ben azerbaycanda yasiyiram.bu formu cok sevdim.yag eriyib gedir kalici olmir asla.paranizda ucmuw oluyor.o kadar sanatci silikon yaptirdi memelerine bacaklarina dudaklarina.bu riskli bir emeliyyat olsaydi bunu davam etdirmeye qoymazdilar hemen yasaklanardi.ben 2 gun once yaptirdim.agri sizi oluyor ne yalan soyluyum doktorum bana soylediki men oz kizimada silikon koymuwum onunda bacaklati cok ince idi.doktorum soylediki bir heftadan sora gel yanima corablarini cixardim.senede bir kez git bacaklarini yoxlat kontrol et.yani zararli bir sey olsaydi milyonlarla insan yapdirmazdi.anneme cok kiziyorum beni boyle ince bacakla dogdugu ucun.annem soyluyorki kizim ben ne yapayim bunu yapa bildim babanla)))
muem canım senın bacaklarındakı sorun neydı?bırde yumurta bacak nasıl oluyor resım paylaşabılır mısınız?
Bu arada sislik ve morluk normal canim, agri kesici aliyormusun?
Canim arkadasim, bende yaklasik alti ay önce silikon taktirdim ama ilk gün dahil hic agrim olmadi ama ayaga kalkmak yürümek ilk bir hafta zor oldu ben biraz cabuk toparladim ama bazi silikon taktiran arkadaslarimin agrisi acisi oldu ama iki gün süreni ilk dafa duyuyorum yani yatarken agrin olmasi üstelik iki gün sonra pek normalmi bilemedim, doktoruna danistinmi? doktorun kim? nerde kaca yaptirdin arkadasim? bu arada ben bacagimin seklini hic begenmiyorum silikonu cikartmaya gün sayiyorum, insallah seninkinin sekli güzel olur...
ellam yarin doktorumla konuwacam.bacagimda morluklar ve sislik var.bu normalmi?kurban oliyim arkadawlarindan sor onlardada boyle agri sizi oluyormuydi?su an aglamakdan nefesim kesiliyor.
yumurta bacak konusunda bilgim yok.o konudan bahseden ben değildim. bacaklarımda alt üst bacak uyumsuzluğu var.yani alt bacak üste göre ince.dizler birleşiyor.bende senin bacaklarının eski halini çok merak ediyorum.yeni hali daha öncede yazmıştım çok güzel olmuş.msn mi yazmıştım ama silindi.özel msjda atamıyorum.
blomma merhaba cnm resim istemiştim ama uygun olamadın sanırım benim için önemliydi hiçbir yolu yokmu resim göndermenin.sen tekrar silikon mu taktıracaktın.
evet nıgulya bunlar gayet normal.En sonkı kontrolde doktor benım bandajları acarken sasırmıstı sen de nıye az morluk var dıye demıstı bana:)Çünkü olağan seyler,bende uyuşma yurudugumde ağrıda oluyor ayakta fazla kalınca bunları doktora belırttım.O da bana orada çalışma var bunlar gayet normal demıstı.Canım ben ozelden yazamıyorum yasak mı bılmıyorum ama sana maılımı vereyım.ellamtropea@hotmail.com
muem bende ozelden yazamıyorum canım sana yardımcı olmak çok ısterım.Cunku bızım sorunumuz aynı haftaya resımlerımı cekecek doktor.Sanırım bu sfer oncekı resımlerımı alabılecegım.Cunku bu sorunu ben bılıyorum,estetığı gectım.Yururken de efor sarfedıyorsun.
kızlar şuan forumda kalan bildiğim blomma ve güzelderya'nın doktoruna bu aralar randevu alıp muayene olmak isteyenler varmı aranızda? evde kimseye anlatamadığım için operasyonu olmam imkansız ve bu durumdan psikolojim iyice bozuldu ama arayıp randevu almayı ve en azından muayene olmayı düşünüyorum.bakalım ne diyecek bacaklarım için çok merak ediyorum ne önerecek?bnmkiler baya çarpık birleşmiyo hiç dizden itibaren(( başka düşünenler varsa birlikte gidebiliriz diyecektim.
ruya10 sen memnun musun silikondan? şuan durumun nasıl? oransızlık dengesizlik var mı sende? etek giyebiliyor musun?gecmıs olsun bacaklarına kac cc lık sılıkon takıldı . bacakların ıncemıydı . ben ıncelıkten dolayı taktırdım 120 cc lık taktı
kızlar şuan forumda kalan bildiğim blomma ve güzelderya'nın doktoruna bu aralar randevu alıp muayene olmak isteyenler varmı aranızda? evde kimseye anlatamadığım için operasyonu olmam imkansız ve bu durumdan psikolojim iyice bozuldu ama arayıp randevu almayı ve en azından muayene olmayı düşünüyorum.bakalım ne diyecek bacaklarım için çok merak ediyorum ne önerecek?bnmkiler baya çarpık birleşmiyo hiç dizden itibaren(( başka düşünenler varsa birlikte gidebiliriz diyecektim.
muem senı ekledım sonunda.oraya bak konusuruz senınle yıne:)
canım ben o doktora haftaya kontrole gıdıyorum,ameliyat oldum.Psikolojını bozma,anlatmama konusunda bence kımseye ben anlattım.Oyle bır hata yaptım.İnsanlar cok kotu gerçekten.O yuzden burda dök ıcını derım.Sonucta hepımızın derdı aynı.normalde ayıp birşey değil sadece bızım sanssızlıgım.Şöyle düşün en azından çaresi var.