Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar öncelikle yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. bu aralar düğün telaşım var pek bakamıyorum.. kendimden bahsedecek olursam mutluyum bacaklarımla tabi ki erime oldu ilk hali gibi değiller ama beni mutlu ediyor. kesinlikle önceki gibi değil daha iyi duruyor. bacak takıntım da yok oldu. istediğim şeyleri giyiyorum hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı öpüyorum

silikonlar zaman gecdikce yerlerine temiz oturuyorlarmi?yani bir forma aliyorlarmi?bacaginin asil formasi ne zaman belli oluyor?cunki ilk zaman morluk sislik falan oluyo bilmiyorsun nasillar.

blomma bende hıssızlık gıbı bı durum yok canım. sasırdım acıkcası. meme amelıyatında gecıcı hıssızlık oluyormus onu bılıyorum ama bu durum ne kadar surer onu bılmıyorum acıkcası

Canim hissizlik sag bacagimda vardi ilk zamandan beri ama son zamanlarda dahada azaldi demekki zamanla yok olacak ama silikonu elimle dokundugumda hissetmek sanirim beni rahatsiz ediyor...

Canim bacak seklinin oturmasi iki ayi bulur, ben etek giymiyorum hemde hic, eskiden yani hic ameliyat olmadan önce dizalti giyerdim simdi ondanda oldum silikon baldirlarimi öyle kalin yaptiki aslinda cok ince olmayan bileklerim baldirlarin altinda incecik kaldi, izleri dert etme zamanla eskisi gbi belli olmaz sanirim ama bu konuda cok önceden yaptirmis arkadaslarimiz yazsa daha iyi olur cünkü benimde daha alti ay olacak ama ilk zamana göre iyiler.

Canim mutlu olmana sevindim Allah mutlulugunu daim etsin ve esinle mutlu nice yillar gecir insallah :)

blomma bir sorum daha var))silikonlar enli yani yasti gibi oluyor.o zamanla gecuyormu yani bacakda yumru

gibi oluyormu?ben yeni emeliyyat oldum yani wekili tam deyil zaman gecdikce duzgun formasini alicakmi?wimdi bana cok yasti geliyor bacagim.yani o gecicekmi biraz daha yigilacakmi silikonlar?

Canim silikon biraz daha oturacak kaslarin arasinda kendine yer yapacak ben ilk yaptirdigimda bacagima icten bakinca cok ice dogru dolgun ve kasli duruyordu baldirlar ama zaman gectikce az indi ama yinede benim istedigim gibi olmadi zaten benim sorunum silikonumun bana büyük olmasi ve dogal durmamasi ...

blomma sanki bendede silikonlar boyuk olmuw.ve yasti gibiler.hep boyle kalicak diye korkuyorum.zaman gecdikce sikilir biraz.corab henuz bacagimda sicakdan ve kawintidan geberiyorum))galiba wekli beninde howuma gitmedi.amma bunu kafama takmamaga caliwicam.senle konusdukca icim rahatliyor.tewekkur ederim bana bu kadar yardim etdiyin ucun.allah senden bin kez razi olsun.2ay beklicem silikonlar yerini alsin.o zaman weklini duzgun bile bilirim.

blomma o kadar kafana takma silikonlaruni.artik yapmiwsin zaman gecdikce aliwicaksin.ben hic etek giymemiwim o kadar uzgunum anlatamam.ama wimdi o kadar istiyorum etek giyebilmek.cnm narkozdan sora brn cok halsiz ve iwtahsiz olmuwum.yagli yemek falan yiyemiyorum saclarim sanki dokuluyor.yemek hic istemiyorum.sendede oylemiydi?kac zamana gecdi hepsi?

Canim bana böyle seyler olmadi, bunlari narkoza baglama, psikolojikte olabilir, simdi nasilsin yürümeye basladinmi, bacaklarinin sekli az cok belli olmustur, resim eklemeyi düsünürmüsün?

Canim bana böyle seyler olmadi, bunlari narkoza baglama, psikolojikte olabilir, simdi nasilsin yürümeye basladinmi, bacaklarinin sekli az cok belli olmustur, resim eklemeyi düsünürmüsün?

evet wimdi yuruye biliyorum.agrim falan yok.2 hafta oluyo corab hala bacagimda.seklini cok deyiwmiw.eskifen cok enli ve yasti gorunuyorlardi wimdi duzelmiw.ben wekil eklemeyi bacarmiyotum nasil ekliyorlar.yapa bilsem yaparim.sen ne dutumdasin?silikoncuklarin nasil?))))

kızlar nerdesiniz hiç birinizden ses yok yaptıran arkadaşlar son durumlaınızı merak ediyorum
ve benm gibi yptırmayı düşünenler.. hiçbirinizden ses yok uzun zamandır

resimlerinizi çook merak ettim benimde acayip takıntım var bacaklardan.ameliyatı nerde oldunuz maliyet fazlamı merak ettim :)

