Bacak dolgusu yaptıran var mı?

SERPIL1983 sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj kutun dolu eger burayi okursan lütfen son durumundan bahset seni merak ediyorum.
AZELIM sen nasilsin?
UKALAYCI sende yeni ameliyat olanlardandin kizlar arada bir son durumunuzu bildirin, merak ediyoruz....

gecmıs olsun bacaklarına kac cc lık sılıkon takıldı . bacakların ıncemıydı . ben ıncelıkten dolayı taktırdım 120 cc lık taktı[/QUOTE

bacaklarim cok ince idi.hatirlamiyorum kac cc silikon takdirdim.doktorum bantlarimi acanda sorucam.sen memnunmusun bacaklarindan?yani agri sizi falan yokmu?bazi haraketler kisitli deyilmi mesela dizini bukme kalkib duak eyilmek?rahatmi hepsi?ben uyurken bacami bacama atanda silukonlari his ediyorum.ya sen?etraflu yazarmisin.cevabini bekliyorum cnm..

gecmıs olsun bacaklarına kac cc lık sılıkon takıldı . bacakların ıncemıydı . ben ıncelıkten dolayı taktırdım 120 cc lık taktı

hatirlamiyorum kac cc oldugunu.evet cok ince idi.4 gun oluyo ameliyat olali.bana etrafli yazarmisin durumun nasil?lutfrn etrafli yazarmisin iyi ve kotu taraflarini.memnunmusun her seyden?

hatirlamiyorum kac cc oldugunu.evet cok ince idi.4 gun oluyo ameliyat olali.bana etrafli yazarmisin durumun nasil?lutfrn etrafli yazarmisin iyi ve kotu taraflarini.memnunmusun her seyden?

ben taktıralı 6 ay oluyor ıkı hafta boyunca robot gıbı yuruyordum. Sımdı bır sıkıntı yok. Benım albumumde bacak fotograflarım var . Hala ınceler. Bak ıstersen.Yınede eskısıne gore ıyıler Taktırdıgım ıcın memnunum .fakat ben daha kalın ıstıyorum. senın bılek ve baldır olcun kac cm oldu. Umarım sende memnun kalırsın. Soyledıgın gıbı benımde cok agrım olmustu. ıkı uc hafta bacaklar cok gergın oluyor sılıkon o kısmı esnetınce bacak rahatlıyor.ıstedıgım kadar yuruyebılıyorum benı engellemıyor

Son düzenleme:
ben taktıralı 6 ay oluyor ıkı hafta boyunca robot gıbı yuruyordum. Sımdı bır sıkıntı yok. Benım albumumde bacak fotograflarım var . Hala ınceler. Bak ıstersen.Yınede eskısıne gore ıyıler Taktırdıgım ıcın memnunum .fakat ben daha kalın ıstıyorum. senın bılek ve baldır olcun kac cm oldu. Umarım sende memnun kalırsın. Soyledıgın gıbı benımde cok agrım olmustu. ıkı uc hafta bacaklar cok gergın oluyor sılıkon o kısmı esnetınce bacak rahatlıyor.ıstedıgım kadar yuruyebılıyorum benı engellemıyor

beni nasil rahatladin bi bilsen.sana twkr ederim allah senden razi olsun.her gun ewwek gibi agliyorum cok korkuyorun.sen beni nasil mutlu etdin bilemezsin.bende kalin olmiw bacaklarim ama olcumu bilmiyorum.sen kafana takma ince oldugunu.eski halinden iyi olmuw ona gore arkadasim kefini cikar bacaklarinin.bir sorum daha var sana.ben bacagimda silikonu hiss ediyorum.yani uyurken yan tarafa cevrildiyimde bacami bacak ustune koydukda his ediyorum silikonlar bir birine deyiyor.yani et gibi deyil.bu gecicekmi ben aliwicammi?

Bende sılıkonu elledeıgımde hıssedıyorum. Ama rahatsızlık vermıyor. Sevıyorum onları:)) hemde alısıyorsun hemde sılıkon bacak ıcınde yer bulunca rahatsızlık vermıyor. Bacaklarını olcersen kac cm oldugunu yazarmısın. Bıde doktordan kac cc buyuklugunde sılıkon takılmıs ogrenırmısın

Bende sılıkonu elledeıgımde hıssedıyorum. Ama rahatsızlık vermıyor. Sevıyorum onları:)) hemde alısıyorsun hemde sılıkon bacak ıcınde yer bulunca rahatsızlık vermıyor. Bacaklarını olcersen kac cm oldugunu yazarmısın. Bıde doktordan kac cc buyuklugunde sılıkon takılmıs ogrenırmısın

2gunden sora doktoruma gidicem coraplarimi cikaricak.kac cc oldugunu oyrenirim.wimdi uzanmiwim durdukda olcerim kac sm.silikonlar zaman gecdikce et gibi olmicakmi?yani her defa elimiz deydiyimizde hiss edicekmiyiz?bu beni cok rahatsiz ediyor.uyudugum zaman bacami bacamin ustune koydukda silikonlar taw gibi bir birine dokunuyor ve ben sinirleniyorum.belki yeniyim ve corablarimi cikartmamiwim diye bana oyle geliyor((neden annemiz bizi adam gibi bacakla dogmadi((((uffff

rüya senin bacaklarını çok beğendim ben. silikon olduğu hiç bell değil. benimkiler belli oluyor ve orantısız. senin güzel. sen hangi doktora ve nerde yaptırmıştın canım?

