Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cok güzel ellamcım maşallah diyorum başkada birşey demiyorum :)

arkadaşım hayırlı olsun ama inan iki bacak resmini beğendim inanki ince hali bile güzel sen gel bide bnmkileri gör nefret ediyorum spor bile gitti parmak ucunda bi sürü hareket ama yarım mm bile kalınlaşmadı.. bnm dizden 34 cm hemen iz aldı 29 cm baldır 30 cm iğrenç duruyoo bırak eteği bu dar pantolonları bile giyemiyorum.. acaba dizi mi inceltsek bilmiyorum yağ mı iyidir silikon mu?? bu konu hakkında bilgi verebilirmisin bana.. maliyeti fln ne kdr birde ben meme büyütme ameliyatı da olmak istiyorum ikisi bir olur mu ki çok mu ağır gelir

çarpık mı bacaklarım incelikten mi çarpık duruyoo anlamadım offf yaaaaaaaaaa göbekte fazlalık var ordan oraya transfer oluyor mu kii

merhaba kizlar, gectigimiz hafta sali günü ameliyatimi oldum ve silikonlari cikarttirdim ayni operasyonda biraz daha yag koyuldu bacaklarima ve albümümede resim ekledim, cok sükür bu sefer memnunum, darisi bütün memnun olmayanlara, resimlerde ilk hali ile kiyaslama yapiliyor,silikonlu halini koymadim.

fiyatlar hakkında bilgi verecek olan kimse yok muu? net bişey olması önemli değil silikon ve yağ enjeksiyon olaarak ortalama bişey söylerseniz çok memnun olucam..

Nedeni ise şu; bu ameliyatlar büyük rakamlara yapılıyorsa hiç araştırmaya girmeyeceğim yardımcı olun bana lütfen

merhaba :)öncelikle bacaklar için sabit bir fiyat yok aslında bu senin bacağının eğriliğine göre ve yapılan işlemin içeriğine göre artıyor.Tabi silikon her zaman biraz daha pahalıya mal oluyor.Yani bu fiyatta 5600-11000 arası kişiye patlıyor.Benim çevremden aldığım duyumlarım,kendi tecrübelerim orada yapılan işlemler herşeyi kattım.Yinede bu işle ilgili doktora git hangi işlem üzerinden değerlendirildiğine bak bence.Resimlerini de koy arkdaşlar burada iyi öneriler getirebiliyor.

Mutluluğun ömür boyu devam etsin...

Ama ben bişey anlayamadım resimlerden...hangisi öncesidir hangisi sonrası bilemedim!

.

Son düzenleme:
çarpık mı bacaklarım incelikten mi çarpık duruyoo anlamadım offf yaaaaaaaaaa göbekte fazlalık var ordan oraya transfer oluyor mu kii

fazla nazlı bacaklarında parantezlik mi var yani ayaklarını birleştirdiğindeki şekil nedir?Resmini koyarsan söyleyebilirim.Çünkü bende kendime bu soruları soruyordum neden kaynaklı olduguna dair.Mesela bak ben ameliyat olduğumda demiştiki tutki yağın yetmedi nereden alalım göbek nasıl diye sormustu:)Buradan yağ alınabiliyor.Ben basen demiştim;ama en kaliteli yağ bacak için yine bacaktan transfer edilen yağ imiş.Ben biraz meraklıyım da çok sormuştum bu konuları

Mutluluğun ömür boyu devam etsin...

Ama ben bişey anlayamadım resimlerden...hangisi öncesidir hangisi sonrası bilemedim!

.

geckinkız ilk hali soldaki öncesi sagdaki sonrası ben parantez değildim,benim bacaklarım x bacak deformitesiydi.Aslında bu durum beni ortopediksel ve postural olarak da etkiliyordu.Yani dizlerimi sürekli arkaya atıyordum;ama ameliyattan sonra buda değişti.Benim için en mutlu edici şeylerden biri:)

saddy ben ozelden mesaj atamıyorum.Sen bana özelden mail adresi yollar mısın?

Blomma son islemin gayet basarili gozukuyor insallah hep boyle kalir hersey gonlunce olsun

Blomma son islemin gayet basarili gozukuyor insallah hep boyle kalir hersey gonlunce olsun
Cok tessekkur ederim canim zor oldu ama oldu sonunda, böyle kalacagindan baska bir ihtimali aklima gettirmek bile istemiyorum, ben yapacagimi yaptim artik bacaklarim ben illede egri olurum derse krndi bilir :)

sonunda silikonlarından kurtulup istediğin şekle kavuştun sanırım. çok güzel olmuş, inş.hiç erimeden iyi günlerde kullanırsın bacaklarını ve bundan sonra herşey gönlünce olur.

sonunda silikonlarından kurtulup istediğin şekle kavuştun sanırım. çok güzel olmuş, inş.hiç erimeden iyi günlerde kullanırsın bacaklarını ve bundan sonra herşey gönlünce olur.

Blomma içindi yukarıdaki mesaj:)

cok tesekkür ederim canim, darisi senin basina ama umarim benimkisi gibi zor olmaz hemencecik ulasirsin insallah umdugun bacaklara :)

Kizlar tekbenmiyim ve palmadoraylada görüstük, biliyorsunuz ben silikonu tekbenmiyimle ayni gün ayni doktora taktirdim ve o gün palmadora bizi ziyarete gelmisti, o zamandan baslayan bir dostlugumuz olusmustu ve beni bu ameliyatimdada yalniz birakmadilar, palmadora ben istanbul dan ayrilmadan önce kaldigim otele kadar geldi ikinci kez, her gün arayip durumumu sordu burdan onlara bir kez daha tesekkür ediyorum, bu olayi cevremizdeki kimseye anlatamiyoruz ama bizi anlayan ve bu dertten muzdarip olan arkadaslarimizin olmasi bize güc veriyor :)

kesinlikle haklısın.kendi halimizden psikolojimizden yine en iyi kendimiz anlıyoruz ve dert ortağı olabiliyoruz.tekbenmiyim ve palmadora da iyidirler inşaallah bi sıkıntıları yoktur bacaklarından yana? memnun ve mutludurlar umarım. bize çok fazla yardımları dokunmuştu, özledik onları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…