Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım geçmiş olsun senin silikon baya büyükmüş benim ki 110 cc. benimde ameliyatım kolay oldu.çok ağrım olmadı.ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın.silikonda değişiklik pat diye olmuyor yani biraz sabır lazım varis çorabını çıkardıktan sonra her gün bacağının daha da güzelleştiğini görceksin.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin:)

teşekkür ederim:) benm de ameliyatım düşündügümden cok kolaydı ama benim bacaklarım cok ince ve uzundu o yüzden uzun silikon kullanmıs doktorum su an daha coraptan seklini anlayamıorum eskisine göre farklı tabii ama sadece bişi sorucam benim yanlarım yoktu ama sanki su an sis gibi yanlarım acaba silikon mu baskılıo kafama takılan tek sey bu ??

aynen cok iyi annem su an ben de iyiyim annem de ..her anne cocuguna düşkündür tabii ama benim annem biraz biraz fazla oldugu için benden daha stresliydi aylardır zaten ben daha narkozluyken annem nasıl diye sormusum su an allaha cok sükür ikimiz de cok iyiyiz:)

Cok sevindim :) cok gecmis olsun

palmadora, tekbenmiyim, blomma, ellam ve sayamadığım tüm diğer yağ enj. olan arkadaşlarım! rica etsem beni aydınlatabilirmisiniz bu operasyonu olacağınız zaman kaç kiloydunuz ve kilonuza göre kaç cc yağ çıktı sizden?ben şuan kiloyu taktım kafaya.gerçi daha zaman var ama ben başka bişey düşünmediğimden psikolojik olarak galiba sürekli yemeye başladım şimdiden.hatta 1 kilo fln aldım galiba pantalonlar hemen sıkmaya başladı:) bnm boy 1.57 kilo en son 51 di.ya aslında kilom şuan ideal.kesinlikle bunun üstüne çıkmayı istemezdim ama mecburum işte.yinede en fazla 54e fln çıkarım taş çatlasın 55 kilo ama daha fazlasını düşünemiyorum kendimde:KK43: sizce yetermi kızlar o civarda kiloya bana yetecek kadar yağ?şimdide sürekli bunu düşünür oldum.

Canim merhaba, ilkini tam 1 sene önce yaptırdım ama o zaman da 52 kiloydum.boyum ise 1.64. Bu yeni yag enjeksiyonundan önce de 52-53 arası bir seydim.ilkinin cc sini hatırlamıyorum ama bu sefer toplam 180 cc yag koyduğunu öğrendim.zayif oldugum icin bulabildiği her yerimden almış,kalça hariç.boyuna gore dedigin kiloya gelirsen rahat yag çıkar diyorum ben. ama yine de keske doktoruna sorsaydın ya da şimdilerde sorsan da ona gore kilo alsan daha sağlam olmaz mı?cok kilon da olsa belli bir ölçüde yag alıyorlar her yeri kurtmuyorlar yani.bu sefer de yağlarım kaldı ben bunlari napacagim diye dertlenme.ha ama benim gibi çabuk kilo veren bir yapın varsa takma kafana canim benim :) bacaklarımız düzgün olsun digeri sporla diyetle bir sekilde yola gelir nasilsa

Son düzenleme:
palmadora, tekbenmiyim, blomma, ellam ve sayamadığım tüm diğer yağ enj. olan arkadaşlarım! rica etsem beni aydınlatabilirmisiniz bu operasyonu olacağınız zaman kaç kiloydunuz ve kilonuza göre kaç cc yağ çıktı sizden?ben şuan kiloyu taktım kafaya.gerçi daha zaman var ama ben başka bişey düşünmediğimden psikolojik olarak galiba sürekli yemeye başladım şimdiden.hatta 1 kilo fln aldım galiba pantalonlar hemen sıkmaya başladı:) bnm boy 1.57 kilo en son 51 di.ya aslında kilom şuan ideal.kesinlikle bunun üstüne çıkmayı istemezdim ama mecburum işte.yinede en fazla 54e fln çıkarım taş çatlasın 55 kilo ama daha fazlasını düşünemiyorum kendimde:KK43: sizce yetermi kızlar o civarda kiloya bana yetecek kadar yağ?şimdide sürekli bunu düşünür oldum.

