Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben kanaat getirdim hem çarpık hemde çok ince.. ayaklarımı birleştirdiğimde ddizlerimin arası açık kalıyor ama şöle yapıyorum ben ayakta dururken dizlerimi kendim birleştiriyorum o zmn fena durmuyo ama diz altı çok ince... resim koyayım yakın zamanda..

sende şeymi vardı ben çok anlamadım resimlerden ikiside güzel bana göre dizler birleşince ayaklarrda mı açıklık vardı.. ne işlemi yapıldı sana .. bnm kızım da öle dizler içiçe gibi ayaklar çok ayrık.. benim de tam tersi dizler birleşmiyo

cok tesekkür ederim canim, darisi senin basina ama umarim benimkisi gibi zor olmaz hemencecik ulasirsin insallah umdugun bacaklara :)

arkadaşlık isteği gönderdimben canım kabl edermisin resimlerine bakmak istiyorum. bu bacak konusu bnm çok sıkıntılı allah'ım sayısal fln oynasam para çıkarmı hem bacak hem meme.. (

tşk ederim canım kabul ettiğin için. baktım resimlere çok güzel olmuş peki bu yağ erimeyecek mi? senin yine bnmkinden iyimiş bacakların bnm dizler de birleşmiyo kemik yamuk galiba bi bacak düzde sanki biri mi yamuk nedir... bende resim çekip ekliycem en kısa sürede..

evet iyiler palmadora cok memnun bacaklarindan ve canli canlida gördüm gercekten cok güzel olmus bacaklari, tekbenmiyim belki bir rutus düsünüyor...

Canim aslinda bacak muntazam bicimde inince dizler birlesmesede düzgün görünüyor, tesekkür ederim güzel yorumun icin ama aklima eriyecek diye getirmiyorum böyle kalacagina inanmak istiyorum, erirsede ben bu sayfayi kapattim, benimde dikkat ettiysen bir bacak daha yamuk ilk halinde...

inşallah erimez diyelim.. normalde yağlı bacaklar var kalın millet spor yapıp inceltmeye çalışıyor incelmiyorsa seninki de incelmez bence.. umalım incelmesin.. böle transfer olunca eriyo diye okudum ama dr bişey demiştir elbet sana... bnm çok bilgim yok ERİMESİNLERR yaaa :))

Ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...

Ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...

o kadar sevindinmi anlatamam.Allah benimde yüzümügüldürürinşallah artıketekgiymekistiyorum

benim diz kapakları içe doğru.kemiklerde de biraz eğrilik var.dolguyla ya da platinle halledilir mi ?yeni yeni araştırıyorum ne yaptırmam gerekiyor bilmiyorum.

blomma gecmıs olsun canım. Sende artık kurtuldun :)) begenmene sevındım .bende tekrar yag enjeksıyonu oldum . Bende eskı doktoruma oldum . 3 bın lıra verdım. Amelıyat sonrası kontrol ıcın benı 3 saat hastanede beklettı. Amelıyat oncesı guleryuzlu adam parayı aldıktan sonra suratıma bakmadı . Bacaklarım sımdılık guzel ama nekadar erır bılemem . Yalnız doktorun tavrı benı cok rahatsız ettı. Amelıyat oncesı de hastanede ıkı bucuk saat beklettı. Amelıyat olucak kızlar dıkkat edın . Adam benı paramla rezıl ettı . Ben ızmırı pek bılmedeıgım ıcın teyzem enıstem le hastaneye gıııtım. Onlarada mahcup oldum. Benım dustugum duruma dusmeyın

