- 10 Ekim 2010
- 1.836
- 12
cok güzel ellamcım maşallah diyorum başkada birşey demiyorum :)
merhabalar:)Ben geldim yine ameliyat olalı 5hafta oldu,hatırlarsanız yağ enjeksiyonu olmustum resimlerimi de ameliyattan sonra sizinle paylaşmıştım;ancak ilk halleri bende de yoktu.Cuma günkü kontrolümde rica ettim,kendisi de gönderdi sağolsun:)Benim içinde iyi oldu onun karesinden kendi bacaklarımı görebilmek.Zaten başından beride önem verdiğim buydu.Arkadaşlar,hep bunu söyledim önemli olan ne istediğinizi iyi bilmenizdir.Evet doktor fresh eye olarak sizi yönlendiriyor;bacaklarınıza verdiği şeklin ötesinde sizin karakterinizi ve ruhunuzu da yansıtıyor.Bu noktada ameliyat olacaklara tavsiyem x ya da y doktoru farketmez doktorun sizinle olan iletişimine dikkat edin ve sizi ne kadar önemsediğine.Ameliyat öncesi ve sonrasında o insana sonuna kadar güvenebilmek...Düşünsenize benim için özgüvenimin sıfır noktası birinin göz ucuyla bacaklarıma baktığı andı.Hele o rüzgarın estiği zamanlar.Allahım saklayabilmek için büyük bir savaş...Ben bu sorunu yaşayan insanların bu kadar çok olduğunu düşünmemiştim ta ki bu forumu görene kadar.Şunu biliyorum,çevreniz sizin bir aynanızsa sizden onlar size yansıttıgı gibi hissetmeye mahkumsuz.Ben bunları cok yaşadım arkadaşlarım,akrabalarım,eski erkek arkadaşım ezik bir karakter yaratıyorlar sizden.Ne garip değil mi bir erkeğin topluma kaybettirdiğini,hatta mahvettiğini yine diğer bir erkek aynı toplumun gözdesi yapıyor.O yüzden kızlar size tepeden bakanlar bence birgün aşağıda da kalabilirler.Bizler herşeyden önce kainatın narin,zarif yaratıkları özgüvenli ve sağlam basan kadınları olmalıyız:)Ne olursa olsun hayal ettiğiniz en güzel bacaklar sizin olsun yeterki isteyin ve inanın!Bu arada resimler ilk hali ne kadar problemli olabilir ki diyenlere gelsin:)SEVGİLER...
(İletilerimde lütfen reklam aramayın,bu ameliyatı olduktan sonra inanın bu kadar duygusal yoğunlugu sizde hissedeceksiniz,belkide bir milad...)
Doktorun template ınde resimlerin ama ben kendisinden rica ettiğim için;hiçbir çıkarım yoktur.Herkes mutlu hissettiği kişiye gitmeli en güzel sonuçları alabilmek için.Sadece yalnız değildik en başından beri yine yalnız değilsiniz!CH=CONFIG]474534[/ATTACH]Eki Görüntüle 474535