Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BlOmma resminin altina yorum yaptim ama burayada yazmak istiyorum.tekrarliyorummmm. Harika gorunuyorlarrr.siyah corapla benimkine benzemis bacaklarin solemesi ayip.:))

Son düzenleme:
acemicadi kullanıcısından alıntı
görüşmek için istanbul'da doktor ismine ihtiyacım var.
Merhaba,ismini yazacagim kisileri takip edersen biraz fikrin olur.hatirlayabildigim kadariyla yazicam hatam olursa lutfen duzeltin.bu arkadaslarin ismine tiklarsan yazdigim cevaplar bolumunden gecmislerine ulasirsin.sayfalarca okumanada gerek kalmaz.

Benim doktoruma ameliyat olanlar:
Amanbee,arzux,serpil1983,kafayiyemisdusler,tekbenm iyim,blomma,sevcan,keske,novenbergirl,ellam,Meeko, guzelderya,Purplecity,Turi,Ben ve yakinim aklima gelen bunlar.

Bizim dr a olacak Siradakiler..ssoil,muem,cakocityl,saddy

İzmir de samimi ,ruya ve kaas

Ankara da kralkaya,ipekce,fikirdelisi ,azelim,hatirimdakiler yanlis degildir sanirim sonra yine eklerim hatirlayinca.Cunku bazilari isimlerini degisti:))

Selam,ne kadar sessiz burası yine.umarim herkes iyidir.
kendi durumumla ilgili bir şeyler söyleyeyim bari ben de :) gelecek sali son ameliyatımın ustunden 1 ay gecmis olacak.yag alınan yerlerim artik daha az ağrıyor ve uyusuk hissetme duygusu da biraz da olsa azaldı.belimin sol yani hala favori yerim agri konusunda :) bacağımın iç taraflarindaki morluk da azaldı.yalniz enteresan bir renk değiştirme yolu izledi.yani bir yer önce morarir sonra yavaşça yeşile çalar ve geçmeye yakın sararir ya, ben de ise önce sapsariydi hatta ameliyatta sürülen solusyon sandim,lifle çıkarmaya çalışmıştım ilk banyoda.sonra turuncuya çaldı.bir kaç gün önce mor yeşil arası bir renge büründü :) ama sonuc olarak hersey daha iyi.sekli muhteşem olmasa da beni mutlu etmeye yeter görünüyor.bu sene bilindiği anlamda tatil yapamadım yine ama kısmetse seneye yaparım artik.yeter ki hep boyle kalsın...bu arada 15 Ağustos ta ilk yag enjeksiyonunun 1 senesi doldu fakat sonrasında silikon koydurttugum icin etkilerinden bahsedemiyorum.yine de su anki bacak seklimin düzgün olmasında ilkinin ve silikon çıkarılsa da onun sağladığı hacmin de etkileri mutlaka var...

Selam,ne kadar sessiz burası yine.umarim herkes iyidir.
kendi durumumla ilgili bir şeyler söyleyeyim bari ben de :) gelecek sali son ameliyatımın ustunden 1 ay gecmis olacak.yag alınan yerlerim artik daha az ağrıyor ve uyusuk hissetme duygusu da biraz da olsa azaldı.belimin sol yani hala favori yerim agri konusunda :) bacağımın iç taraflarindaki morluk da azaldı.yalniz enteresan bir renk değiştirme yolu izledi.yani bir yer önce morarir sonra yavaşça yeşile çalar ve geçmeye yakın sararir ya, ben de ise önce sapsariydi hatta ameliyatta sürülen solusyon sandim,lifle çıkarmaya çalışmıştım ilk banyoda.sonra turuncuya çaldı.bir kaç gün önce mor yeşil arası bir renge büründü :) ama sonuc olarak hersey daha iyi.sekli muhteşem olmasa da beni mutlu etmeye yeter görünüyor.bu sene bilindiği anlamda tatil yapamadım yine ama kısmetse seneye yaparım artik.yeter ki hep boyle kalsın...bu arada 15 Ağustos ta ilk yag enjeksiyonunun 1 senesi doldu fakat sonrasında silikon koydurttugum icin etkilerinden bahsedemiyorum.yine de su anki bacak seklimin düzgün olmasında ilkinin ve silikon çıkarılsa da onun sağladığı hacmin de etkileri mutlaka var...

Çok geçmiş olursun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.. Cesaretinize hayran kaldım... Ben çok korkuyorum...

Canim adimin uzerine tiklayip yazdigim cevaplar bolumune de tiklarsan ileti gecmisimi gorursun ama sana yardimci olmak icin yazdigim listeyi simdi buraya tekrar kopyalayacagim.

İlgine çok teşekkürederim. Önceki yazılarına baktım.Resimleri çokj merak ediyorum onun için biraz yazmam gerek :)))

canlarım,avtarımı tekrar değiştirdim çünküüüü hayatıma ilk kez yaz gerçekten geldi ,bu yaz ilk kez elbise giyerek başladım ve öyle devam edicem inşallah...Allahım sağlık ve mutluluğumuzu devam ettirsin hepimizin...Allah hepinize nasip etsin inanın çok içten temenni ediyorum. Resimdeki palmiye benim adımı temsil ediyor yani PALMADORO altın palmiye demek.işte bende o palmiye gibi yeşerdim artık ve hiç doyamadığım denize ,hiçbir zaman rahat oturamadığım şezlonglara sevinçle bakıyorum.Herşeye sizlerin desteğiniz sayesinde kavuştum,ve tekrar ediyorum ilk önce Allahıma sonra eşime ve deeee doktoruma hep dua ediyorum...darısı hala karar veremeyenlere.