2gunden sora doktoruma gidicem coraplarimi cikaricak.kac cc oldugunu oyrenirim.wimdi uzanmiwim durdukda olcerim kac sm.silikonlar zaman gecdikce et gibi olmicakmi?yani her defa elimiz deydiyimizde hiss edicekmiyiz?bu beni cok rahatsiz ediyor.uyudugum zaman bacami bacamin ustune koydukda silikonlar taw gibi bir birine dokunuyor ve ben sinirleniyorum.belki yeniyim ve corablarimi cikartmamiwim diye bana oyle geliyor((neden annemiz bizi adam gibi bacakla dogmadi((((uffff

ılk zamanlar varıs corabını cıkarınca sılıkon rahaıtsız edıyordu. Artık etmıyor. Fakat hıcbır zaman et gıbı olmayacak canım
elleyınce sılıkon oldugunu hep hıssedeceksın

rüya senin bacaklarını çok beğendim ben. silikon olduğu hiç bell değil. benimkiler belli oluyor ve orantısız. senin güzel. sen hangi doktora ve nerde yaptırmıştın canımIZMIR CANIM. BEN HALA BEGENMIYORUM. Kac cc sılıkon taktı bılıyormusun. bana kucuk taktı. senın fotografların yok mu

Bende silikonu dokununca hissediyorum ve alti ay olmasina ragmen sag bacagimdaki hissizlik devam ediyor,sizlerde hissizlik durumu varmi?
Guzelderya sen ilk silikonunu bes sene sonra cikarttirmistin peki mesela iki sene sonrada dokununca silikonu hissediyormuydun ve hissizlik varmiydi o zamanlar?

Son düzenleme:
ılk zamanlar varıs corabını cıkarınca sılıkon rahaıtsız edıyordu. Artık etmıyor. Fakat hıcbır zaman et gıbı olmayacak canım
elleyınce sılıkon oldugunu hep hıssedeceksın

ben o silikonlari hiss etsrn olurum yaa.ruya kurban oliyim oyle soyleme.cok korkuyorum ben hep agliyorum.silikonlar bit bitine deydiyinde nasil oluyorsun?hiss ediyormusun taw gibi oluyor?elini vurdugunda silikonlarina sanki bir mayeye dokunuyorsun?

Bende silikonu dokununca hissediyorum ve alti ay olmasina ragmen sag bacagimdaki hissizlik devam ediyor,sizlerde hissizlik durumu varmi?
Guzelderya sen ilk silikonunu bes sene sonra cikarttirmistin peki mesela iki sene sonrada dokununca silikonu hissediyormuydun ve hissizlik varmiydi o zamanlar?

blomma sanki bendede hissizlik var.silikon olan tarafi kawinanda kawina biliyormusun?bence 1 yila falan hic bi weyimiz kalmicak.sadece senede bi kez kontrol etsek kotu olmazdi.silikonun bize hic bi zarari yok.annem soyluyoki hic hatirlamicaksiniz bacaginizda silikon oldugunu oyrewicez.sadece zaman lazim.

blomma sanki bendede hissizlik var.silikon olan tarafi kawinanda kawina biliyormusun?bence 1 yila falan hic bi weyimiz kalmicak.sadece senede bi kez kontrol etsek kotu olmazdi.silikonun bize hic bi zarari yok.annem soyluyoki hic hatirlamicaksiniz bacaginizda silikon oldugunu oyrewicez.sadece zaman lazim.

Canim hareketlerimde hic bir kisitlama yok, seninki daha cok yeni bacagini kivirman yada dizlerinin üstüne oturman en az iki ayi bulur bunlar icin acele etme, zamanla silikona alisacaksin ilk günler gibi yabanci hissetmeyeceksin, benim ilk günden beri sag bacagimda silikon oldugunu pek anlamiyorum ama sol bacagimda biraz hissizlik azalsada devam etmekte belki zamanla buda gecer ama benim sorunum seklini hic begenmemem, sagligim iyi cok sükür eger seklini sevseydim cikartmayi hic düsünmezdim, sen cok acele ediyorsun bekle en az bir ay bari olsun :)

