slm canım sen silikon yaptırabilirsin.benim bacaklarımda kalın olmasına rağmen ben silikon istedim doktorumda zaten silikon önerdi.önce dış bacağımı inceltti sonra silikon taktı ölçü yine aynı oldu.yani silikondan önce diyelim bacak kalınlığı 37cm ameliyattan sonrada 37 cm oluyo.benim dış bacakta biraz çıkıntı kaldı onuda pazartesi aldırcam.asıl randevu cumadı ama p.tesiye ertelendi.
evet canım görünüyor fotoğrafın..ne yapman gerektiği konusunda bişi söyleyemicem
çünkü yaptıran arkadaşlar bilgi verse daha iyi olur sanırım ama dedğin doğru silikon sana gitmez galiba
çünkü bi kaç arkadaş doktorun kalın bacaklara silikonu önermediğini söylemişti.
kemik düzeltmeye gelince ilizarov yöntemini biliyorum bi ara baya düşünmüştüm bunu yapan doktora gidip muayene olmayı
ama benmki hep düşüncede kalıyo malesef çünkü hiçbi destekçim yok
kemik düzeltme için ilizarov dışındaki yöntemler nedir çok merak ettim bilgi verirsen sevinirim
slm canım sen silikon yaptırabilirsin.benim bacaklarımda kalın olmasına rağmen ben silikon istedim doktorumda zaten silikon önerdi.önce dış bacağımı inceltti sonra silikon taktı ölçü yine aynı oldu.yani silikondan önce diyelim bacak kalınlığı 37cm ameliyattan sonrada 37 cm oluyo.benim dış bacakta biraz çıkıntı kaldı onuda pazartesi aldırcam.asıl randevu cumadı ama p.tesiye ertelendi.
Samimi, fotoğraf yükleyebilirmisin, biraz bilgi verirmisin hangi doktor? operasyon ne kadar sürdü vs. Teşekkürler.
Hasan Fındık'a bacak estetiği yaptıran kimler var?
slm arkadaşlar yazılanları okuyorum merakla resimleri arıyorum ama resim göremiyorum.birkaç resim paylaşırsanz sevinirim bu konuda çok meraklıyım aynı konudan muzdarip oldugum için
canım ben foto yüklemiyorum çünkü daha öncede dediğim gibi eşim izin vermiyor.ameliyatım 2.5 saat sürdü. ben ameliyatı izmirde oldum dr ismini özelden yazarım sana.1 gece hastanede kaldım.normalde silikon olan arkadaşların ağrıları oldu ama bende yok denecek kadar az ağrı oldu.17.gün aksamadan yürüyebildim.aklıma gelenler bu kadar başka merak ettiğin varsa yazabilirsin.seve seve cevaplarımSamimi, fotoğraf yükleyebilirmisin, biraz bilgi verirmisin hangi doktor? operasyon ne kadar sürdü vs. Teşekkürler.
teşekkür ederim. doğruyu söylemek gerekirse silikon değil de ya kemik düzeltme ya da yağ enjekte edilmesini düşünüyorum. hala kararsızım. bana sanki bacağımın inceltilmesi zor gibi geliyor. o kalınlık yağdan değil de kastan diye düşünüyorum.
arkadaşlar 1 saat sonra resimlerimi kaldırıcam.
acemicadı ben daha önce kimlerin kime ameliyat oldugunun listesini yapmıştım senin için,o listeden yola çıkarak kimler Hasan Fındık'a ameliyat olmuş belki bulabilirsin yani benim yazdıklarımı ele ,o listeye yazmayı unuttuğum patella ve katree'de varmış onlarda benim doktoruma silikon yaptırdılar sanırım 1 seneye yakın olmuş.
samimi tesekkürler mesajın için ,eski haliyle mukayese edince ne düşündün.
canım ben foto yüklemiyorum çünkü daha öncede dediğim gibi eşim izin vermiyor.ameliyatım 2.5 saat sürdü. ben ameliyatı izmirde oldum dr ismini özelden yazarım sana.1 gece hastanede kaldım.normalde silikon olan arkadaşların ağrıları oldu ama bende yok denecek kadar az ağrı oldu.17.gün aksamadan yürüyebildim.aklıma gelenler bu kadar başka merak ettiğin varsa yazabilirsin.seve seve cevaplarım
canım nasıl kendini mutlu hissetceksen öyle yap.zaten gideceğin dr bu konuda sana öneride bulunur.ama şuna emin ol benim dış çıkıntım inceldiyse seninde incelir:)
Arkadaşlar,resimlerimi tekbenmiyim kaldırmamı istemedi şimdi eve gidiyormuş akşam kaldırmaya karar verdim..
Canım ya gördüm resimlerini.ama ancak yazabiliyorum.bu arada benim için beklettiğin için çok teşekkür ederim
çoook güzel olmuş bacakların.buluşmamıza rağmen bacaklarını görememiştim.eskisi gerçekten de kalınmış.muhteşem bir sonuç çıkmış valla.güle güle kullan ömrün boyunca.ben de birazdan cepten bilgisayara ordan da buraya foto yükleyeceğim kısmetse.31 temmuzda ameliyat olmuştum neredeyse 1 ay dolacak.bakalım şişleri gidince ne olmuş?yükledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum...