Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sılası sende sanırım hemşireydin o yüzden seninde düşüncelerin benim için çok önemli.hiç bu konuyu çevrendeki doktorlara sordun mu?ileride tehlikesi olurmu?lütfen cvp ver

eşim dr. arkadaşına sormuştu,o da kesinlikle silikon yaptırın demişti,yağ enj. çok ilerde bileklerde yığılma şeklinde oluyor demişti.benim bacaklarım ince...,eğri değil. bacağım 2-3 cm.dolgunlaşsa sorunum kalmayacak.ben silikon+yağ düşünüyordum.blommanın memnuniyetsizliği beni geri düşünmeye itti.arkadaşın birinin silikonu parçalanmıştı,markadan mı farkeder bilemiyorum.ileride sorun yaratmaz diye düşünüyorum.sonuçta:bunu yaptıran,diğer kas istedikleri bölgelere yaptıran sporcularda var.danscılarda var.hayatta herşeyin riski vardır,bunu unutma........

Yağmurluğa mesaj at sor nedenini mutlaka açıklama yapar...

2 üyelikle ilgili kimin ne olduğunu söylemiyorlar ben sormuştum...ama üyeliği iptal olan arkadaşlarmış

attım mesaj da dönmedi henüz...
2. üye olan arkadaşların kendileri yazsa bence daha şık olur

attım mesaj da dönmedi henüz...
2. üye olan arkadaşların kendileri yazsa bence daha şık olur

Mutlaka döner müsait olunca :)))

2.üye olan arkadaşlar yazamaz,2 .üyelikleri de iptal edilmiş...ama anlarsın az çok üyelikleri iptal olanlar belli,bende çok merak ettim sordum ama kurallara aykırı galiba söylenmedi.

Kimsesiz kaldım buralardaaa...ayşeteyze görse çok üzülürdü heralde...eski arkadaşlar...sesinizi duymak istiyorum...biri esaretimize son versin neoluur.....

.
.

sana özelden mesaj attım cevap vermedin?

yağmurluk'tan mesaj geldi teknik bir sorun olabilir diyor. gitti yani benim bütün özel mesajlar.
doktor bilgileri vardı of yaaaa.....

birçok kişiye tek tek sormuştum doktorunu işlemini((

neyse zaten artık silikon düşünüyorum bundan sonra silikonlu arkadaşları takip ederim...

cevap yazarsan çok sevinirim.yağ alınan yerler nasıl eline pütürler geliyor mu?

canım hemen hemen 1 sene sonra 2. amelıyat oldum 1466. sayfada şuankı halleri var bakabilirsin öyle pütürlük falan yok sadece dokununda yag konulan yerler belli oluyor okadar sıkınca yani
çok dikkatli bakın ca biri diğerine nazaran farklı tatilde falan beni şimdilik idare ediyor ilerde ne olur bilemem..

canım cevap için sagol.bende oldum önce istanbulda çok ünlü doktor silikon koydu.sonuç resmen futbolcu.6 ay sonra çıkarttıldı.ve 20 gün önce yağ enjekte dildi bileklerime ve diz içlerine.ama şimdiden çok küçüldü.yağ alınan yerler yani belim göbeğim düğüm düğüm elime getiyo.korse vermedi bana doktor.ne kadar yağ aldı onuda bilmiyorum.ha bide bacaklarımda yağ verilen yerlerde sarı sarı lekeler oldu.20 gün daha geçmedi.sence geçer mi? daha fazla erirmi ? erirse ne anladım.seninki 1 ameliyattn nekadar sonra eridide 2 ciyi oldun canım.görüşürüz.

canım bu resimler nisanda çekilmiş şimdide aynı mı? süperler demek sen kusursuz istiyorsun.can 2 ameliyatıda aynı dktor mu yaptı. kaç lira ödedin .görüşürüz

Evet canım fotodakı gibiler ama fotoda biraz daha kalın çıkmışlar.
Kusursuz olsun diye değil de, aradaki açıklık kapansın diye düşünüyorum.
Doktorun neden korse vermedi ki olmaz öyle korsenin amacı yag alınan yerler sarkmasın diyedir. O düğüm düğüm dediğin sorun bundan oluşmuş olabilir.
Keşke kullansaydın korseyi kendin alıp, erime olayı 6 ayda tamamen belli oluyor canım, ondan sonra pek erimiyor zaten, ki ilk yapıldıgında bacaklar şiş oluyor, şişlikler inince insan yagların eridiğini düşünüyor, erime hemen olmaz yani biraz bekle şişliklerin iniyordur.
Yag alınan ve verilen yerler önce morarır sonra sarımsı dediğin rengi alır acele etme canım geçer onlarda 20 gün olmuş daha yenisin 3 ay dolsun şekli oturmaya başlar..)
Ben 2. amelıyatımı aynı doktora yaptırmadım Bursa'da bir doktora yaptırdım, ozaman 4000 gibi bir ücret ödedim...

