KATRE canım gayet güzel görünüyor hep mutlu kal inşlh...
BLOMMA seninkilerde çok hoş olmus bencede giyebilirsin istedigini, senin doktorun kimdi ne kadara yaptırdın özelden yazabilirmisin bana
Kizlar albüme resim ekledim, isim coktu ama söz verdim diye firsat yarattim, valla ben yarin siyah corapla elbise giyip seytanin bacagini kiracagim, begenmiyen bakmasin yani :)
KATRE canım gayet güzel görünüyor hep mutlu kal inşlh...
BLOMMA seninkilerde çok hoş olmus bencede giyebilirsin istedigini, senin doktorun kimdi ne kadara yaptırdın özelden yazabilirmisin bana
Woow diyorum, aciklamaya gerek yok:):)
çok teşekkürler canım :) baya bi eğriydi ama çok şükür ben bu kadar bile beklemiyordum inan..
Canım...heyecandan sanırım anlatamadım... :))
''Bukadar bile!'' şakamı bu? muhteşem diyorum...ve sanki öncedende mi muhteşemdi acaba diye düşündüm açıkçası.
.
BLOMMA resmin altına yorum yaptım ama buraya da yazmak istiyorum.bacaklarin cok ama cok güzel olmuş canim benim.artik hiç düşünme istedigin herseyi giyebilirsin.sanki doğuştan boyleymis gibi doğal duruyor gercekten.en son hastanede gorustugumuzdeki konuşmalarımızı hatırlıyorum da boyle mutlu olman beni de cok mutlu ediyor..
blomma bacakların çok güzel olmuş gerçekten :d benim bacaklarımda seninkine benziyor gibi.ondan dolayı daha bi çok sevindindiminşşş yağların hiç erimez ve hep böyle kalırlar
herkesin bayramını şimdiden kutlarımmmiyi bayramlar....
Canim cok tesekkür ederim, evet Allaha sükür mutluyum bundan bir ay öncesini hatirlayinca gercekten icim bir tuhaf oluyor, inan hergün sükrediyorum, dogal duruyor demen beni gercekten mutlu etti umarim bir kez daha bulusuruz Istanbul da ve o sefer bu bizi üzen ama ayni zamanda bu arkadasligi doguran bu dertten kurtulusumuzu kutlayalim, insallah hep böyle kalir bacaklarimda hevesim kursagimda kalmaz :)
cok ama cok tesekkür ederim canim, insallah sende diledigine kavusursun en kisa zamanda ama dilerimki asla benimki kadar güc olmasin:)
blomma çok çok geçmiş olsun.. nihaywt mutluluğa eriştin. Allahtan kendim için de aynı sonucu diliyorum. ben de senin gibi silikonları çıkartırmayı düşünüyorum, yağ ile olacak mı da bir fikrim yok ,konuşacağım daha. sana bir soru. silikonları çıkarttıktan sonra yağ enj olunca kaç günde iyileşebldin cnm.?? 1 haftada normal yürümeye başladın mı?
Canim ilk ayaga kalkinca bile sasirdim bu sefer cünkü ilk yag enjeksiyonumdan bile kolay yürüdüm, sadece belimden yag alinan yerler biraz agriyordu, dördüncü gün doktora kontrole giderken yürümemden hic bir sey anlasilmiyorduki doktorun asistani sasirdi, hic aksamiyorsunuz diye ama bu tabiki tam iyilestim demek degildi bir hafta sonra isin rahatsa gidilebilirsin ama ben bu sefer yaglarim tutunsun diye ekstra dikkat ettim, umarim seninde hersey gönlünce olur :)
Buraya geldiginde mutlaka haberim olsun,kutlama yapacağız elbet.erime diye bir şey olmayacak,hiç düşünme.ben sadece morluklarimin geçmesini bekliyorum.sekli hiç değişmeyecek artik.ben de yakın zamanda resim yukleyebilmeyi istiyorum ama telefondan yüklenir mi bilmem....bu arada eteğini giydin mi?
Blomma,internetim cok kisitli resim acamiyorum meraktan catliycam(