Selam arkadaslar.tekrar buradayım PALMADORO sayesinde.Cunku BLOMMA gibi benim de tecrubelerimden dolayi anlatacak cok şeyim olduğunu Sevgili Yagmurluk'a yazmış.hic aklıma gelmezdi benim icin boyle bir şey yapacagı ama ona kızmadım benim adima boyle bir seyyaptigi icin.aksine cok teşekkür ettim.YAGMURLUK'a da cok tesekkur ediyorum cunku gercekten hala anlatacak cok şeyim var.BLOMMA gibi ben de ameliyat oldum.Dun sabah silikonlari cikarttirip yağ enjeksiyonu oldum.halimden memnunum.resim eklediğimde daha iyi anlayacaksınız.ama BLOMMA ya katıldığımı bir kez daha belirtmek istiyorum.Doktorumuz aynı biliyorsunuz,3 ameliyatimdan once de benimle görüsurken en ufak bir bikkinlik,tahammülsüzlük veya isi paraya vurma gibi bir şey hissetmedim.beni benden daha cok rahatlatti fikirleriyle ve ben de cikarttirmaya karar verdigimi söyledim.hastane ücreti dısında doktor kendi adına hic para almadı ve bana ince ama cok düzgün iki bacak yaptı sagolsun.erir mi diye düşünmüyorum artik.iyi düşüneceğim ve bu sefer iyi olacak.yeni gelen arkadaslara da bana sordukları müddetçe yaşadıklarımı anlatacağım.simdilik görüşmek üzere...

hoşgeldin tekrardan siz gidince bu forum çok sessiz kaldı :) sevindim bacaklarında çok güzel oldu tekrar maşallah diyorum

bacağımın 3 halini gösteren bir resim yükledim bakabilirsiniz.sadece silikondan önceki ilk yağ enjeksiyonundan resim yok.

TEKBENMIYIM hosgeldin, burada olman cok güzel yeniden:)
resimlerine baktim, gercektende cok dogru karar vermisiz ya, ayrica gercektende silikon taktirip cikarttidigima pisman olmayacagim nerdeyse cünkü silikon sendede bendede belirli bir hacim birakmis, cünkü ben senin ilk yag enjeksiyonlu halinide cok iyi hatirliyorum :)bu hali daha dolgun ve güzel duruyor.

Cok tesekkür ederim canim, evet bu sefer memnunum ve böyle kalacagini düsünmek istiyorum aklima kötü bir sey getirmek istemiyorum, ayrica doktorum üc avantajim oldugundan bahsetti bu sefer: 1. silikon ciksada bacagima belli bir hacim katmis 2. ikinci yag enjeksiyonu daha avantajli cünkü deri genislemis sanirim 3. doktorum yeni bir yöntem bulmus kanin icine karistirdigi trombositle yagin kaliciligini artiriyormuz ve gecen seferde kalan ve uyuyan hücreleri uyandirabiliyormus, aklimda kalanlari yazdim tam dogrumu ifade ettim bilemiyorum gerci ama insallah bu sefer böyle kalacak, sanada cok gecmis olsun, insallah bu sefer seninde gönlüne göre olmustur, resim bekliyoruz en kisa zamanda:)

Doktorunun tavrina gercekten üzüldüm ve kendimi sansli hissettim, eger böyle bir doktara düsseydim benim yüzüme bakmazdi demekki, neden herseyin para olmadigini anlamiyorlarki, birazda güler yüz onlara daha da basari katar, ben simdi hem doktorumun bana olan tavrindan hemde bu seferki cikardigi isten memnun kalmanin mutlulugunu yasiyorum.

Hosbulduk BLOMMAcim. Evet kesinlikle bizim icin doğru karar buydu canim benim.simdi cok daha mutlu olacağız inanıyorum.silikonun yakistigi bacaklar da var ama bize uymadı iste.Dedigin gibi silikonun çıksa bile faydalarını yasıyoruz.doktorun dediğine gore bacağın diz iç yani gibi bogumlu yerlerini tutan derinin altındaki bir zarmis.bizde silikon konulduğu sırada bu zar kesildiği icin bacak icine doğru %30 oraninda daha hacimli duracakmis bacak.tromboslt verme işlemini bende de yaptı.birde ikimizin de rahatsız olduğu bacak üstündeki kemik çıkıntısının daha az olması icin o bölgeye de yeterse biraz yağ koymasını söyledim.sonuc bu iste.kesinlikle bu son hali her halinden iyi.

arkadaşlar yeni olduğum için sizin yazdıklarını okuyor bazı şeyler aklıma takıldı size sormak istiyorum.Silikon taktıranran arkadaşlar dokununca silikonu hissettikleri söylüyorlar.Hayat boyumu silikon hissediliyor yoksa belli bir süre geçtikten sonra dokunan kişi bacaklarda silikon olduğunu farketmeyecek mi?bir de silikon yağ eklemeye göre daha mı garantili bacağın şekillenmesinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…