Kızlar herkese merhaba,
şöyle bir baktım ama eskilerden kimseyi göremedim:) Ben uzun zamandır foruma giremediğim için çok şey değişmiş :)
Bazılarınızın resimlerine baktım bacaklarınız çok güzel olmuş ama sanırım hiçbiriniz bacağı benimki kadar sorunlu değilmiş :)
Bilenler bilir benim bacaklarım tam parantezdi onun için şuanki durumu bana çok çok iyi geliyor. Birde bileklerime biraz daha yağ koyulsaydı daha iyi olacaktı. Gerçi doktorum 1 yıl sonra gel koyalım dedi hatta benden sadecer anestezi ücretini alacağını söyledi ama ben bacaklarımdan dolayı mutsuz olmadığımdan yaptırmadım.
Ben 2010 mayıs ayında yağ dolgusu yaptırdım. İstediğim gibi etek giyebiliyorum ne yaparsanız yapın kemikteki eğrilik düzelmiyor ama dediğim gibi ben görüntüsündne memnunum.
Silikon yaptıran arkadaşlar memnunlar mı onu merak ettim.
Memnun olanlar resim koyabililirler mi?

siz nerede kime ameliyat oldunuz

bende yaptırmak istiyorum ama konu ile ilgili çok muallakta kaldım kimi iyi diyor kimi kötü. yağ mı ekletmek iyi dir silikon mu taktırmak. özelden msj atamıyorum yeniyim. bana resim gönderebilir misiniz.

merhabalar:)Ben geldim yine ameliyat olalı 5hafta oldu,hatırlarsanız yağ enjeksiyonu olmustum resimlerimi de ameliyattan sonra sizinle paylaşmıştım;ancak ilk halleri bende de yoktu.Cuma günkü kontrolümde rica ettim,kendisi de gönderdi sağolsun:)Benim içinde iyi oldu onun karesinden kendi bacaklarımı görebilmek.Zaten başından beride önem verdiğim buydu.Arkadaşlar,hep bunu söyledim önemli olan ne istediğinizi iyi bilmenizdir.Evet doktor fresh eye olarak sizi yönlendiriyor;bacaklarınıza verdiği şeklin ötesinde sizin karakterinizi ve ruhunuzu da yansıtıyor.Bu noktada ameliyat olacaklara tavsiyem x ya da y doktoru farketmez doktorun sizinle olan iletişimine dikkat edin ve sizi ne kadar önemsediğine.Ameliyat öncesi ve sonrasında o insana sonuna kadar güvenebilmek...Düşünsenize benim için özgüvenimin sıfır noktası birinin göz ucuyla bacaklarıma baktığı andı.Hele o rüzgarın estiği zamanlar.Allahım saklayabilmek için büyük bir savaş...Ben bu sorunu yaşayan insanların bu kadar çok olduğunu düşünmemiştim ta ki bu forumu görene kadar.Şunu biliyorum,çevreniz sizin bir aynanızsa sizden onlar size yansıttıgı gibi hissetmeye mahkumsuz.Ben bunları cok yaşadım arkadaşlarım,akrabalarım,eski erkek arkadaşım ezik bir karakter yaratıyorlar sizden.Ne garip değil mi bir erkeğin topluma kaybettirdiğini,hatta mahvettiğini yine diğer bir erkek aynı toplumun gözdesi yapıyor.O yüzden kızlar size tepeden bakanlar bence birgün aşağıda da kalabilirler.Bizler herşeyden önce kainatın narin,zarif yaratıkları özgüvenli ve sağlam basan kadınları olmalıyız:)Ne olursa olsun hayal ettiğiniz en güzel bacaklar sizin olsun yeterki isteyin ve inanın!Bu arada resimler ilk hali ne kadar problemli olabilir ki diyenlere gelsin:)SEVGİLER...

(İletilerimde lütfen reklam aramayın,bu ameliyatı olduktan sonra inanın bu kadar duygusal yoğunlugu sizde hissedeceksiniz,belkide bir milad...)
Doktorun template ınde resimlerin ama ben kendisinden rica ettiğim için;hiçbir çıkarım yoktur.Herkes mutlu hissettiği kişiye gitmeli en güzel sonuçları alabilmek için.Sadece yalnız değildik en başından beri yine yalnız değilsiniz!CH=CONFIG]474534[/ATTACH]

Eklentiler

• $ellam1.001.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 91
arkadaşlar dolgu ve silikon arasında ne kadar fiyat farkı var. Ameliyat olan arkadaşlar fiyatlar konuşunda ortalama bir bilgi verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…