Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BlOmma resminin altina yorum yaptim ama burayada yazmak istiyorum.tekrarliyorummmm. Harika gorunuyorlarrr.siyah corapla benimkine benzemis bacaklarin solemesi ayip.:))

Son düzenleme:
acemicadi kullanıcısından alıntı
görüşmek için istanbul'da doktor ismine ihtiyacım var.
Merhaba,ismini yazacagim kisileri takip edersen biraz fikrin olur.hatirlayabildigim kadariyla yazicam hatam olursa lutfen duzeltin.bu arkadaslarin ismine tiklarsan yazdigim cevaplar bolumunden gecmislerine ulasirsin.sayfalarca okumanada gerek kalmaz.

Benim doktoruma ameliyat olanlar:
Amanbee,arzux,serpil1983,kafayiyemisdusler,tekbenm iyim,blomma,sevcan,keske,novenbergirl,ellam,Meeko, guzelderya,Purplecity,Turi,Ben ve yakinim aklima gelen bunlar.

Bizim dr a olacak Siradakiler..ssoil,muem,cakocityl,saddy

İzmir de samimi ,ruya ve kaas

Ankara da kralkaya,ipekce,fikirdelisi ,azelim,hatirimdakiler yanlis degildir sanirim sonra yine eklerim hatirlayinca.Cunku bazilari isimlerini degisti:))

Selam,ne kadar sessiz burası yine.umarim herkes iyidir.
kendi durumumla ilgili bir şeyler söyleyeyim bari ben de :) gelecek sali son ameliyatımın ustunden 1 ay gecmis olacak.yag alınan yerlerim artik daha az ağrıyor ve uyusuk hissetme duygusu da biraz da olsa azaldı.belimin sol yani hala favori yerim agri konusunda :) bacağımın iç taraflarindaki morluk da azaldı.yalniz enteresan bir renk değiştirme yolu izledi.yani bir yer önce morarir sonra yavaşça yeşile çalar ve geçmeye yakın sararir ya, ben de ise önce sapsariydi hatta ameliyatta sürülen solusyon sandim,lifle çıkarmaya çalışmıştım ilk banyoda.sonra turuncuya çaldı.bir kaç gün önce mor yeşil arası bir renge büründü :) ama sonuc olarak hersey daha iyi.sekli muhteşem olmasa da beni mutlu etmeye yeter görünüyor.bu sene bilindiği anlamda tatil yapamadım yine ama kısmetse seneye yaparım artik.yeter ki hep boyle kalsın...bu arada 15 Ağustos ta ilk yag enjeksiyonunun 1 senesi doldu fakat sonrasında silikon koydurttugum icin etkilerinden bahsedemiyorum.yine de su anki bacak seklimin düzgün olmasında ilkinin ve silikon çıkarılsa da onun sağladığı hacmin de etkileri mutlaka var...

Çok geçmiş olursun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.. Cesaretinize hayran kaldım... Ben çok korkuyorum...

Canim adimin uzerine tiklayip yazdigim cevaplar bolumune de tiklarsan ileti gecmisimi gorursun ama sana yardimci olmak icin yazdigim listeyi simdi buraya tekrar kopyalayacagim.

İlgine çok teşekkürederim. Önceki yazılarına baktım.Resimleri çokj merak ediyorum onun için biraz yazmam gerek :)))

İnşallah bende bir gün bunları söyleyebilirim..

Teşekkürler palmadoro

Agatha aynı durumdayız.... Neler yaptın bu süre içerisinde bir gelişme varmı?

Neden slikonları çıkarttırıyosunuz daha sağlıklı değilmi slikon?

BlOmma resminin altina yorum yaptim ama burayada yazmak istiyorum.tekrarliyorummmm. Harika gorunuyorlarrr.siyah corapla benimkine benzemis bacaklarin solemesi ayip.:))

Evet gercekten bende benzettim, sende siyah corapli bir resim eklemistin ve ben onu cok begenmistim ve hatta sana demistim doktora o resmi götürecegim diye ama unuttum, bu doktorun kendi magrifeti oldu biraz :))))

Çok güzel görünüyor..

Çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…