Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu arada ben 2 sene öncesine kadar vücudunda hiç yağlanma olmayan biriydim ama geçen seneden beri bel çevremde inanılmaz bi yağlanma oldu. resmen bir simit takmış gibiyim ki normalde belim çok inceydi. ama sanırım o yağlar benim baya işime yarıcak. çok rahat 1-2 kilo yağ çıkar ordaki yağlardan.

bu yağlarımdan da kurtulcak olmam iyi. şu ameliyatları olup hayatımın normale döndüğü günün hayaliyle yaşıyorum resmen başka hiç bişi umrumda diil.

ben daha muaynw bıle olmadım..ama kararlıyım gıtcemmm ben ıstda yasıyorum ama bursadakı dktr coık ıyıyymıs ona gtcem

cok ıstıyorum krkuma ragmn olucm o amelytı kafama koydum.ama yanmda bırının olması lazım ....derhl krtlmm lazım bu gorntuden

kızlar bu arada bişey sormak istiyorum benim yaptığım araştırmalar sonucu bana dolgudan ziyade protezin daha uygun olacağını düşünüyorum. çünkü dolgu hem kalıcı değil hem de çok fazla kalınlaştırmıyo. ancak protezin de bir takım riskleri olduğunu yazanlar olmuştu ama öte taraftan da protez ameliyatı yaptıtanlar da var. eminim onlar da detaylı araştırıp yaptırıolardır.

ben şahsen protez istiyorum ve buna sıcak bakan bi doktor bulmam gerekiyo.

buo konuda fikri ve deneyimi olanlar paylaşsın lütfen. neden protez ya da dolgu tercih ettiğinizi yazarsanız çok sevinirim.

merhabalar...size dolgumu protezmi daha uygun olur doktorunuz mutlaka söyler...ben forumu okuyorum geriye dönük protezlede mutlu olmayan sorun yaşayan arkadaşlar olmuş....tabi bu dolgudada yaşanmış...hakkınızda hayırlısı olsun

leydi msjını aldım ancak yeni üye olduğum için cevap veremedim. ama seni ekledim cnm. agathagatha55 li adresim. umarım bi an önce denk geliriz ve konuşabiliriz. ilgin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. ben mümkün olduğunca online olmaya çalışıcam önümüzdeki günlerde seninle konuşabilmek için.

Agatha gecmis mesajlarimizi okumani tavsiye ederim.ben,palmadoro,keske,katre,tekbenmiyim,blomma,arzuxx,purplecity,guzelderya,serpil1983 ayni doktora (superdry) yapan dra ameliyat olduk canim

ben mümkün alduğunca okumaya çalışıorum sizi ama yeni üye olduğum için fotoları görememiyorum ya da mesaj atamıyorum. ama bu konuda çok karışmış işler ve konu dağılmış zaten pratik bi site diil bi sayfada bikaç mesaj görülebiliyo ve yavas bi site o yüzden mümkün olduğunca okumaya çalıştım

Agatha ben burdayım, yalnız bana istek gelmemiş canım...
Cins ben oldum bursada o doktora, ama isim vermıyoruz forumda canım aklında olsun...
Amelıyat sonrası ben genel anlamda memnundum sonrasında cevizden biraz küçük boyutta bi şişlik oluşmuştu bacagımda masajla geçti cok cok güzeldi hatta kahramanım ilan etmiştim kendisini iyi iş çıkarmıstı yalnız birden fiyatları öyle bir katlandı kı birdaha bursaya gidermisin desen hiç sanmıyorum amelıyattan 1 2 ay sonrası kadar falan sorunlarım oldu hızla kilo vermeye başladım ve bacaklarım incelmeye başladı kilo alıp vermek bu yag erime olayı etkiliyor die düşünüyorum bu benim 2. amelıyatımdı

teşekkürler jelesec umarım en iyi şekilde atlatırım bu meseleyi.

allahım sonundaaaa aynı anda onlinenız ama ben sana mesaj atamıyorum. DUYYY SESİMİİİİİ :) heycanlandım. seni msn e ekledim cnm umarım bu msjı görür ve msne gelebilirsin.

ben de ist. ama bu doktor dolgu konusunda çok başarılı anladığım kadarıyla kendi geliştirdiği bi yöntem varmış sanırım. ben protez düşünüyorum:/

Ahmet K...bahsediyorsun galiba? evet burada bazı arkadaşlar o doktora olmuşlar başarılı sonuçlarının yanında olmayanlarda var...her doktorda olduğu gibi...tek doktor değil bir kaç doktorla görüş hangisi mantığına yatarsa onu tercih et...resim değilde canlı örnek görebilsen çok daha iyi tabi...sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…