Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:)) inşallh şekil olarakta güzzel olur bacakların çektiğin sıkıntıya değer. bu arada bacağına silikon yaptıran sanatçı varmı
ben hiç duymadm şimdiye kadar varsa kim acaba merak ettm

muem canım senın bacaklarındakı sorun neydı?bırde yumurta bacak nasıl oluyor resım paylaşabılır mısınız?

yumurta bacak konusunda bilgim yok.o konudan bahseden ben değildim. bacaklarımda alt üst bacak uyumsuzluğu var.yani alt bacak üste göre ince.dizler birleşiyor.bende senin bacaklarının eski halini çok merak ediyorum.yeni hali daha öncede yazmıştım çok güzel olmuş.msn mi yazmıştım ama silindi.özel msjda atamıyorum.

safura hem yag hem silikon seda sayan deniz akkaya bizim azeri mugennilerizden oho kac tanesi yapmis.cnm silikonu takiyorsun bacagina.yilda bir kez doktoruna kontrol et bir sey olmamia deye .sora rahat rahat kullan silikonlarini)wu an yalniz bacaklarimi dusunuyorum sanki yureyim orda.nasil titriyorum bir bilseniz.

Bu arada sislik ve morluk normal canim, agri kesici aliyormusun?

allah senden bin kez razi olsun.beni rahatladin.oyle korkuyorumki bacaklarim kesiler birden.simdi uykudan durdum ayagimda hec bir agri sizi yok.yalniz bacagimin en alt kisminda bizde ona topuk soyluyorlar orda sislik var.

ben bakude yawiyorum.taninmiw plastik cerrahina yaptirdim ismi vaqif qelenderli.bir numars plastik cerrahi.bana di diki sen bana inaniyormusun didim evet didi o zaman bacaklarini bana teslim et.o kada insan onun yaninda bacsk silikonu yaptirmiwki resimlerine baktim hastalarini ziyaret etdim cok guzel idi hatta cerrah oz kizinada yapmiw.soyluyorki kizim hep agliyordu eyek giymediyi ucun.doktorum soylediki ben her cur arawdirdim silikonu sana zarari olmicak amma yilda bir kez kontrol etsen kotu olmazdu.

ellam yarin doktorumla konuwacam.bacagimda morluklar ve sislik var.bu normalmi?kurban oliyim arkadawlarindan sor onlardada boyle agri sizi oluyormuydi?su an aglamakdan nefesim kesiliyor.

evet nıgulya bunlar gayet normal.En sonkı kontrolde doktor benım bandajları acarken sasırmıstı sen de nıye az morluk var dıye demıstı bana:)Çünkü olağan seyler,bende uyuşma yurudugumde ağrıda oluyor ayakta fazla kalınca bunları doktora belırttım.O da bana orada çalışma var bunlar gayet normal demıstı.Canım ben ozelden yazamıyorum yasak mı bılmıyorum ama sana maılımı vereyım.ellamtropea@hotmail.com

muem bende ozelden yazamıyorum canım sana yardımcı olmak çok ısterım.Cunku bızım sorunumuz aynı haftaya resımlerımı cekecek doktor.Sanırım bu sfer oncekı resımlerımı alabılecegım.Cunku bu sorunu ben bılıyorum,estetığı gectım.Yururken de efor sarfedıyorsun.

nıgulya sana cok uzuldum.Umarım agrıları gececek.Nasıl yapsak kı sana ulaşabilsem

blomma merhaba cnm resim istemiştim ama uygun olamadın sanırım benim için önemliydi hiçbir yolu yokmu resim göndermenin.sen tekrar silikon mu taktıracaktın.

Canim ben silikonu cikarttirip ikinci kez yag enjektesi yaptirmayi planliyorum, tabi bir aksilik olmayip hersey yolunda giderse, inan su an resim gönderme imkanim yok ama bir kac sayfa öncesinde blackdaizy den bahsettik ve resimleride var o arkadasimizin, oda silikon taktirmisti ve tahminimce senin istedigin gibi kalin ve güzel olmustu istersen onun resimlerine bir bak, inan benimkinden cok daha iyi bir örnek olur sana:)

senin facebookun varmi?

canım msnden seni ekledim. mu44 ile başlıyor.bana eski ve yeni resmini yollarsan çok sevinirim.çünkü bende aynı doktoru düşünüyorum.

kızlar şuan forumda kalan bildiğim blomma ve güzelderya'nın doktoruna bu aralar randevu alıp muayene olmak isteyenler varmı aranızda? evde kimseye anlatamadığım için operasyonu olmam imkansız ve bu durumdan psikolojim iyice bozuldu ama arayıp randevu almayı ve en azından muayene olmayı düşünüyorum.bakalım ne diyecek bacaklarım için çok merak ediyorum ne önerecek?bnmkiler baya çarpık birleşmiyo hiç dizden itibaren(( başka düşünenler varsa birlikte gidebiliriz diyecektim.

ilerde bigün bu operasyonu olabilecek fırsatı yaratıcam ama ne zaman bilmiyorum.benm hala umudum var yinede.benim sıkıntım bu derdimi kimseye anlatamıyorum utanıyorum.erkek arkadaşlarına anlatabilen arkadaşlarımıza gıpta ediyorum bende o cesaret sıfır..zaten ne özel hayat ne sosyal hayatım var.yıllardır bu konudan psikolojim o kdr bozukki uzun süreli beraberlikler kuramıyorum.evlenmek lafını duyunca korkuyorum kaçıyorum sırf bu yüzden

ben düşünüyorum ama ekim ayında inşş.eğer o zaman kadar gidemezsen birlikte gidebiliriz.

gecmıs olsun bacaklarına kac cc lık sılıkon takıldı . bacakların ıncemıydı . ben ıncelıkten dolayı taktırdım 120 cc lık taktı

canım ben o doktora haftaya kontrole gıdıyorum,ameliyat oldum.Psikolojını bozma,anlatmama konusunda bence kımseye ben anlattım.Oyle bır hata yaptım.İnsanlar cok kotu gerçekten.O yuzden burda dök ıcını derım.Sonucta hepımızın derdı aynı.normalde ayıp birşey değil sadece bızım sanssızlıgım.Şöyle düşün en azından çaresi var.

muem senı ekledım sonunda.oraya bak konusuruz senınle yıne:)

evet canım bi umut çaresi var diye düşünüyorum.bazen isyan eder gibi oluyorum ama hemen bacakları bile olmayan nice insanları getiriyorum aklıma ve şükrediyorum.yinede üzülmememiz elde değil erkekte değil bayanız sonuçta etek-elbise giymemiz gereken ve gerçekten giymeyi çok istediğimiz o kadar çok durum oluyoki ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…