Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçmiş olsun loresima senden çok fazla yerden yerden yağ alındığı için diğer arkadaşlara göre daha zorlanmış olabilirsin ama geçtii güzel bacaklarınla mutlu günler diliyorum :))

Teşekkür ederim..Bölge sayısı fazla acıda fazla...Bacakların oldukça iyi duruyor ben de sana mutlu günler diliyorum...

arkadaşlar bir şey soracağım, sol bacağım ödem yaptı yine ufak bir bölgesi şişti, oradan şırıngayla çekilmesi gerekiyor sanırım, acıyor mu bu nasıl bir işlem bilen var mı ?

Canım ben geçen cumartesi yaptırdım sadece sıkarken azıcık acı oluyor korkulacak birşey yok merak etme. Ama bana yapıldığı halde değişen birşey olmadı. Sağ bacağım hala aynı(

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsın. Ben e vitamini takviyesi almıştım yaraları çabuk iyileştiriyormuş. Bir de bioderme nın arnica içeren ödem ve morluk giderici kremini tavsiye ederim. 39 fiyatı. Estetik sonrası kullanılıyormuş:))) İnşallah istediğin şekilde olur bacakların.

Sevgili kralkaya çok teşekkür ederim...Ben vitamin almıyorum deneyebilirim. Kremi kullanıyorum. Bacaklarım eskisine göre şu an iyi, daha dolgun isterdim. diz içi yağlarımın geri kalanıda erirse iyi olacak sanırım...

Ufff konumuzla ilgisi yok ama ne yapayım alıştım sizlerle herşeyi paylaşmaya. 33 yaşındayım 11 ay önce 2. evliliğimi yaptım. Ramazan filan derken bir de eşimin işlerinin yoğunluğundan balayına gidemedik. BİRİ 16 BİRİ 11 yaşında 2 çocuğumuz oldu. Bu sene tatile gideceğiz kayınvalidem tatile gidecekseniz bende gelirim demiş çocuklara ayyy çıldıracağım((

KRALKAYA...MERHABA...BENİMDE 2 ÇOCUĞUM VAR ÇOCUKLARLA TATİL ZOR ÖZELLİKLE BİZ ANNELER İÇİN EĞER KAYNANAN ÇOCUKLARLA İLGİLENEN BİRİYSE SENİN VE EŞİN İÇİN İYİ OLABİLİR ...BAŞ BAŞA KALMA FIRSATINIZ DAHA FAZLA OLUR...EĞER YAŞLI VEYA İLGİLİ DEĞİLSE O ZAMAN SIKICI BİR DURUM TABİ

canım çok geçmiş olsun.. nasıl dayandın okadar yağ aldırmaya.. maaşallah valla.. allah bize de güç versin..

canım çok geçmiş olsun.. nasıl dayandın okadar yağ aldırmaya.. maaşallah valla.. allah bize de güç versin..

Çok teşekkür ederim...Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum bende. Benim çok bölge olduğu için sıkıntım oldu. Benim gibi olacaklara hakikatten Allah güç versin. Sadece tek bir bölgeden alınıp enjekte edilseydi böyle olmazdı...

ya bu kaynanalar özellikle mi yapıyorlar aaaaa:)))) kaynana ile ilgili topik var ya, aman Allahım neler yapıyorlar...Allah sabır versin...

arkadaslar ben de p.tesi günü randevumumu aldım ve ilk muayenemi oluyorum. umarım herşey yolunda gider ben çok fazla doktor dolaşma taraftarı değilim ve bi an önce bu ameliyatı olmam gerekiyor

yeni üye olduğum için hiç bi fotoğrafı göremiorum. görmek için deliriorum o kadar merak ediyorum ki sonuçların nasıl olduğunu tarif edemem. ben bişiler daha yazim bari:S

bacaklarımdan sıkaytcıyım gırıntılı cıkntılı bursadakı doktra gtmeyı dusunuyorum cok ıyı dıolar ama krkuyorum

bu arada bu ameliyatı yazın olmak çok mantıklı diil farkındayım korse ve varis çorabı giyme zorunluluğundan ötürü ama benim bir an önce olmam gerekiyo yoksa ya hiç ameliyat olamam ya da bu işi gizli yaptırmam imkansız olur ki bu da ameliyat olmayacağım anlamına gelir ben gözümü kararttım 1 ay sıkıntı çekmeye razıyım yeter ki artık bedenimle barışabiliim klima fln bi şekilde atlatırım inş.

allahım nolur karşıma iyi bir doktor çıkar biran önce atlatiim şu işi hayırlısıyla

bende gızlı olucam bu amelytı ama cok cok krkuyorum ama kafama koydum yptrcam guwenılr bı doktr buldum kac gndr arstıyodum

bu arada p.tesi günü yurtdışında yaşayan erkek arkadaşım geliyo. o bütün yazını benim yanımda geçirmek için herkesi boşverip buraya gelicek ve 2 buçuk ay kalıcak.. biz geçen hafta sağlam bi kavga ettik ama o bu yazı beraber geçirmek istediği için çok alttan alıo ve çok çok özür diledi. normal şartlarda ben onla barışırdım ama sıfr gündemimde bu ameliyat olduğu için affetmemiş gibi davranıyorum. o yine de buraya gelicek ama sanırım ben tekrar biraya gelmicem

bunu şunun için anlattım bu ameliyat için fedakarlık yapmaya hazırım. benim için çok önemli umarım bi an önce atlatırım kazasız belasız bi şekilde. bu arada ben araştırmaya devam ediyorum ve protez taktırma konusunda da kararlıyım. dolgu beni kurtarmaz gibime geliyo.

bende gızlı olucam bu amelytı ama cok cok krkuyorum ama kafama koydum yptrcam guwenılr bı doktr buldum kac gndr arstıyodum

merhaba sen hangi şehirdesin? gizli olmak istediğimden kimseye danışamadığım için sadece ünlü doktorları deniyorum. yoksa bu ameliyatta başarılı olduğunu duyduğum biri yok. sen nasıl karar verdin doktoruna? muayene oldun mu?

bu backlar omrumuzu yedııı yaa ben yalnız gtmeye krkuyorumm.bıde bulent cıhan tmuru cok owuyolar yptrnlar cok memnunms bende onu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…