İnşallah bende bir gün bunları söyleyebilirim..

acemicadi kullanıcısından alıntı
görüşmek için istanbul'da doktor ismine ihtiyacım var.
Merhaba,ismini yazacagim kisileri takip edersen biraz fikrin olur.hatirlayabildigim kadariyla yazicam hatam olursa lutfen duzeltin.bu arkadaslarin ismine tiklarsan yazdigim cevaplar bolumunden gecmislerine ulasirsin.sayfalarca okumanada gerek kalmaz.

Benim doktoruma ameliyat olanlar:
Amanbee,arzux,serpil1983,kafayiyemisdusler,tekbenm iyim,blomma,sevcan,keske,novenbergirl,ellam,Meeko, guzelderya,Purplecity,Turi,Ben ve yakinim aklima gelen bunlar.

Bizim dr a olacak Siradakiler..ssoil,muem,cakocityl,saddy

İzmir de samimi ,ruya ve kaas

Ankara da kralkaya,ipekce,fikirdelisi ,azelim,hatirimdakiler yanlis degildir sanirim sonra yine eklerim hatirlayinca.Cunku bazilari isimlerini degisti:))

Teşekkürler palmadoro

kızlaaaarrrrrrr sırf bu başlıkla ilgili detayları görebilmek için üye oldum. benim acilen bu ameliyatı olmam gerekiyo ama yeni üye olduğum için hiç bi paylaşımı göremediğim gibi mesaj da atamıyorum bu konuda deneyimi olanlardan bu mesajımı okuyan varsa lütfen ses versin. lütfeeeennnn :KK43:

Agatha aynı durumdayız.... Neler yaptın bu süre içerisinde bir gelişme varmı?

blomma çok çok geçmiş olsun.. nihaywt mutluluğa eriştin. Allahtan kendim için de aynı sonucu diliyorum. ben de senin gibi silikonları çıkartırmayı düşünüyorum, yağ ile olacak mı da bir fikrim yok ,konuşacağım daha. sana bir soru. silikonları çıkarttıktan sonra yağ enj olunca kaç günde iyileşebldin cnm.?? 1 haftada normal yürümeye başladın mı?

Neden slikonları çıkarttırıyosunuz daha sağlıklı değilmi slikon?

BlOmma resminin altina yorum yaptim ama burayada yazmak istiyorum.tekrarliyorummmm. Harika gorunuyorlarrr.siyah corapla benimkine benzemis bacaklarin solemesi ayip.:))

Evet gercekten bende benzettim, sende siyah corapli bir resim eklemistin ve ben onu cok begenmistim ve hatta sana demistim doktora o resmi götürecegim diye ama unuttum, bu doktorun kendi magrifeti oldu biraz :))))

geckinkız ilk hali soldaki öncesi sagdaki sonrası ben parantez değildim,benim bacaklarım x bacak deformitesiydi.Aslında bu durum beni ortopediksel ve postural olarak da etkiliyordu.Yani dizlerimi sürekli arkaya atıyordum;ama ameliyattan sonra buda değişti.Benim için en mutlu edici şeylerden biri:)

Çok güzel görünüyor..

Merhaba herkese,
8 gün önce bende ameliyat oldum. Benden lazer lipoliz ile karnımdan, midemden, yanlarımdan, basenlerimden, diz içlerimden, sırtımdan, uyluk içinden 3,5 kg yağ alındı ve baldırlarıma enjekte edildi ( 2sine toplam 180 cc ) Benim bölgesel fazlalıklarım vardı onlardanda kurtulmak istedim. Operasyonu genel anestezi altında oldum. yaklaşık 2.5 saat sürdü. Uyandığımda korkunç bir titreme ve çok şiddetli gerginlik ağrısı vardı. Pikenin içine sıcak hava verdiler ve bir süre sonra odaya götürdüler. Bayağı bir sızıntım oldu ayrıca sonda takılmıştı. Bir kaç saat sonra yaklaşık 10 dakika uğraşma sonucu ayağa kalkabildim. Benim için işkenceydi. 20 dakika kadar yürüdüm sonra sondamı çıkarttırdım. Dr geldi kontrol etti. Ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotiğe başladılar. Gece uyuyamadığım için tekrar ağrı kesici iğne yapıldı ve sakinleştirici verdiler. İyiki almışım asla uyuyamazdım.Yatakta kendimi nerdeyse 1 mm bile hareket ettiremiyordum çok garip ve şiddetli kas ağrısı oluyordu hareket ederken. Ertesi gün tekrar dr kontrolünden sonra eşimle hastaneden çıktık. Gece zor uyudum ayaklarım korkunç şişmişti sırtım ve belim çok ağrıyordu. hergün bir yerimin ağrısı fazlaydı. Ben de bütün korse var ayrıca mideyi çevreleyen bir korse daha var ki nefes aldırmıyor. Şimdi çok daha iyiyim ilk 3 gün yardım olmadan kalkamıyordum. Dün kontrolüm vardı ilk defa korseyi çıkarıp duş aldım bandajları çıkarmak bayağı işkenceydi. Morluklarım var ama doktorun söylediğine göre çok değilmiş bel ve sırt bölgem şimdiden oldukça iyi. Mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntemle bacaklarıma dolgu yapıldı oyüzden bacağımda çok delik var ve doktor %70 i kalır dedi Ben daha dolgun olmasını isterdim ama doktor daha fazlası tutunamazdı dedi şu anda bacaklarımda ve diz bölgemde fazlalık hala var ama 1 ay içinde büyük bir kısmı eriyecek 3-4 ay da kesin sonuç ortaya çıkacakmış. Yazdıklarım operasyon olmamışları korkutmasın benim neredeyse her yerimden yağ alındı ve
sanırım gene iyi sayılırım...

Çok geçmiş olsun..

X