Canim merhaba, ilkini tam 1 sene önce yaptırdım ama o zaman da 52 kiloydum.boyum ise 1.64. Bu yeni yag enjeksiyonundan önce de 52-53 arası bir seydim.ilkinin cc sini hatırlamıyorum ama bu sefer toplam 180 cc yag koyduğunu öğrendim.zayif oldugum icin bulabildiği her yerimden almış,kalça hariç.boyuna gore dedigin kiloya gelirsen rahat yag çıkar diyorum ben ama yine de keske doktoruna sorsaydın ya da şimdilerde sorsan da ona gore kilo alsan daha sağlam olmaz mı?cok kilon da olsa belli bir ölçüde yag alıyorlar her yeri kurtmuyorlar yani.bu sefer de yağlarım kaldı ben bunlari napacagim diye dertlenme.ha ama benim gibi çabuk kilo veren bir yapın varsa takma kafana canim benim :) bacaklarımız düzgün olsun digeri sporla diyetle bir sekilde yola gelir nasilsa

teşekkür ederim:) benm de ameliyatım düşündügümden cok kolaydı ama benim bacaklarım cok ince ve uzundu o yüzden uzun silikon kullanmıs doktorum su an daha coraptan seklini anlayamıorum eskisine göre farklı tabii ama sadece bişi sorucam benim yanlarım yoktu ama sanki su an sis gibi yanlarım acaba silikon mu baskılıo kafama takılan tek sey bu ??

şişlik olması çok normal şuan bacağının hertarafında şişlik var birde varis çorabı malum sıkıyor.yani kafaya takcak bişey yok.asıl şekil çorap çıktıktan sonra oturmaya başlıcak.her gün şeklin değiştiğini ve güzelleştiğini görceksin bu müthiş bir duygu.birde ara ara kendini zorlamadan yürü evin içinde.silikon ameliyatlarında yürüyüş(kendini yormadan ve doktorun tavsiye ettiği kadar)çok önemli

Ben operasyondan once 53 kg dum.hic yagim yok bel kismimda ,hatta 3kez vazgectim ve doktora ugradim soylemeye her seferinde bana bacak kismindan alicaz yaglari cok guzel olacak dedi ve inanilmaz yag cikti sadece alt bacagimdan.silikon hic onermedi kalin bacakliyim diye.bileklerime hic yag konmadi cunku kalindi hatta aldi dis yanlardan.
CAKOMMM sen nasilsin mutlumusun?

Ben operasyondan once 53 kg dum.hic yagim yok bel kismimda ,hatta 3kez vazgectim ve doktora ugradim soylemeye her seferinde bana bacak kismindan alicaz yaglari cok guzel olacak dedi ve inanilmaz yag cikti sadece alt bacagimdan.silikon hic onermedi kalin bacakliyim diye.bileklerime hic yag konmadi cunku kalindi hatta aldi dis yanlardan.
CAKOMMM sen nasilsin mutlumusun?

al benden de o kadar.alt bacaktan baya yağ çıktı:)azcık ta kaldı cuma günü o kalan yağ da alıncak:))