canım bana ögretirmisin fotoğraflar nasıl siteye yükleniyor.diyelim fotolar masa üstünde sonra ne yapmalıyım. bende foto yükleyim bi yorum yaparmısın? bide canım senin dizlerde güzel kemikli durmuyor.orayada yağ koydumu?

bana özelden msj atmışsın.yeni gördüm.seni anlıyorum.silikon bende igrenç sonuç verdi.tam 6 ay taşıdım,hoş kimde iyi görüntü veriyor bilmem.çıkarılması kolay gerçekten.annemde çok korkuyordu,ondan kalsın diyordu.ama ben daha fazla dayanamadım futbolçu bacaklarıma.doktorda daha küçügünü takayım dedi.daha ne diller falan döktü,yemedim.çıkartıldı.düşün uyandıktan sonra hemen yemege gitdik hemde yürüyerek.takıldıktan sonrası gibi degil normal yürüyorsun yani.izler bak onlar çok kötü ama çıkartıldı diye degil,baştan beri öyle.doktoru sormuşsun ismini.artık senin için geç degil mi?sende de silikon var.sorun kimin yaptıgı degil bence.silikon yaptırmalımıyım,arkadaşlar eger bacaklar çok eğri değilse bence HAYIR. bakalım yağ enjeksiyonu nasıl olacak daha 21 gün oldu.leydi ögretecek foto atıcam .lütfen bloom sende yorum yapar mısın?umarım senin için herşey yolunda gider.

Kimsesiz kaldım buralardaaa...ayşeteyze görse çok üzülürdü heralde...eski arkadaşlar...sesinizi duymak istiyorum...biri esaretimize son versin neoluur.....

.
.

merhaba uzun zaman oldu girmeyeli ilk senin mesajını okuduğum için sana yazıyorum 4.ayım bitti yağ enjeksiyonunda erimedi mi eridi %30 denildiği gibi yani..bu çok mu kötü bence değil,çünkü eski halinden çok daha iyi bi sıkıntım var mı yok :) morluklar izler benzeri her şey geçti hatta ben yaptırdığımı bile unuttum değer miydi onca sıkıntıya inanın değer..aylar boyu okuyup durdum bende forumda yazılanları bazen misafir olarak bazen de aktif kullanıcı kimliğimle..ama inanın size sizden başkası en fazla cesareti veremez kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey imkanlarınız uygunsa sizi huzursuz eden şey ortadan kaldırıp şükrünü yapıp mutluluğun tadını almak..hayatı ertelemeyin derim ben :) sevgiler dilerim herkes gönlünden geçen bacaklara sahip olur ben etekte giyiyorum elbisede pantolonda her haliyle eskisinden çok çok iyi olacak emin olun..

Dizlerime bişey yapılmadı canım, sadece diz kenarındaki yaglar alındı düzeltildi yani..) o işlem bile başlı başına görüntüyü çok etkiliyor düzgünleştiriyor yani...
Senın adına üzüldüm canım umarım bu sefer gönlünce olmuştur...

leydi teşekkürler sonra foto yüklemeyi deniycem canım.güzelderya ben sana nasıl akıl verebilirimki .ben silikonlar çıkarıldıktan 20 ay sonra yağ enjekte edildi ki daha 21 gün oldu bence hiç şiş yok.vede çok az yağ koymuş. fotog yükliycm görüceksiniz şuan bile kötü.ama diz çevremede yag doldur diyemedim.neden mi?hastanede olmadım.çok narkozda almadım galiba.bide zayıfım .korsede vermedi. fazla yag alıp saklıyormuş.bilmiyorum kaç cc yağ sakladı.bi yerde duydum taze alınan yağ daha kalıcı oluyormuş. pekiyi de yağ alınan bölge bel falan kaç kez yağ almaya müsait oluyo.Leydi senin 2 ameliyattada aynı bölgeden mi alındı yağlar?görüşürüz

blom senin doktorun degil benim 2 doktorumda o degil.ben herşey şans diye düşünüyorum.çok zorluk çektim param ,çok param havaya uçtu,ama asla bela bile okumadım.burda yazılanları görsem asla silikon taktırmazdım.umarım sonuç bu kez senin için iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…