- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.792
fazla nazlı bacaklarında parantezlik mi var yani ayaklarını birleştirdiğindeki şekil nedir?Resmini koyarsan söyleyebilirim.Çünkü bende kendime bu soruları soruyordum neden kaynaklı olduguna dair.Mesela bak ben ameliyat olduğumda demiştiki tutki yağın yetmedi nereden alalım göbek nasıl diye sormustu:)Buradan yağ alınabiliyor.Ben basen demiştim;ama en kaliteli yağ bacak için yine bacaktan transfer edilen yağ imiş.Ben biraz meraklıyım da çok sormuştum bu konuları
geckinkız ilk hali soldaki öncesi sagdaki sonrası ben parantez değildim,benim bacaklarım x bacak deformitesiydi.Aslında bu durum beni ortopediksel ve postural olarak da etkiliyordu.Yani dizlerimi sürekli arkaya atıyordum;ama ameliyattan sonra buda değişti.Benim için en mutlu edici şeylerden biri:)
cok tesekkür ederim canim, darisi senin basina ama umarim benimkisi gibi zor olmaz hemencecik ulasirsin insallah umdugun bacaklara :)
Kizlar tekbenmiyim ve palmadoraylada görüstük, biliyorsunuz ben silikonu tekbenmiyimle ayni gün ayni doktora taktirdim ve o gün palmadora bizi ziyarete gelmisti, o zamandan baslayan bir dostlugumuz olusmustu ve beni bu ameliyatimdada yalniz birakmadilar, palmadora ben istanbul dan ayrilmadan önce kaldigim otele kadar geldi ikinci kez, her gün arayip durumumu sordu burdan onlara bir kez daha tesekkür ediyorum, bu olayi cevremizdeki kimseye anlatamiyoruz ama bizi anlayan ve bu dertten muzdarip olan arkadaslarimizin olmasi bize güc veriyor :)
kesinlikle haklısın.kendi halimizden psikolojimizden yine en iyi kendimiz anlıyoruz ve dert ortağı olabiliyoruz.tekbenmiyim ve palmadora da iyidirler inşaallah bi sıkıntıları yoktur bacaklarından yana? memnun ve mutludurlar umarım. bize çok fazla yardımları dokunmuştu, özledik onları:)
tşk ederim canım kabul ettiğin için. baktım resimlere çok güzel olmuş peki bu yağ erimeyecek mi? senin yine bnmkinden iyimiş bacakların bnm dizler de birleşmiyo kemik yamuk galiba bi bacak düzde sanki biri mi yamuk nedir... bende resim çekip ekliycem en kısa sürede..
Canim aslinda bacak muntazam bicimde inince dizler birlesmesede düzgün görünüyor, tesekkür ederim güzel yorumun icin ama aklima eriyecek diye getirmiyorum böyle kalacagina inanmak istiyorum, erirsede ben bu sayfayi kapattim, benimde dikkat ettiysen bir bacak daha yamuk ilk halinde...
merhaba kizlar, gectigimiz hafta sali günü ameliyatimi oldum ve silikonlari cikarttirdim ayni operasyonda biraz daha yag koyuldu bacaklarima ve albümümede resim ekledim, cok sükür bu sefer memnunum, darisi bütün memnun olmayanlara, resimlerde ilk hali ile kiyaslama yapiliyor,silikonlu halini koymadim.
o kadar sevindinmi anlatamam.Allah benimde yüzümügüldürürinşallah artıketekgiymekistiyorum
ben silikonlari cikarttirmak ve ikinci kez ayni operasyonda biraz daha yag koydurtmak icin ücret ödemedim arkadaslar, bütün ameliyatlarimi ayni doktor yapti, ilk yag enjeksiyonuyla bacaklarim bir asama kaydetti ama umdugum gibi olmadi cünkü benim gibi egri bacaklara sanirim bir kere yag enjeksiyonu yeterli gelmiyor, bende direkt silikon taktirip kurtulayim dedim ama bildiginiz gibi silikon bende kötü durdu, doktorumla irtibati hic kesmedim memnuniyetsizligimi dile getirdim ama beni hic savusturmadi hep yaptigi isin arkasinda durdu eninde sonunda sizi mutlu ederiz dedi ama bazen neden böyle oldu diye isyanlari oynamistim bilirsiniz,aslinda sadece hastane parasi ödeyecektim bu operasyonda ama o benim konaklama ve ucak bileti masraflarimi göz önünde bulundurarak onu bile almadi(size özel bir durum diye ekledi), bunlari niye yaziyorsun diyebilirsiniz ama zamaninda bunlar cok soruldu ve konusuldu o yüzden aciklik getirmek istedim...
Selam arkadaslar.tekrar buradayım PALMADORO sayesinde.Cunku BLOMMA gibi benim de tecrubelerimden dolayi anlatacak cok şeyim olduğunu Sevgili Yagmurluk'a yazmış.hic aklıma gelmezdi benim icin boyle bir şey yapacagı ama ona kızmadım benim adima boyle bir seyyaptigi icin.aksine cok teşekkür ettim.YAGMURLUK'a da cok tesekkur ediyorum cunku gercekten hala anlatacak cok şeyim var.BLOMMA gibi ben de ameliyat oldum.Dun sabah silikonlari cikarttirip yağ enjeksiyonu oldum.halimden memnunum.resim eklediğimde daha iyi anlayacaksınız.ama BLOMMA ya katıldığımı bir kez daha belirtmek istiyorum.Doktorumuz aynı biliyorsunuz,3 ameliyatimdan once de benimle görüsurken en ufak bir bikkinlik,tahammülsüzlük veya isi paraya vurma gibi bir şey hissetmedim.beni benden daha cok rahatlatti fikirleriyle ve ben de cikarttirmaya karar verdigimi söyledim.hastane ücreti dısında doktor kendi adına hic para almadı ve bana ince ama cok düzgün iki bacak yaptı sagolsun.erir mi diye düşünmüyorum artik.iyi düşüneceğim ve bu sefer iyi olacak.yeni gelen arkadaslara da bana sordukları müddetçe yaşadıklarımı anlatacağım.simdilik görüşmek üzere...
blomma gecmıs olsun canım. Sende artık kurtuldun :)) begenmene sevındım .bende tekrar yag enjeksıyonu oldum . Bende eskı doktoruma oldum . 3 bın lıra verdım. Amelıyat sonrası kontrol ıcın benı 3 saat hastanede beklettı. Amelıyat oncesı guleryuzlu adam parayı aldıktan sonra suratıma bakmadı . Bacaklarım sımdılık guzel ama nekadar erır bılemem . Yalnız doktorun tavrı benı cok rahatsız ettı. Amelıyat oncesı de hastanede ıkı bucuk saat beklettı. Amelıyat olucak kızlar dıkkat edın . Adam benı paramla rezıl ettı . Ben ızmırı pek bılmedeıgım ıcın teyzem enıstem le hastaneye gıııtım. Onlarada mahcup oldum. Benım dustugum duruma dusmeyın
TEKBENMIYIM hosgeldin, burada olman cok güzel yeniden:)
resimlerine baktim, gercektende cok dogru karar vermisiz ya, ayrica gercektende silikon taktirip cikarttidigima pisman olmayacagim nerdeyse cünkü silikon sendede bendede belirli bir hacim birakmis, cünkü ben senin ilk yag enjeksiyonlu halinide cok iyi hatirliyorum :)bu hali daha dolgun ve güzel duruyor.