merhaba ben carsamba günü silikon + yag enjektesi ameliyatı oldum ameliyatım 4 saat sürdü toplamda bacagıma da 180 cclik silikon kondu gbegimden ve diz içlerimden yag alınıp bileklerime kondu ama bileklerim yine de ince cnkü ondan önce cok cok önceydi doktorum da öle oldugunu cok az yag cıktıgını ve bileklerimin de cook ince oldugunu anca bu kadar yag koyabılgını soyledi..ameliyat sorası cok bi zorluk cekmedim ben agrım falan cok olmadı 3 saat sonra falan tuvalete gidebildim hemsire yardımıyla ama bu tabi benmle alakalı bi durum benm agrı esigimn yüksek olmasıyla yoksa tabiiki de kolay bi ameliyat degil ozellıkle karar asaması.ertesi gün hastaneden cıktım evimde yatıorum su an aklımda bikaç soru var doktoruma sordum cvplamasını bekliorum maille ve haftaya da kontrolum var..biran önce ayaga kalkmak istiorum cünkü cok sıkıldım yatmaktan internete cok fazla giremiorum cünkü kendi bilgisayarım bozuk ama soru sorucak birileri olursa cevaplamaya calısırım gördükçe..

Canim cok gecmis olsun, umarim bacaklarin bekledigindende guzel olur:)

Canim bende senin gibi düsünüp bu operasyon icin kilo almistim normalde 57 benim ideal kilom ama ben operasyona nerdeyse 60 kilo ile girdim doktor bey 240 cc yag almis ama operasyondan sonra keske biraz daha alsaydiniz dedim oda bana daha fazla alirsam risk olurdu demisti (cökme falan gibi) ben simdi 58 kiloyum, ben kafaya birsey takinca bile kilo verebilen bir insanim, yani abarti kilo almana gerek yok normal kilondan bir iki kilo fazlasi yeter, mesela tekbenmiyim cok ince bir bayan ama ondan 180 cc yag cikarmis doktor bey, yagi farkli bölgelerden aliyor bir yerden degil ...

tekbenmiyim-palmadora,blomma teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.bende dediğim gibi 54-55 civarı olmayı düşünüyorum o zamanlarda en fazla.ne kadar çıkarsa artık çok dert etmicem çünkü bnm kilo alma olayı yaza kadar sürecek.tek operasyonun yetmeyeceğini dr. en başından söyledi ztn ki o bende silikon yapmayı istiyodu.ama işte bacaklarım kalın diye silikonla daha da kalın olacağını da baştan söyledi.açıkcası ben çok kalın bacakta istemiyorum:KK43: bnm dış yanlardan da alıcakmış biraz bileklerime koyacakmış.inşaallah Allah nasip ederse yarıyıl tatilinde ilkini olabilsem yaz tatilinin hemen başlangıcındada yani temmuz başı 2. yağ enjeksiyonunu olucam.oyüzden kilo almaya hep devam bende bu sene.

cakostyle çok geçmiş olsun.bacaklarından çok memnun bir şekilde eski sağlığına en kısa zamanda döner ve mutlu mesut yaşarsın bundan sonra inşaallah:)

slm kızlar internetim yoktu ne zamandır giremiyordum eskiler dönmüş okudum sayfaları
hepsi iyi durumdalar çok sevindim mutlusunuz hepiniz hep böyle kalırsınız inşallah
darısı benm gibi yaptırmayı düşünenlerin başına..resimde yüklemisiniz ama ben yetişemedim kaldırmışsınız galiba
çünkü göremedim ama çok merak ediyorum...

güvendiğim tek doktor 15.000 TL rakamını verdi bacak silikonu için....

çok pahalı... ve çok mutsuzum...

selam acemicadi; bu güvendiğin tek doktor kim? çok para istemiş;Serdar eren mi? genelde fiyatları bu doktorun çok yüksek...hakkında hayırlısı olsun karşılıklı görüştüğünde belki indirim yapar.

