SERPIL1983 sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj kutun dolu eger burayi okursan lütfen son durumundan bahset seni merak ediyorum.
AZELIM sen nasilsin?
UKALAYCI sende yeni ameliyat olanlardandin kizlar arada bir son durumunuzu bildirin, merak ediyoruz....
blomma bende hıssızlık gıbı bı durum yok canım. sasırdım acıkcası. meme amelıyatında gecıcı hıssızlık oluyormus onu bılıyorum ama bu durum ne kadar surer onu bılmıyorum acıkcası
sen birtanesin twk ederim mutlu etdiyin ucun.bir sorum daha var.senin bacaginin arkasindaki iz dizin duz arkasindami yiksa ondan da asagimi?o kremi surduyunde izler yumwaliyormu?etek giyiniyormusun sen?wimdide izleri dusunmeye basladim.bacaklarimin formasi normal.yani eskisinden milyon dafa iyi))
merhaba arkadaşlar öncelikle yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. bu aralar düğün telaşım var pek bakamıyorum.. kendimden bahsedecek olursam mutluyum bacaklarımla tabi ki erime oldu ilk hali gibi değiller ama beni mutlu ediyor. kesinlikle önceki gibi değil daha iyi duruyor. bacak takıntım da yok oldu. istediğim şeyleri giyiyorum hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı öpüyorum
Canim bacak seklinin oturmasi iki ayi bulur, ben etek giymiyorum hemde hic, eskiden yani hic ameliyat olmadan önce dizalti giyerdim simdi ondanda oldum silikon baldirlarimi öyle kalin yaptiki aslinda cok ince olmayan bileklerim baldirlarin altinda incecik kaldi, izleri dert etme zamanla eskisi gbi belli olmaz sanirim ama bu konuda cok önceden yaptirmis arkadaslarimiz yazsa daha iyi olur cünkü benimde daha alti ay olacak ama ilk zamana göre iyiler.
blomma bir sorum daha var))silikonlar enli yani yasti gibi oluyor.o zamanla gecuyormu yani bacakda yumru
gibi oluyormu?ben yeni emeliyyat oldum yani wekili tam deyil zaman gecdikce duzgun formasini alicakmi?wimdi bana cok yasti geliyor bacagim.yani o gecicekmi biraz daha yigilacakmi silikonlar?
blomma bir sorum daha var))silikonlar enli yani yasti gibi oluyor.o zamanla gecuyormu yani bacakda yumru
gibi oluyormu?ben yeni emeliyyat oldum yani wekili tam deyil zaman gecdikce duzgun formasini alicakmi?wimdi bana cok yasti geliyor bacagim.yani o gecicekmi biraz daha yigilacakmi silikonlar?
Canim silikon biraz daha oturacak kaslarin arasinda kendine yer yapacak ben ilk yaptirdigimda bacagima icten bakinca cok ice dogru dolgun ve kasli duruyordu baldirlar ama zaman gectikce az indi ama yinede benim istedigim gibi olmadi zaten benim sorunum silikonumun bana büyük olmasi ve dogal durmamasi ...
Canim mutlu olmana sevindim Allah mutlulugunu daim etsin ve esinle mutlu nice yillar gecir insallah :)
blomma o kadar kafana takma silikonlaruni.artik yapmiwsin zaman gecdikce aliwicaksin.ben hic etek giymemiwim o kadar uzgunum anlatamam.ama wimdi o kadar istiyorum etek giyebilmek.cnm narkozdan sora brn cok halsiz ve iwtahsiz olmuwum.yagli yemek falan yiyemiyorum saclarim sanki dokuluyor.yemek hic istemiyorum.sendede oylemiydi?kac zamana gecdi hepsi?
Canim bana böyle seyler olmadi, bunlari narkoza baglama, psikolojikte olabilir, simdi nasilsin yürümeye basladinmi, bacaklarinin sekli az cok belli olmustur, resim eklemeyi düsünürmüsün?
merhaba arkadaşlar öncelikle yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. bu aralar düğün telaşım var pek bakamıyorum.. kendimden bahsedecek olursam mutluyum bacaklarımla tabi ki erime oldu ilk hali gibi değiller ama beni mutlu ediyor. kesinlikle önceki gibi değil daha iyi duruyor. bacak takıntım da yok oldu. istediğim şeyleri giyiyorum hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı öpüyorum
ben taktıralı 6 ay oluyor ıkı hafta boyunca robot gıbı yuruyordum. Sımdı bır sıkıntı yok. Benım albumumde bacak fotograflarım var . Hala ınceler. Bak ıstersen.Yınede eskısıne gore ıyıler Taktırdıgım ıcın memnunum .fakat ben daha kalın ıstıyorum. senın bılek ve baldır olcun kac cm oldu. Umarım sende memnun kalırsın. Soyledıgın gıbı benımde cok agrım olmustu. ıkı uc hafta bacaklar cok gergın oluyor sılıkon o kısmı esnetınce bacak rahatlıyor.ıstedıgım kadar yuruyebılıyorum benı engellemıyor