Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Samimi, fotoğraf yükleyebilirmisin, biraz bilgi verirmisin hangi doktor? operasyon ne kadar sürdü vs. Teşekkürler.

arkadaşlar normalde buraya resim koymak istemiyorum çünkü sayfa sayfa görülmesi beni çok rahatsız ediyor ama burada ki arkadaşlara destek olmak için bugün 1 saatliğine eski ve yeni resimlerimi paylaşacağım.

teşekkürler. evet, silikon olmayacak. bacak yanlarından yağ alınıp iç kısma verilmesi gerekiyor, ama bacağımdan yağ çıkar mı emin değilim. kenarlar kas da olabilir. bilemiyorum. illizararov dışındaki yöntem tek bir ameliyat ile düzeltilmesi. içeriğini ben de tam olarak bilmiyorum. prof.dr.metin küçükkaya'nın bir röportajını okumuştum. artık illizarovu tercih etmiyoruz, bir ameliyatla düzeltiyoruz, bacaktaki eğrilik gidince kişinin boyu da 2-3 cm uzuyor, diyordu. ama daha başka bir bilgi edinemedim.

teşekkür ederim. doğruyu söylemek gerekirse silikon değil de ya kemik düzeltme ya da yağ enjekte edilmesini düşünüyorum. hala kararsızım. bana sanki bacağımın inceltilmesi zor gibi geliyor. o kalınlık yağdan değil de kastan diye düşünüyorum.

slm arkadaşlar yazılanları okuyorum merakla resimleri arıyorum ama resim göremiyorum.birkaç resim paylaşırsanz sevinirim bu konuda çok meraklıyım aynı konudan muzdarip oldugum için

Samimi, fotoğraf yükleyebilirmisin, biraz bilgi verirmisin hangi doktor? operasyon ne kadar sürdü vs. Teşekkürler.

Hasan Fındık'a bacak estetiği yaptıran kimler var?

arkadaşlar 1 saat sonra resimlerimi kaldırıcam.
acemicadı ben daha önce kimlerin kime ameliyat oldugunun listesini yapmıştım senin için,o listeden yola çıkarak kimler Hasan Fındık'a ameliyat olmuş belki bulabilirsin yani benim yazdıklarımı ele ,o listeye yazmayı unuttuğum patella ve katree'de varmış onlarda benim doktoruma silikon yaptırdılar sanırım 1 seneye yakın olmuş.

slm arkadaşlar yazılanları okuyorum merakla resimleri arıyorum ama resim göremiyorum.birkaç resim paylaşırsanz sevinirim bu konuda çok meraklıyım aynı konudan muzdarip oldugum için

merhaba canım,adımın üzerine tıklarsan resimlerimi görebilirsin,arkadaş olarak ekledim seni.Diğer yazdığım geçmişimi okumak içinde adıma tıklayıp yazdığım cevaplar bölümüne tekrara tıkla :))

canım ben foto yüklemiyorum çünkü daha öncede dediğim gibi eşim izin vermiyor.ameliyatım 2.5 saat sürdü. ben ameliyatı izmirde oldum dr ismini özelden yazarım sana.1 gece hastanede kaldım.normalde silikon olan arkadaşların ağrıları oldu ama bende yok denecek kadar az ağrı oldu.17.gün aksamadan yürüyebildim.aklıma gelenler bu kadar başka merak ettiğin varsa yazabilirsin.seve seve cevaplarım

canım nasıl kendini mutlu hissetceksen öyle yap.zaten gideceğin dr bu konuda sana öneride bulunur.ama şuna emin ol benim dış çıkıntım inceldiyse seninde incelir:)

Hasan Fındık'a bacak estetiği yaptıran kimler var?

Acemicadı, ben hasan fındık'a muayeneye gittim, Sen görüştünmü kendisi ile..

benim kafama takıla dış tarafın yağının alınamaması ihtimaliydi. palmadoro'nun da anladığım kadarıyla dış yanların yağı alınmış. çok güzel olmuş. o durumdayım ki kemik düzeltme ameliyatına bile razıydım, ama bu olursa çok daha kolay ve iyi olur. dış yanlardan yağ alınıp iç tarafa transfer edebilirler umarım.

Arkadaşlar,resimlerimi tekbenmiyim kaldırmamı istemedi şimdi eve gidiyormuş akşam kaldırmaya karar verdim..

Canım ya gördüm resimlerini.ama ancak yazabiliyorum.bu arada benim için beklettiğin için çok teşekkür ederim
çoook güzel olmuş bacakların.buluşmamıza rağmen bacaklarını görememiştim.eskisi gerçekten de kalınmış.muhteşem bir sonuç çıkmış valla.güle güle kullan ömrün boyunca.ben de birazdan cepten bilgisayara ordan da buraya foto yükleyeceğim kısmetse.31 temmuzda ameliyat olmuştum neredeyse 1 ay dolacak.bakalım şişleri gidince ne olmuş?yükledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
resim ekledim az önce.ben artık şeklinden memnunum.kesi izlerim ve morluklar nedeniyle bu yaz böyle geçti ama gelecek yazı affetmeyeceğim o yazın hayaliyle de pazartesi iş başı yapacağım.
Allahım herkese bu memnuniyeti yaşatsın,daha güzelleri ameliyat için sırada bekleyen arkadaşların olsun inşallah.bacaklarımı beğenmeseniz de mutluluğuma maşallah deyin kızlar

Kizlar bulusmaya etek giyip gitmedinizmi ben olsam catlardim gorusmeye gelebilmis olsaydim :) canli ornek gormek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…