inşallah bir sıkıntın yoktur...işler yoğun galiba pek göremiyorum seni...annen ameliyat oldu mu?
Ben de merak ediyordum.Sorduğun iyi olmuş.
Forumları geziciler olarak her yere yetişiyoruz:13:ben bu yeni sistemi çok tutum kim nerede hop buluyorumgeç olmasa arardım.. olmadı yarın ararım telden ukalaycı arkadaşı
bacak dan yag aldrcam bulent beyı grckten ıyı amlyt yapıomu
bacak dan yag aldrcam bulent beyı grckten ıyı amlyt yapıomu
arkdslar doktra resmlermı atcm ama nasl atlıo yaa
bacakların gayet güzel sakın dert etme bence dilediğince giy herşeyi....
arkadaşlar merhaba uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama üye olup yazmaya nedense hiç cesaret edemedim.ama artık inanın canıma tek etti.ben de bacaklarımdan çok dertliyim.bunu dile getirirken de garip bir suçluluk duyuyorum günaha girmekten korkuyorum.
şu yaşıma geldim etek tayt nedir bilmiyorum.sosyal çevresi geniş bir insanım.arkadaşlarımın çoğu güzel giyinen insanlar ama ben malesef istediğim gibi giyinemiyorum.eşim ameliyat fikrine pek olumlu bakmıyordu önceleri ama şimdi sanki biraz yumuşadı.bende vakit geçirmeden doktor araştırmasına başlamak istiyorum.çünkü artık ne olursa olsun kışa doğru bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.kışa doğru istememin sebebi hem acele etmeden iyi bir doktor bulabilmek hemde yazın varis çorabı hiç cazip gelmiyor.neolur ameliyat olan arkadaşlar bana yardım edin fikir verin.maddi sorunum yok çok şükür.o yüzden iyi doktor neredeyse oraya gidebilirim.ben izmirdeyim ama bütün iyi doktorlar istanbulda.JELESEC sen doktorundan memnundun takip ettiğim kadarıyla ukalaycı da aynı doktora ameliyat olmuştu.o yüzden senin doktorun bana sıcak geldi.beni bilgilendirirsen sevinirim.birde karar veremediğim konu yağmı enjekte ettireyim yoksa silikonmu yaptırayım.offf aslında çok korkuyorum ama gözümü karartmam lazım.
kaas siz izmirde ameliyat olmuşsunuz.genellikle başarılı doktorlar istanbul da.siz doktorunuzdan ve yaptırdığınız işlemden memnunmusunuz
birde doktorunuz kim başarılı bir doktormu.çok oldu ama inanın çok çaresizim sizlerin tavsiyelerine çok ihtiyacım var.çok erime oldumu birde bacaklarınızda.bende bazen yağ enejekte ettireyim diyorum bazende bir kerede silikon olsun kurtulayım diyorum offff Allahım ne büyük dertmiş bu
öncelikle temennim senin için hayırlısı neyse o olsun...ben 41 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bacaklarım kalındı...ben gecen sene Hasan F...oldum ameliyatımı benim açımdan başarısız bir sonuç du ama doktora göre süperdi(ben o dönem çok acele kara verdim medya tik, hasta yorumlarıda çok iyiydi(çok üzücü ama buralarda herkes doğruları paylaşmıyor) ben ameliyat sonrası sıkıntı yaşadım,bacakta dalgalanma çukurluklar oluştu..yaklaşık 6 ay sonra doktor araştırmasına başladım...12,13 doktorla görüştüm acele etmeden sindire sindire..kalbim ve mantığım Ercan beye tamam dedi ve hem bacaklarımdan düzeltme ameliyatı hemde başka bir ameliyatımı oldum...çok şükür sonuclarım iyi
Ben iyi doktor mükemmel doktor kavramlarına pek inanmam, bu göreceli bir kavram,3 kişinin ameliyatı iyi olur ama bir diğerinde sorun yaşanabilir...burada adı sıklıkla gecen süperdry yöntemini uygulayan doktorunda hastaları arasında ameliyat sonrası problemler yaşandı bunlar çok olağan şeyler...sana tavsiyem görüşeceğin doktorları listele ve görüşme sonrası yanlarına işaret koy seni hangisi anlıyor ve zaman ayırıyorsa artı koy ama mutlaka canlı ameliyat yaptığı birilerini gör...bilgisayardan gösterilen resimleri de inandırıcı bulmuyorum hiç bir doktor kötü sonucu zaten bizlere göstermez...umarım yardımcı olmuşumdur...bol şans diliyorum
Yok arkadaşım İzmirde de çok başarılı doktorlar var ...silikon veya yağ enjekte olayına en iyi ameliyat olacağın doktor karar verir buna takılma sen doktor listeni hazırla benim kadar abartma,ben fazlaca 2 ameliyatım diye abartmışımgörüşmelere başla zaten o görüşmeler sana ışık olacaktır.
öncelikle sana çok ama çok teşekkür ederim sesimi duyduğun için.aslında haklısın bu çok göreceli bir kavram.yazdıkların bana çok iyi geldi.o zaman ilk önce izmirde ki doktorları araştırayım ama canlı örneklerini nasıl görebilirim bana mutlaka doktorlar önce resim gösterir.birde izmirdeki doktorlara baktım internetten ama bir başkasının tavsiyesi olmadan nasıl giderim ki.burada izmirde ameliyat olanlar varsa birde izmirdeki doktorların başarılarını bilen varsa bana yol gösterirse doktorun adını verirse sevinirim.kafam gerçekten çok karışık.