Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Neden sonradan slikonlar çıkartılıyor anlayamadım?

Slikon yıpranıyo değiştirmek gerekiyo deniyor, yağlar eriyip gidiyor deniyor bunun en sağlıklsıı hangisi?

Geçmiş olsun.......

Çok geçmiş olsun umudunuzu yitirmeyin...

güvendiğim tek doktor 15.000 TL rakamını verdi bacak silikonu için....

çok pahalı... ve çok mutsuzum...

Son düzenleme:

Canim gercekten cok uçuk bir fiyatmis bu.ben de merak ettim kim bu doktor? sadece silikon takma ameliyatına bu fiyatı söylemesi mumkun değil sanki ama...ne bileyim uçuyor yine fiyatlar desene...uzme kendini ama lutfen.kimse mutsuz olmasın su forumda artik

Yok artik daha neler,hem siz muayeneye gittiniz mi ki size silikon fiyati veriyorlar belki hic gerekmeyecek.tekbenmiyim zayif olmasina ragmen bizim doktorumuz ona yag enjektesiyle harika bacaklar yapti bence birkac doktora git ve ne yapilacagina karar verilsin ,sonra fiyat dusunursun.

palmadora, tekbenmiyim, blomma, ellam ve sayamadığım tüm diğer yağ enj. olan arkadaşlarım! rica etsem beni aydınlatabilirmisiniz bu operasyonu olacağınız zaman kaç kiloydunuz ve kilonuza göre kaç cc yağ çıktı sizden?ben şuan kiloyu taktım kafaya.gerçi daha zaman var ama ben başka bişey düşünmediğimden psikolojik olarak galiba sürekli yemeye başladım şimdiden.hatta 1 kilo fln aldım galiba pantalonlar hemen sıkmaya başladı:) bnm boy 1.57 kilo en son 51 di.ya aslında kilom şuan ideal.kesinlikle bunun üstüne çıkmayı istemezdim ama mecburum işte.yinede en fazla 54e fln çıkarım taş çatlasın 55 kilo ama daha fazlasını düşünemiyorum kendimde sizce yetermi kızlar o civarda kiloya bana yetecek kadar yağ?şimdide sürekli bunu düşünür oldum.

merhaba ben carsamba günü silikon + yag enjektesi ameliyatı oldum ameliyatım 4 saat sürdü toplamda bacagıma da 180 cclik silikon kondu gbegimden ve diz içlerimden yag alınıp bileklerime kondu ama bileklerim yine de ince cnkü ondan önce cok cok önceydi doktorum da öle oldugunu cok az yag cıktıgını ve bileklerimin de cook ince oldugunu anca bu kadar yag koyabılgını soyledi..ameliyat sorası cok bi zorluk cekmedim ben agrım falan cok olmadı 3 saat sonra falan tuvalete gidebildim hemsire yardımıyla ama bu tabi benmle alakalı bi durum benm agrı esigimn yüksek olmasıyla yoksa tabiiki de kolay bi ameliyat degil ozellıkle karar asaması.ertesi gün hastaneden cıktım evimde yatıorum su an aklımda bikaç soru var doktoruma sordum cvplamasını bekliorum maille ve haftaya da kontrolum var..biran önce ayaga kalkmak istiorum cünkü cok sıkıldım yatmaktan internete cok fazla giremiorum cünkü kendi bilgisayarım bozuk ama soru sorucak birileri olursa cevaplamaya calısırım gördükçe..

slm arkadaşlar biliyosunuz ocak ayında silikon ameliyatı olmuştum ve aynı zaman da dış bacağım inceltilmişti fakat yinede az bir çıkıntı kalmıştı.düz ayakkabıda sorun yok fakat topuklu giyersem o çıkıntı belli oluyor.bu gün randevumu aldım haftaya cuma günü o çıkıntıyı da aldırcam.tek sıkıntım varis çorabı resmen kabus gibi ama madem ki bu yola baş vurduk katlancaz artık:))

Bende soracaktim son durumu ne diye insallah en iyisi olsun anneside epey dert etmisti umarim rahattir artik :)

aynen cok iyi annem su an ben de iyiyim annem de ..her anne cocuguna düşkündür tabii ama benim annem biraz biraz fazla oldugu için benden daha stresliydi aylardır zaten ben daha narkozluyken annem nasıl diye sormusum su an allaha cok sükür ikimiz de cok iyiyiz:)

canım geçmiş olsun senin silikon baya büyükmüş benim ki 110 cc. benimde ameliyatım kolay oldu.çok ağrım olmadı.ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın.silikonda değişiklik pat diye olmuyor yani biraz sabır lazım varis çorabını çıkardıktan sonra her gün bacağının daha da güzelleştiğini görceksin.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…