Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmıs olsun bacaklarına kac cc lık sılıkon takıldı . bacakların ıncemıydı . ben ıncelıkten dolayı taktırdım 120 cc lık taktı[/QUOTE
bacaklarim cok ince idi.hatirlamiyorum kac cc silikon takdirdim.doktorum bantlarimi acanda sorucam.sen memnunmusun bacaklarindan?yani agri sizi falan yokmu?bazi haraketler kisitli deyilmi mesela dizini bukme kalkib duak eyilmek?rahatmi hepsi?ben uyurken bacami bacama atanda silukonlari his ediyorum.ya sen?etraflu yazarmisin.cevabini bekliyorum cnm..
gecmıs olsun bacaklarına kac cc lık sılıkon takıldı . bacakların ıncemıydı . ben ıncelıkten dolayı taktırdım 120 cc lık taktı
hatirlamiyorum kac cc oldugunu.evet cok ince idi.4 gun oluyo ameliyat olali.bana etrafli yazarmisin durumun nasil?lutfrn etrafli yazarmisin iyi ve kotu taraflarini.memnunmusun her seyden?
ben taktıralı 6 ay oluyor ıkı hafta boyunca robot gıbı yuruyordum. Sımdı bır sıkıntı yok. Benım albumumde bacak fotograflarım var . Hala ınceler. Bak ıstersen.Yınede eskısıne gore ıyıler Taktırdıgım ıcın memnunum .fakat ben daha kalın ıstıyorum. senın bılek ve baldır olcun kac cm oldu. Umarım sende memnun kalırsın. Soyledıgın gıbı benımde cok agrım olmustu. ıkı uc hafta bacaklar cok gergın oluyor sılıkon o kısmı esnetınce bacak rahatlıyor.ıstedıgım kadar yuruyebılıyorum benı engellemıyor
Bende sılıkonu elledeıgımde hıssedıyorum. Ama rahatsızlık vermıyor. Sevıyorum onları:)) hemde alısıyorsun hemde sılıkon bacak ıcınde yer bulunca rahatsızlık vermıyor. Bacaklarını olcersen kac cm oldugunu yazarmısın. Bıde doktordan kac cc buyuklugunde sılıkon takılmıs ogrenırmısın
Bende sılıkonu elledeıgımde hıssedıyorum. Ama rahatsızlık vermıyor. Sevıyorum onları:)) hemde alısıyorsun hemde sılıkon bacak ıcınde yer bulunca rahatsızlık vermıyor. Bacaklarını olcersen kac cm oldugunu yazarmısın. Bıde doktordan kac cc buyuklugunde sılıkon takılmıs ogrenırmısın
2gunden sora doktoruma gidicem coraplarimi cikaricak.kac cc oldugunu oyrenirim.wimdi uzanmiwim durdukda olcerim kac sm.silikonlar zaman gecdikce et gibi olmicakmi?yani her defa elimiz deydiyimizde hiss edicekmiyiz?bu beni cok rahatsiz ediyor.uyudugum zaman bacami bacamin ustune koydukda silikonlar taw gibi bir birine dokunuyor ve ben sinirleniyorum.belki yeniyim ve corablarimi cikartmamiwim diye bana oyle geliyor((neden annemiz bizi adam gibi bacakla dogmadi((((uffff
rüya senin bacaklarını çok beğendim ben. silikon olduğu hiç bell değil. benimkiler belli oluyor ve orantısız. senin güzel. sen hangi doktora ve nerde yaptırmıştın canımIZMIR CANIM. BEN HALA BEGENMIYORUM. Kac cc sılıkon taktı bılıyormusun. bana kucuk taktı. senın fotografların yok mu
ılk zamanlar varıs corabını cıkarınca sılıkon rahaıtsız edıyordu. Artık etmıyor. Fakat hıcbır zaman et gıbı olmayacak canım
elleyınce sılıkon oldugunu hep hıssedeceksın
Bende silikonu dokununca hissediyorum ve alti ay olmasina ragmen sag bacagimdaki hissizlik devam ediyor,sizlerde hissizlik durumu varmi?
Guzelderya sen ilk silikonunu bes sene sonra cikarttirmistin peki mesela iki sene sonrada dokununca silikonu hissediyormuydun ve hissizlik varmiydi o zamanlar?
blomma sanki bendede hissizlik var.silikon olan tarafi kawinanda kawina biliyormusun?bence 1 yila falan hic bi weyimiz kalmicak.sadece senede bi kez kontrol etsek kotu olmazdi.silikonun bize hic bi zarari yok.annem soyluyoki hic hatirlamicaksiniz bacaginizda silikon oldugunu oyrewicez.sadece zaman lazim.
Canim hareketlerimde hic bir kisitlama yok, seninki daha cok yeni bacagini kivirman yada dizlerinin üstüne oturman en az iki ayi bulur bunlar icin acele etme, zamanla silikona alisacaksin ilk günler gibi yabanci hissetmeyeceksin, benim ilk günden beri sag bacagimda silikon oldugunu pek anlamiyorum ama sol bacagimda biraz hissizlik azalsada devam etmekte belki zamanla buda gecer ama benim sorunum seklini hic begenmemem, sagligim iyi cok sükür eger seklini sevseydim cikartmayi hic düsünmezdim, sen cok acele ediyorsun bekle en az bir ay bari olsun :)
oylr korkuyorumki hep agliyorum.geceler uyuyamiyorum bacagimi nasil koyacagimi bilmiyorum.sen boyle yazdikca ben rahatliyorum sanki annemede okuyorum yazdiklarini:)esgisinden umarim iyidir bacaklarin bence weklini hic o kadar sorun etme.eskiden etek giyemiyordun amma simdu giyebilirsin.etli bacaklarin hepsi duzmu?hayir.kafana takma bence.su an beni bacagimin formasi falan ilgilendirmiyor arim sizim gecsin yuruyum ve etek giye biliyim kalani bow.arkadaki iz cokmu belli oluyor?ora krem falan surtemezmiyiz iz gozukmesin?
Krem sürebilirsin izler icin ama simdi erken bir bucuk ay sonra falan basla, doktorum bana conturatubex diye bir krem önermisti izleri gecirmek icin ama zaman herseyin ilaci zaten, aglayip kendini üzme ayaktayken seklini begeniyorsan bacaklarinin, etek giyecegin günleri hayal edip mutlu ol, agrilar gecici inan, etek giyerken hepsine degdi iyiki yaptirmisim dersin bir cok arkadasimiz ilk günlerdeki acilari gecince bunlari yazmisti...
Birde yatarken dizlerinin altina yastik koy dizlerde kesi yerleri oldugu icin gerilmesin, corabini elinle düzelt kesi yerlerine gelen yerler kirismasin coabin..
Bende silikonu dokununca hissediyorum ve alti ay olmasina ragmen sag bacagimdaki hissizlik devam ediyor,sizlerde hissizlik durumu varmi?
Guzelderya sen ilk silikonunu bes sene sonra cikarttirmistin peki mesela iki sene sonrada dokununca silikonu hissediyormuydun ve hissizlik varmiydi o zamanlar?