merhaba ben carsamba günü silikon + yag enjektesi ameliyatı oldum ameliyatım 4 saat sürdü toplamda bacagıma da 180 cclik silikon kondu gbegimden ve diz içlerimden yag alınıp bileklerime kondu ama bileklerim yine de ince cnkü ondan önce cok cok önceydi doktorum da öle oldugunu cok az yag cıktıgını ve bileklerimin de cook ince oldugunu anca bu kadar yag koyabılgını soyledi..ameliyat sorası cok bi zorluk cekmedim ben agrım falan cok olmadı 3 saat sonra falan tuvalete gidebildim hemsire yardımıyla ama bu tabi benmle alakalı bi durum benm agrı esigimn yüksek olmasıyla yoksa tabiiki de kolay bi ameliyat degil ozellıkle karar asaması.ertesi gün hastaneden cıktım evimde yatıorum su an aklımda bikaç soru var doktoruma sordum cvplamasını bekliorum maille ve haftaya da kontrolum var..biran önce ayaga kalkmak istiorum cünkü cok sıkıldım yatmaktan internete cok fazla giremiorum cünkü kendi bilgisayarım bozuk ama soru sorucak birileri olursa cevaplamaya calısırım gördükçe..

Neden bu kadar uzun sürdü?

Merhaba semizotu,bacaklarin sporla harika olmustu daha ne yaptirican zaten cok guzeller.

çok teşekkürler palmadora ama sporu bırakıp azcıkta zayıflarsam yine aynı olcak
zaten ben sadece düşünmekle kalıyorum malesef çünkü hiçbi destekçim yok
tek başına cesarette edemem asla yaptırmaya

$IMG_0755.JPG

Arkadaşlar umarım fotoğraf yüklemeyi becerebilmişimdir. Benim de bacaklarım düzgün değil. Daha önce de bu konuda tekbenmiyim nickli arkadaşımız bana bilgi vermişti. O zaman da fotoğraf yükleyeceğim demiştim. Ben silikon yaptıramam, çünkü gördüğünüz gibi zaten bacaklarım kalın. Yan taraflar özellikle çok kalın. İç kısım boş. Kilolu olmadığımdan yağ aldırma imkanım da yok. Bu arada kemik düzeltme ameliyatını araştırıyorum. Hatta başlık açtım. İllizarov haricinde de yöntemler varmış. Sizler ne önerirsiniz.

Eki Görüntüle 498076

Arkadaşlar umarım fotoğraf yüklemeyi becerebilmişimdir. Benim de bacaklarım düzgün değil. Daha önce de bu konuda tekbenmiyim nickli arkadaşımız bana bilgi vermişti. O zaman da fotoğraf yükleyeceğim demiştim. Ben silikon yaptıramam, çünkü gördüğünüz gibi zaten bacaklarım kalın. Yan taraflar özellikle çok kalın. İç kısım boş. Kilolu olmadığımdan yağ aldırma imkanım da yok. Bu arada kemik düzeltme ameliyatını araştırıyorum. Hatta başlık açtım. İllizarov haricinde de yöntemler varmış. Sizler ne önerirsiniz.

evet canım görünüyor fotoğrafın..ne yapman gerektiği konusunda bişi söyleyemicem
çünkü yaptıran arkadaşlar bilgi verse daha iyi olur sanırım ama dedğin doğru silikon sana gitmez galiba
çünkü bi kaç arkadaş doktorun kalın bacaklara silikonu önermediğini söylemişti.
kemik düzeltmeye gelince ilizarov yöntemini biliyorum bi ara baya düşünmüştüm bunu yapan doktora gidip muayene olmayı
ama benmki hep düşüncede kalıyo malesef çünkü hiçbi destekçim yok:KK43:
kemik düzeltme için ilizarov dışındaki yöntemler nedir çok merak ettim bilgi verirsen sevinirim

Eki Görüntüle 498076

slm canım sen silikon yaptırabilirsin.benim bacaklarımda kalın olmasına rağmen ben silikon istedim doktorumda zaten silikon önerdi.önce dış bacağımı inceltti sonra silikon taktı ölçü yine aynı oldu.yani silikondan önce diyelim bacak kalınlığı 37cm ameliyattan sonrada 37 cm oluyo.benim dış bacakta biraz çıkıntı kaldı onuda pazartesi aldırcam.asıl randevu cumadı ama p.tesiye ertelendi.

X