Canim hareketlerimde hic bir kisitlama yok, seninki daha cok yeni bacagini kivirman yada dizlerinin üstüne oturman en az iki ayi bulur bunlar icin acele etme, zamanla silikona alisacaksin ilk günler gibi yabanci hissetmeyeceksin, benim ilk günden beri sag bacagimda silikon oldugunu pek anlamiyorum ama sol bacagimda biraz hissizlik azalsada devam etmekte belki zamanla buda gecer ama benim sorunum seklini hic begenmemem, sagligim iyi cok sükür eger seklini sevseydim cikartmayi hic düsünmezdim, sen cok acele ediyorsun bekle en az bir ay bari olsun :)

oylr korkuyorumki hep agliyorum.geceler uyuyamiyorum bacagimi nasil koyacagimi bilmiyorum.sen boyle yazdikca ben rahatliyorum sanki annemede okuyorum yazdiklarini:)esgisinden umarim iyidir bacaklarin bence weklini hic o kadar sorun etme.eskiden etek giyemiyordun amma simdu giyebilirsin.etli bacaklarin hepsi duzmu?hayir.kafana takma bence.su an beni bacagimin formasi falan ilgilendirmiyor arim sizim gecsin yuruyum ve etek giye biliyim kalani bow.arkadaki iz cokmu belli oluyor?ora krem falan surtemezmiyiz iz gozukmesin?

oylr korkuyorumki hep agliyorum.geceler uyuyamiyorum bacagimi nasil koyacagimi bilmiyorum.sen boyle yazdikca ben rahatliyorum sanki annemede okuyorum yazdiklarini:)esgisinden umarim iyidir bacaklarin bence weklini hic o kadar sorun etme.eskiden etek giyemiyordun amma simdu giyebilirsin.etli bacaklarin hepsi duzmu?hayir.kafana takma bence.su an beni bacagimin formasi falan ilgilendirmiyor arim sizim gecsin yuruyum ve etek giye biliyim kalani bow.arkadaki iz cokmu belli oluyor?ora krem falan surtemezmiyiz iz gozukmesin?

Krem sürebilirsin izler icin ama simdi erken bir bucuk ay sonra falan basla, doktorum bana conturatubex diye bir krem önermisti izleri gecirmek icin ama zaman herseyin ilaci zaten, aglayip kendini üzme ayaktayken seklini begeniyorsan bacaklarinin, etek giyecegin günleri hayal edip mutlu ol, agrilar gecici inan, etek giyerken hepsine degdi iyiki yaptirmisim dersin bir cok arkadasimiz ilk günlerdeki acilari gecince bunlari yazmisti...
Birde yatarken dizlerinin altina yastik koy dizlerde kesi yerleri oldugu icin gerilmesin, corabini elinle düzelt kesi yerlerine gelen yerler kirismasin coabin..

Son düzenleme:
Krem sürebilirsin izler icin ama simdi erken bir bucuk ay sonra falan basla, doktorum bana conturatubex diye bir krem önermisti izleri gecirmek icin ama zaman herseyin ilaci zaten, aglayip kendini üzme ayaktayken seklini begeniyorsan bacaklarinin, etek giyecegin günleri hayal edip mutlu ol, agrilar gecici inan, etek giyerken hepsine degdi iyiki yaptirmisim dersin bir cok arkadasimiz ilk günlerdeki acilari gecince bunlari yazmisti...
Birde yatarken dizlerinin altina yastik koy dizlerde kesi yerleri oldugu icin gerilmesin, corabini elinle düzelt kesi yerlerine gelen yerler kirismasin coabin..

sen birtanesin twk ederim mutlu etdiyin ucun.bir sorum daha var.senin bacaginin arkasindaki iz dizin duz arkasindami yiksa ondan da asagimi?o kremi surduyunde izler yumwaliyormu?etek giyiniyormusun sen?wimdide izleri dusunmeye basladim.bacaklarimin formasi normal.yani eskisinden milyon dafa iyi))

blomma bende hıssızlık gıbı bı durum yok canım. sasırdım acıkcası. meme amelıyatında gecıcı hıssızlık oluyormus onu bılıyorum ama bu durum ne kadar surer onu bılmıyorum acıkcası

Selam Arkadaslar ,
Ben de ara ara bu foruma giriyorum.
Bi zaman geliyor cok kararlı oluyorum bir zman geliyor birden cok korkmaya baslayıp neyse bosver dıyorum.
simdi kararlı olma donemimdeyim yine:)Ama bu defa daha farklı hissediyorum.Eskisinden cok daha eminim sanki kendimden.
2 yıl once Ak ye gidip muayene olmustum 200 TL verip:)yag enjeksiyonu istiyorum demiştim.Ok demişti, silikon da şsteyebilir demişti. Ben kesinlikle sıcak bakmadıgımı soyledigimde ok yag enjeksiyonu o zaman demişti.% 20 ila % 80 arasında kalıcılık oluyormus.Peki ya % 20 olursa dedigimde iyi dusunun iyi olsun demişti.
Herkes erirdigini ve AK nın cok az yag koydugunu soyluyor.
Bir de zayıflayınca ya da spor yapınca da erime oluyor mu acaba?
Su anda silikon daha mantıklı geliyor.Ama cok korkuyorum.
Yakın zamanda AK ye muayene olan ya da kendisine ameliyat olmayı dusunen var mı?
Krena

evet kızlar silikonu hep hssediyordum ben.. zaten kocaman bişi hissetmemek mümkün değil. belki çok küçük cc lerde olmaz diyeceğim ama, şuan 90 cc benim ve elim sürekli silikonlarda çok belli oluyor.. belki doktorun koyduğu yere tam oturmasıyla da alakalıdır. benim bunlar da hissedilyor şuan malesef:KK43:( hiç rahat bişey değil..

X