi zaten belimi de kapatıyordu 1 haftadan sonra kilotsuz varis çorabı giydim korseye de gerek olmadığını söyledi doktor bana 420 cc yağ enjekte ettiler şu an belimde çok az ağrı var harekete göre tabii. bazen ayağa kalkınca dizlerim ağrıyor ama kendimi çok yormamaya çalışıyorum. ben ilk bi kaç gün yastık koymadım ayaklarıma ama sonra 4 gün boyunca sürekli koydum şu an normal uzanıyorum. bilmiyorum herkeste farklı mı ya da her doktorun kendine göre değişik yöntemleri mi oluyor? ama bildiğim bu sürecin herkeste aynı etki yapmadığı
KRALKAYA sana o kadar uzun mesaj yazdımki gönder dedim siteye giriş yapmadınız diye bir yazı çıktı ve hepsi silindi gitti sinirmdem çatladım.
SAMİMİ canım benim verende allah alanda çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama daha çok gençsin allah işaallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi versin sana tekrar.
kartanem bacakların çok güzel görünüyor tamam çarpık ama sorunlu değil bence hepimizden daha kolay olur ameliyatın benim de ayın 17 sinde ameliyatım var.
güvendiğim tek doktor 15.000 TL rakamını verdi bacak silikonu için....
çok pahalı... ve çok mutsuzum...
Çok teşekkürederim :)))
Çok teşekkürederim :)))
Arkadaslar cakocityle eve dondu.doktor 180cckullanmis silikonu sanirim bacaklari cok uzundu onun anca doldurdu.
Bende soracaktim son durumu ne diye insallah en iyisi olsun anneside epey dert etmisti umarim rahattir artik :)
merhaba ben carsamba günü silikon + yag enjektesi ameliyatı oldum ameliyatım 4 saat sürdü toplamda bacagıma da 180 cclik silikon kondu gbegimden ve diz içlerimden yag alınıp bileklerime kondu ama bileklerim yine de ince cnkü ondan önce cok cok önceydi doktorum da öle oldugunu cok az yag cıktıgını ve bileklerimin de cook ince oldugunu anca bu kadar yag koyabılgını soyledi..ameliyat sorası cok bi zorluk cekmedim ben agrım falan cok olmadı 3 saat sonra falan tuvalete gidebildim hemsire yardımıyla ama bu tabi benmle alakalı bi durum benm agrı esigimn yüksek olmasıyla yoksa tabiiki de kolay bi ameliyat degil ozellıkle karar asaması.ertesi gün hastaneden cıktım evimde yatıorum su an aklımda bikaç soru var doktoruma sordum cvplamasını bekliorum maille ve haftaya da kontrolum var..biran önce ayaga kalkmak istiorum cünkü cok sıkıldım yatmaktan internete cok fazla giremiorum cünkü kendi bilgisayarım bozuk ama soru sorucak birileri olursa cevaplamaya calısırım gördükçe..